Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Kierownik Coral Travel Suwałki
- Specjalista ds Turystyki
- poszukiwany pilot - Polska Północna 26-30.05
- Rezydent biura podróży 2025
- Manager produktu
- Staż w biurze Coral Travel Grodzisk Mazowiecki
- Rezydent Turystyczny/Pilot Turystyczny Sezon 2025
- Ośrodek Royal - Jastrzębia Góra wolny turnus
- Specjalista ds Turystyki
- WARSZAWA - Incentive Manager


Nowi szefowie kuchni w sieci hoteli
Od czerwca dania w Marine Hotel***** przygotowywane są pod okiem nowego Szefa Kuchni - Andrzeja Hyndy. Kulinarne doświadczenie zdobywał w najlepszych restauracjach i na statkach pasażerskich.
Od otwarcia Sand Hotel**** pracował jako Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Sand{acz}, a w 2011 awansował na Szefa Kuchni. W Marine Hotel***** nadzoruje funkcjonowanie wszystkich lokali gastronomicznych: Restauracji Per Mare, Marini Café, Lobby Baru i Klubu MarinGO! oraz czuwa nad menu grup konferencyjnych.
Obecnie zarządza około 30-osobowym zespołem kucharzy i cukierników. Specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej, niemieckiej i staropolskiej, a swoje umiejętności sprawdza w konkursach kulinarnych. Dwukrotnie brał udział w Wine & Food Noble Night. Pracy poświęca się całkowicie, ale każdą wolną chwilę spędza z rodziną. Dzięki żonie i dwóm córkom uczy się efektywnego zarządzania czasem, bo jego drugą pasją jest piłka nożna i kibicowanie Manchester United.
Nowym Szefem Kuchni w Sand Hotel**** został Wojciech Kempa, dotychczasowy Zastępca Szefa Kuchni. Profesjonalnie zaczął gotować w rodzinnym Kołobrzegu 12 lat temu i tutaj rozwinęła się jego gastronomiczna kariera. Z Sand Hotel**** i Restauracją Sand{acz} związany jest do 2009 roku.
Specjalizuje się w kuchni polskiej, śródziemnomorskiej oraz włoskiej. Daniem popisowym jest duszony sandacz z grillowanymi szparagami w sosie maślano-ziołowym, na którego zaprasza do Sand Hotel****. Do obowiązków nowego szefa będzie należało organizowanie pracy kucharzy, czuwanie nad przygotowaniem potraw, kontrolowanie kosztów kuchni oraz stworzenie autorskiego menu. Interesuje się piłka nożną i wędkarstwem. Wolny czas spędza z rodziną.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Wrocław trafi do przewodnika
WARS testuje płatności
Gault & Millau wraca do
Starsze aktualności:
Drugi nabór w ramach programu finansowanego z
Itaka wzmacnia ofertę lotów w
GUS publikuje dane o liczbie udzielonych
Komisja Europejska zatwierdziła pomoc dla przewoźnika
Promocja na zlecenie - czy tak to powinno
Linie lotnicze Swiss z nowym dyrektorem
Sabre wspiera się AI od
Dokąd polecą Polacy samodzielne na
Polacy krócej wypoczywają w
1/3 Polaków nie pojedzie na wakacje w tym
Orbis: 1,4 zł dywidendy na akcję
Balice kontra inwestor: cd. wyjaśnień
Opłata za bagaż droższa od biletu lotniczego
Nieoprocentowane kredyty podciągną wyniki sprzedaży biur podróży w górę?
Grupa Ambra chce promować spożycie cydru
Sympozjum poświęcone marketingowi miejsc
PKP Intercity zwiększa liczbę pociągów z usługą WiFi
Włoskie, greckie i hiszpańskie restauracje są drogie
Oni biorą udział w święcie gęsiny