Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
Magda Gessler ostro o Jesz Burgerze
Nadal trwa spór między Magdą Gessler a lubelską restauracją "Jesz Burger". Przypominamy, że po całej tej aferze 15 października właściciele zamykają lokal.
Restauratorka w wywiadzie dla Gala.pl oznajmiła:
Jeśli w Polsce ktoś się porywa na hamburgera, ma szansę na sukces. Bo nasza wołowina jest najlepsza na świecie. W "Jesz Burgerze" chciałam podkreślić, że studenci nie muszą jeść oczu, wymion i ścięgien, tylko prawdziwe mięso za niezbyt duże pieniądze. I może marża będzie nieduża, ale przez to, że zwiększy się sprzedaż, wystarczy na utrzymanie restauracji. Dostali ode mnie witrynę chłodniczą, która miała pokazać Polakom, że hamburgery to nie przemielony papier toaletowy i wymiona, tylko cudowne mięso z udźca wołowego oraz świeże warzywa. Ale panowie zlekceważyli moje uwagi, bo kiedy wróciłam, w lodówce zastałam dwa placki.
Jak widać, to chyba jeszcze nie koniec wymiany zdań...
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Gessler o Jesz Burgerze
[2010-10-13 13:02 79.190.7.*]
To jakaś paranoja ,najpierw zapraszają TV do swoich restauracji , a potem chcą uczyć nauczycieli.
Szacunek dla autorytetów Panowie i Panie to jednak Magda Gessler zrobiła na gastronomii kase,a wam się nie udaje. odpowiedz »Gessler o Jesz Burgerze
[2010-10-13 14:28 83.6.7.*]
Jak byś się troche kumał w branży to byś wiedział, że gesslerowa to bardziej schowmenka niż restauratorka. To nie ona zapracowała na to nazwisko, a po drugie w jej knajpach wiatr chula więc jest tak, że sama nie ma pomysłu na własne knajpy, a doradzać to każdy potrafi, bo nie bierze za to żadnej odpowiedzialności. odpowiedz »
Gessler o Jesz Burgerze
[2010-10-15 10:40 83.7.135.*]
Skoro p. Gesslerowa tak się zna i jest takim fachowcem to skąd te długi? odpowiedz »
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Starsze aktualności:
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Vancouver: powstaną sądy turystyczne
Fatalna pogoda w Tatrach - zimno, ulewny deszcz i śnieg
Pakiety pielgrzymkowe w Centralwings
Mundial: Bilety z szarej strefy wciąż w sprzedaży!
SmartHotel 2006 na Targach Eurogastro
Zespół Szkół Gastronomicznych zacznie nowy rok w nowym budynku
Rainbow Tours w sierpniu 2008 odnotował ponad 50% wzrost przychodów
Tatry z przewodnikiem na komórkę
TUI Travel: dymisja dyrektora finansowego
Rosja: pierwszy "turystyczny" statek kosmiczny
Drewniane pałeczki znikną z chińskich restauracji?