TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Gastronomia

DO WLASCICIELI PIZZERII

Data wysłania: 2010-03-12 09:53 Autor: Czytelnik IP 212.14.0.*

Witam wszystkich gastronomów, a w szczególności PIZZERMANóW,do których w szczególności kieruje pytanie. Otwieram sezonow działalnosc w X miejscowosci. Znalazłem caly urzadzony lokal specjalnie pod pizzerie o niewysokiej dzierzawie,ale jedno mnie pytanie nurtuje: ile wynasza srednie oplaty z prąd? boje sie, aby mnie te oplaty nie zrujnowały... MOZE KTOS UDZIELIBY MI JAKIS TUTAJ WSKAZÓWEK?z gory dziekuje za pomoc

    • DO WLASCICIELI PIZZERII 

      [2010-03-18 18:00 109.243.85.*]

      Może dla bezpieczeństwa potrzebuje Pan dokumentację lub szkolenia sanitarne i BHP personelu. Chętnie profesjonalnie wykonam.
      F.C. MERKATON, kom. 883-722-882, e-mail: fc.merkaton@gmail.com   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję