Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
Szef Roku Żółtego Przewodnika Gault&Millau szkolił laureatów Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016
Laureaci drugiego miejsca w konkursie Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016 w dniach 13 - 19 lutego br. odbyli staż w stołecznej restauracji La Rotisserie pod okiem szefa kuchni Pawła Oszczyka.
Organizatorem inicjatywy jest sieć hurtowni Makro Cash&Carry Polska, a partnerstwo strategiczne nad projektem objął Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska.
Uczniowie z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wielkopolskim, Maciej Pisarek i Dariusz Serkis, którzy w październiku 2016 roku wywalczyli drugie miejsce w Mistrzostwach Młodych Kucharzy, zakończyli właśnie tygodniowy staż w restauracji La Rotisserie w Mamaison Hotel Le Regina w Warszawie. Laureaci konkursu organizowanego przez Makro mieli okazję trenować pod okiem Szefa Roku Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016 i członka Rady programu Szef dla Młodych Talentów, Pawła Oszczyka.
Partnerem strategicznym Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016 był Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska, a partnerem głównym firma Danone Waters, właściciel globalnej marki Badoit & Evian. Inicjatywę wspierała także firma Kenwood - producent sprzętów kuchennych oraz specjalizująca się w przygotowywaniu produktów z dziczyzny, grzybów i owoców leśnych, marka Provincja.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Starsze aktualności:
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Sieć Focus Hotels planuje rozwój na zagranicznych rynkach
Kolejna odsłona akcji promującej spożywanie gęsiny
Nowe trasy Ryanaira z Poznania na 2016 rok
Krakowskie lotnisko obsłużyło 4 mln pasażerów
Przyspieszył wzrost sprzedaży wycieczek
Coraz więcej turystów na Półwyspie Iberyjskim
Travelport zawarł umowę z grupą Radius Travel
NIGDY nie pokazuj biletów lotniczych!
Rząd dopłaci do każdego zagranicznego turysty?
Wizz Air otworzył nową bazę w Gruzji
Orbis wyróżniony w konkursie `Lider Polskiego Biznesu`
MSZ odradza podróż do północnej i środkowej Nigerii
Szkolenia GDS CRS - systemy Amadeus, Galileo, Worldspan, Sabre - WISE Travel Agent
Wódki klasy premium coraz bardziej popularne wśród Polaków
Spada popularność Egiptu w rankingu najpopularniejszych krajów
Mieszańcy Małopolski wytypowali miejsca, które warto zobaczyć
Na co zwracać uwagę przy kupnie ubezpieczenia turystycznego?
PKP Intercity testuje nowe pociągi
Brexit przyczyną mniejszych zysków przewoźników?