TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Rainbow rozpoczął sprzedaż oferty narciarskiej

Rainbow rozpoczął sprzedaż kolejnej oferty na zimę, tym razem zawierającej imprezy narciarskie, sylwestrowe oraz propozycje rodzinne i na ferie zimowe.


W ofercie narciarskiej touroperatora znaleźć można znane już z poprzednich edycji: Włochy (Val di Sole i Tonale, Val di Fiemme/Fassa), Francję (Alpe D’Huez) i Andorę. Nową propozycją jest włoskie Sestriere, stanowiące część ogromnego kompleksu połączonych tras i wyciągów Via Lattea na który składa się aż pięć regionów narciarskich: Sansicario, Cesana/Claviere, Sauze d’Oulx, Sestriere, i francuskie Montgenevre. Turyści, którzy sami organizują sobie wyjazd na narty dostaną możliwość wykupienia samego przelotu do Włoch, do Werony w cenie od 899 złotych.

Propozycje sylwestrowe, to 33 programy realizowane autokarem lub samolotem. Z nowości będą to między innymi: Las Vegas i Kalifornia, Grecja, Madera, hiszpańska Andaluzja, słowackie Koszyce, Tyrol i Innsbruck, a także Balaton i Petersburg. Rainbow zachęca również rodziny do odkrywania świata Św. Mikołaja w Rovaniemi, a podczas ferii zimowych zaprasza na ski safari w Zillertalu, na narty do Laponii a także do "Kraju Kwitnącej Wiśni", czyli Japonii.

W ramach przedsprzedaży Klienci Rainbow mogą liczyć na rabaty do 40%, gwarancje dodatkowe gratis, w tym gwarancja bezpłatnej zmiany rezerwacji. Posiadacze Karty Stałego Klienta otrzymują dodatkowo 2% rabatu.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
rainbow wyjazdy narciarskie val di sole tonale sylwester ferie zimowe


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję