TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter




Majowe warsztaty SBE czyli "Lasery na widelcu"

Specyfika obsługi cateringowej branży spotkań oraz lasery i ich zastosowanie podczas eventów - to tematy ostatniej odsłony warsztatów zapoczątkowanych w zeszłym roku przez Stowarzyszenie Branży Eventowej: "Kierunek na event".


Podczas spotkania, które zaplanowano na 17 maja 2011 w Mazurkas Conference Center, będzie można dowiedzieć się, jakie istnieją warianty cateringu podczas eventu, a także na czym polega specyfika obsługi podczas większych wydarzeń, ich koordynacja od strony kuchni i jakie dania najlepiej się komponują z małymi, a jakie z dużymi eventami.

Świetlne inspiracje zakończą cykl. Nowy, zatytułowany "Orbita eventu" poświęcony będzie zagadnieniom warsztatu organizacyjnego event managera. Będzie można zdobyć wiedzę związaną z organizacją eventu od strony planowania i obsługi. Zajęcia zostaną podzielone na cztery spotkania, na których dowiemy się z jakich narzędzi i programów korzysta event manager, jak planować event i jak przedstawić go klientom, jak tworzyć plany rezerwowe, jak promować wydarzenia masowe, a jak zamknięte. Porozmawiamy o współpracy z podwykonawcami, o metodach briefowania i budowania relacji oraz o tym jak dostosować system współpracy na linii klient - Event Manager. Dowiemy się jakie są źródła wiedzy Event Managera, jakie panują trendy i skąd czerpać inspiracje.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
warsztaty SBE Lasery na widelcu event eventy Stowarzyszenie Branży Eventowej Kierunek na event Orbita eventu organizacja




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję