
Nowość - Business lunch w Nowej la Boheme
Warszawska restauracja Nowa la Boheme przygotowała specjalną ofertę dla swoich gości, którzy w porze lunchu, chcą zjeść szybko, dobrze i w wybornym wnętrzu.
- Pora lunchu, to często godziny, w których nasi klienci chcą zjeść szybki obiad, często w towarzystwie partnerów biznesowych. Jest to, więc czas gdzie krótkie chwile przerwy łączy się z pracą, dlatego postanowiliśmy stworzyć do tego rodzaju spotkań najlepsze warunki - mówi Arkadiusz Duranc.
W restauracji można zjeść doskonały business lunch, a do tego w dobrej cenie - 29 zł za osobę. Lunch jest serwowany w formie bufetu szwedzkiego, składającego się z przystawek, ciepłych dań głównych oraz deserów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Wrocław trafi do przewodnika
WARS testuje płatności
Gault & Millau wraca do
Starsze aktualności:
Rusza certyfikacja punktów Informacji
Rusza XXI edycja Konkursu na Najlepszy Produkt
Skytrax wybrał najlepsze linie lotnicze na
Najlepszy kemping w Polsce jest na Dolnym
Drugi nabór w ramach programu finansowanego z
Itaka wzmacnia ofertę lotów w
GUS publikuje dane o liczbie udzielonych
Komisja Europejska zatwierdziła pomoc dla przewoźnika
Promocja na zlecenie - czy tak to powinno
Linie lotnicze Swiss z nowym dyrektorem
Sabre wspiera się AI od
"Fryderyk Chopin" w Królestwie Niderlandów
Posłowie - dobrzy klienci polskich hoteli?
Travelplanet.pl teraz również w Krakowie!
Vectra nagrodzona za kompleks biurowo-hotelowy!
Konkurs dla dziennikarzy na materiały promujące turystykę krajową
Hotele Orbis: jesienna frekwencja niższa od oczekiwań
Wakacje.pl informuje turystów o szczepieniach
RMF radzi turystom, jak nie zmarnować sobie wakacji
Ryanair przewiózł 4 miliony pasażerów w ciągu miesiąca
Sinice odpłynęły - można się kąpać
Benedykt XVI będzie aż 2 dni w Krakowie!
Odnowa parków w Jarosławiu i Humennem rozpoczęta
Kolejne przejścia graniczne połączą Polskę z Ukrainą
Ruszył pierwszy na Jurze oznakowany turystyczny szlak konny
IMiGW: zimy już nie będzie, niedługo wiosna?
Bydgoszcz: rozpoczęły się zapisy na kurs dla stewardes i stewardów