TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Na stołach zagościła wołowina

Przyrządzenie smacznej wołowiny to nie lada wyczyn, nawet dla organizatorów szkolenia "Sztuka kulinarna w Sztuce Mięsa. Lekcja gotowania z Mr. & Mrs. Sandman oraz DoradcaSmaku.pl". O czym przekonali się początkujący kucharze, uczestnicy warsztatów.


Restauracja Sztuka Mięsa, przy ul. Krakowskiej w Białymstoku zamieniła się w prawdziwy warsztat sztuki kulinarnej. Wydarzenie miało na celu przyciągnięcie jak największej ilości osób związanych z blogami tematycznymi. Uczestnicy wymienili się pomysłami, wymianie tej towarzyszyły liczne degustacje i prelekcje.

Bohaterem kulinarnego spektaklu była wołowina, a raczej dania, które można z niej przyrządzić. W związku z czym nie zabrakło smakoszy polędwicy wołowej, jak i ekspertów w dziedzinie jej przygotowania.

Nie tylko wołowiną człowiek żyje. Aby móc ubiegać się o nagrody, uczestnicy mieli za zadanie przygotować także inne potrawy. Na przystawki wybrano guacamole i gorditas, a na deser mus czekoladowy z chilli Morita.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
wołowina mięso wołowe polędwica wołowa gorditas Morita guacamole ekspert blog bloger kulinaria potrawa Sztuka Mięsa sztuka kulinarna




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję