Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
- Specjalista ds turystyki
- poszukiwany przewodnik po Pradze 28.05
- pilot Rumunia oraz Włochy-Francja-Monako
- Specjalista ds. Turystyki Itaka Galeria Łódzka
- Animator dla dzieci - TUNEZJA
- Pilot wycieczek
- Koordynator rejsów czarterowych
Nowi szefowie kuchni w sieci hoteli
Od czerwca dania w Marine Hotel***** przygotowywane są pod okiem nowego Szefa Kuchni - Andrzeja Hyndy. Kulinarne doświadczenie zdobywał w najlepszych restauracjach i na statkach pasażerskich.
Od otwarcia Sand Hotel**** pracował jako Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Sand{acz}, a w 2011 awansował na Szefa Kuchni. W Marine Hotel***** nadzoruje funkcjonowanie wszystkich lokali gastronomicznych: Restauracji Per Mare, Marini Café, Lobby Baru i Klubu MarinGO! oraz czuwa nad menu grup konferencyjnych.
Obecnie zarządza około 30-osobowym zespołem kucharzy i cukierników. Specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej, niemieckiej i staropolskiej, a swoje umiejętności sprawdza w konkursach kulinarnych. Dwukrotnie brał udział w Wine & Food Noble Night. Pracy poświęca się całkowicie, ale każdą wolną chwilę spędza z rodziną. Dzięki żonie i dwóm córkom uczy się efektywnego zarządzania czasem, bo jego drugą pasją jest piłka nożna i kibicowanie Manchester United.
Nowym Szefem Kuchni w Sand Hotel**** został Wojciech Kempa, dotychczasowy Zastępca Szefa Kuchni. Profesjonalnie zaczął gotować w rodzinnym Kołobrzegu 12 lat temu i tutaj rozwinęła się jego gastronomiczna kariera. Z Sand Hotel**** i Restauracją Sand{acz} związany jest do 2009 roku.
Specjalizuje się w kuchni polskiej, śródziemnomorskiej oraz włoskiej. Daniem popisowym jest duszony sandacz z grillowanymi szparagami w sosie maślano-ziołowym, na którego zaprasza do Sand Hotel****. Do obowiązków nowego szefa będzie należało organizowanie pracy kucharzy, czuwanie nad przygotowaniem potraw, kontrolowanie kosztów kuchni oraz stworzenie autorskiego menu. Interesuje się piłka nożną i wędkarstwem. Wolny czas spędza z rodziną.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Starsze aktualności:
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Ukraińskie stowarzyszenie touroperatorów przyjęte do
Orbis: 1,4 zł dywidendy na akcję
Balice kontra inwestor: cd. wyjaśnień
Opłata za bagaż droższa od biletu lotniczego
Nieoprocentowane kredyty podciągną wyniki sprzedaży biur podróży w górę?
Grupa Ambra chce promować spożycie cydru
Sympozjum poświęcone marketingowi miejsc
PKP Intercity zwiększa liczbę pociągów z usługą WiFi
Włoskie, greckie i hiszpańskie restauracje są drogie
Oni biorą udział w święcie gęsiny