TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Zwyciężczyni Master Chefa prowadziła warsztaty w Radissonie

5 maja w Radisson Blu Hotel Kraków odbyły się wyjątkowe warsztaty kulinarne. Zwyciężczyni MasterChef Dominika Wójciak przygotowała lekcję gotowania dla dzieci - podopiecznych Akademii Przyszłości.


Lekcje gotowania są ostatnio coraz bardziej popularne. Takie warsztaty to nie tylko okazja by podszkolić kulinarne zdolności ale coraz częściej sposób na ciekawe spędzenie czasu ze znajomymi, znakomity team building w pracy lub urozmaicenie różnego rodzaju spotkań czy konferencji.

Radisson Blu Hotel Kraków często organizuje lekcje gotowania. Pod okiem szefa kuchni Stanisława Bobowskiego uczestnicy przygotowują 4 daniową, tematyczną kolację, którą później konsumują. Tym razem było jednak inaczej. Szef kuchni ustąpił pola swojej koleżance Dominice Wójciak - zwyciężczyni tegorocznej edycji MasterChef.

Warsztaty zostały zorganizowane dla podopiecznych Akademii Przyszłości. 15 dzieci, podzielonych w 3 osobowe zespoły przygotowało swoje wariacje potraw zaprezentowanych przez Dominikę. Dzieci nauczyły się przygotowywać granole śniadaniową, batoniki owsiane oraz budyń z kaszy jaglanej.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Radisson Blu Hotel Kraków MasterChef Dominika Wójciak lekcje gotowania akademia przyszłości




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję