TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






`Szef dla Szefów` - spotkania branżowe z ekspertami w dziedzinie gastronomii

Ruszył cykl spotkań branżowych i warsztatów kulinarnych Szef dla Szefów, organizowany przez sieć hurtowni MAKRO Cash & Carry. Wydarzenie skierowane jest do właścicieli i menedżerów restauracji oraz szefów kuchni.


Szef dla Szefów powstał z myślą o byciu bliżej sektora Horeca; możliwości nawiązania dialogu, ale również dostarczania wiedzy na temat trendów i nowości na rynku.

Podczas spotkań branżowych uczestnicy mają możliwość porozmawiać z ekspertami związanymi ze środowiskiem gastronomicznym, natomiast warsztaty kulinarne prowadzone są przez znanych i cenionych szefów kuchni.

W inauguracyjnym spotkaniu Szefa dla Szefów udział wzięła m.in. Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna Żółtego Przewodnika Gault&Millau, która przedstawiła kryteria oceny lokali przez jego inspektorów i odpowiedziała na pytanie: Co zrobić, aby zagościć na kartach przewodnika? Pierwsze warsztaty kulinarne, zorganizowane w ramach wydarzenia, odbyły się we Wrocławiu.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
HoReCa gastronomia szefowie kuchni trendy nowości na rynku restauracje




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję