TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

W Sierpcu otwarto Hotel Skansen Conference & Spa

W Sierpcu, w bliskim sąsiedztwie Muzeum Wsi Mazowieckiej powstał nowoczesny Hotel Skansen Conference & Spa.


"Nasz hotel to połączenie tradycji i nowoczesności w ich najlepszym wydaniu" - komentuje Urszula Tomaszewska, dyrektor zarządzająca Hotelem Skansen Conference & Spa. "W tradycji tkwi ogromna siła, a w nowoczesności olbrzymi potencjał. Z połączenia tych dwóch elementów powstała zupełnie nowa jakość. My zaczerpnęliśmy z nich to co najlepsze oferując naszym gościom w postaci domowej atmosfery, obcowania z przyrodą, możliwości regeneracji ciała i ducha, a także aktywnych form wypoczynku oraz elegancji, funkcjonalności i profesjonalizmu"

W hotelu znajduje się część hotelowo-restauracyjna z noclegami dla 150 osób, zespół basenów i odnowy biologicznej oraz restauracja regionalna i wykwintna restauracja a`la carte serwująca tradycyjne dani kuchni polskiej, a także profesjonalna sala widowiskowo-konferencyjna na 300 gości, która pozwala na organizację konferencji, szkoleń, koncertów, wydarzeń kulturalno - teatralnych, imprez - muzycznych oraz okolicznościowych.

Wizyta w Hotelu Skansen Conference & Spa daje możliwość skorzystania z nowoczesnych form rozrywki i wypoczynku, takich jak odnowa biologiczna, fitness, rekreacja na świeżym powietrzu, kręgielnia, gry zespołowe, ale to również okazja do inspirującego spotkania z rodzimą historią oraz obrzędowością.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
baza hotelowa hotel skansen spa wypoczynek oferta położenie




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję