Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Biuro podróży zatrudni Specjalistkę do spraw...
- Pilot wycieczek na Zakynthos
- pilot/tłumacz j. francuskiego
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
- Specjalista ds turystyki
- poszukiwany przewodnik po Pradze 28.05
Zobacz także
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci Marriott
Wsparcie także turystyki w północno-wschodniej Polsce
Ruszyła budowa centrum symulatorowo-treningowego Ryanair
Leonardo Royal Warsaw powiększy się o 184 pokoje
Nocowanie.pl: Zimowy wypoczynek w Polsce przyciąga węgierskich turystów
Wszystkie hotele należące do Clustra IHG Hotels and Resorts z certyfikatem Green Key
Tajscy mistrzowie kuchni teraz w Polsce
22 - 30 marca to dni, w których Restauracji Q Club hotelu Hyatt Regency Warsaw gościć będą najlepsi tajscy kucharze. Wizytę tę zawdzięczamy europejskiej promocji kuchni "Taste Thai", którą organizuje Ambasada Tajlandii wraz z Departamentem Promocji Zagranicznej Ministerstwa Handlu i Królestwa Tajlandii.
Tomasz Karwacki, Dyrektor Marketingu hotelu Hyatt Regency Warsaw, zdradza nam, że pragnie przenieść gości hotelowych w świat egzotycznej Tajlandii. Kulinarni mistrzowie przybyli z Bangkoku i zaserwują gościom Hyatt Regency oryginalne potrawy z tajskiego menu.
Mistrz Kuchni Sangworn Santisuk doradzi gościom jak przygotować podobne przysmaki w domowym zaciszu. Podczas trwania akcji hotel opracował specjalną ofertę cenową. Mianowicie bufet dla dorosłych - 75 zł za osobę, dzieci w wieku 6-12 lat - 40 zł za osobę a dla pociech poniżej 6 lat - bezpłatnie).
Ewa Wachowicz, Miss Polonia 1992, producent programów o tematyce kulinarnej także gorąco poleca kuchnię dalekiego Syjamu. Jak sama twierdzi tajska kuchnia to nie tylko potrawy pełne egzotyki i różnorodnych smaków to też niesamowite armaty - na przykład trawy cytrynowej czy galagatu.
Nie mamy wątpliwości, że dni kuchni tajskiej w hotelu Hyatt dostarczą jego gościom niesamowitych wrażeń i na pewno zapamiętają je na długo. Hyatt Regency Warsaw ma w planach zorganizowanie podobnych "Dni Kuchni" w najbliższej przyszłości.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział targi, konferencje, workshop:
POT uhonorowała Ambasadorów Kongresów
Zapraszamy na Nowe Trendy w Turystyce
Dział biura turystyczne:
POT uhonorowała Ambasadorów Kongresów
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Travelplanet chwali się swoją ofertą i
Starsze aktualności:
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Ukraińskie stowarzyszenie touroperatorów przyjęte do
Amadeus Cars e-Voucher - nowe rozwiązanie przy wynajmie samochodów
W 2008 wrocławski port pobije rekord pasażerów?
Podróż autokarem w Bieszczady jest niemożliwa
Połowa klientów Selectours już w Polsce
Pierwszy inteligentny Puro Hotel w Polsce
Na lotnisku O'Hara w Chicago pracowali nielegalni imigranci
Bezpieczny Lokal 2010 w Sopocie - wybrano kolejne
Polska po raz pierwszy gospodarzem lotniczych mistrzostw świata!
Badanie urlopowych planów Polaków: tylko co trzeci Polak wyjedzie na wakacje
Wielkopolskie: hotele wypierają domy wczasowe
Oryginalna oferta 5 Stars Club Business Travel - fotoekspedycja
Tylko nie pizza w Luna na Hallera