TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

"Natura 2000 a turystyka wodna i nadwodna" - szkolenia tematyczne dla branży turystycznej

Instytut na rzecz Ekorozwoju organizuje szkolenia, w ramach projektu "Szerokie wody Natury 2000 . Cztery dwudniowe spotkania odbędą się już jesienią b.r., dzięki dofinansowaniu NFOŚiGW.


Głównym tematem szkoleń ma być zarządzanie i użytkowanie obszarów Natura 2000, wyróżniających się atrakcyjnością środowiska wodnego.

Projekt skierowany jest do przedstawicieli branży turystycznej, regionalnych i lokalnych organizacji turystycznych, administracji samorządowej oraz organizacji pozarządowych działających w zakresie rozwoju turystyki wodnej i edukacji ekologicznej.

Celem szkoleń jest podniesienie kwalifikacji i poziomu świadomości ekologicznej pracujących na rzecz rozwoju turystyki.

Spotkania "Natura 2000 a turystyka wodna i nadwodna" odbędą się w :

Lublinie, w dn. 29-30 września 2011roku,
Na Helu, w dn. 4-5 października 2011roku,
Ełku, w dn. 12-13 października 2011roku,
We Wrocławiu, w dn. 18-19 października 2011 roku.

Więcej informacji na temat samego projektu i szkoleń na stronie http://natura2000.org.pl/




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:
Instytut na rzecz Ekorozwoju projekt Szerokie wody Natury 2000 Natura 2000 a turystyka wodna i nadwodna spotkania jesień dofinansowanie NFOŚiGW temat szkolenia atrakcyjność środowisko wodne branża turystyczna organizacje turystyczne administracji samorządowa turystyka wodna edukacja ekoligiczna kwalifikacje świadomość rozwój turystyki turystyka Lublin Hel Wrocław Ełk portal internetowy




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję