TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Ostrygi i owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion

Od 15 listopada, przez cały miesiąc w restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw dostępne będą wyszukane dania z ostrygami i owocami morza w roli głównej. Wszystko przyprawione smakami i aromatami z najodleglejszych zakątków świata.


Szef kuchni hotelu The Westin Warsaw - Janusz Korzyński przygotował nowe sezonowe menu, które będzie obowiązywać jedynie przez miesiąc. W tym czasie w restauracji będzie można spróbować wyśmienitych dań, które z pewnością staną się rarytasem dla wielbicieli owoców morza. W karcie pojawią się między innymi:

* Przegrzebki i filet z ryby papuziej zapiekany w zabajone z zielonej herbaty i limonki, pieczony fenel i ostry sorbet z mango i carici w cenie 72 zł
* Ostrygi świeżo otwarte z szalotką w occie winnym i sosem ponzu z imbirem w cenie 58 zł
* Krem z pieczonego homara podany z owocami morza w cenie 32 zł
* Grillowany szaszłyk z krewetek, małż św. Jakuba i ostryg z kapustką bok choy w tempurze w cenie 69 zł

Restauracja Fusion znajduje się w hotelu The Westin Warsaw i czynna jest od poniedziałku - piątku w godz. 6:30 - 10:30 i od 12.00 do 22.30, w weekendy i święta: od 7.00 do 10.30 i od 12.00 do 22.30. Restauracja Fusion słynie z oferowania dań, które są połączeniem egzotyki kuchni wschodu z wyrafinowaniem kuchni świata zachodniego.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
ostrygi owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw Janusz Korzyński




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję