TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Gastronomia

OFERTA PRACY- KUCHARZ

Data wysłania: 2013-03-04 14:52 Autor: Czytelnik IP 83.8.250.*

Tytuł ogłoszenia: Kucharz - praca za granicą - od 1800 Euro

Dla sieci hoteli i restauracji w Niemczech, Austrii oraz Szwajcarii rekrutujemy wykwalifikowanych pracowników obsługi hotelowej z Polski.
Oferowane przez nas zatrudnienie jest legalne, nasze usługi dla kandydatów są bezpłatne.
Aktualnie poszukujemy kandydatów chcących przyczynić się do rozwoju restauracji dzięki swoim kwalifikacjom, a także którzy pragną rozwijać swoje umiejętności oraz pogłębiać dotychczas zdobyte doświadczenie pod okiem znakomitych kucharzy.

Kucharz
-Commis/ Chef de Partie/ Sous Chef/ Executive Chef

Wymagania:
- minimum 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharz (udokumentowane)
- przynajmniej komunikatywna znajomość j. niemieckiego
- mile widziana znajomość j. angielskiego
- zdolność do relokacji
- chęć długotrwałej współpracy

Oferujemy:
- Umowę o pracę z niemieckim/austriackim lub szwajcarskim pracodawcą
- Atrakcyjne wynagrodzenie w zależności od doświadczenia, umiejętności zawodowych
- Zakwaterowanie lub pomoc w znalezieniu mieszkania
- stabilne zatrudnienie
- możliwość podniesienia swoich kwalifikacji

Jak przygotować CV
- Prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem w języku polskim (mile widziane w języku niemieckim)
- Wyszczególnienie miejsc pracy w branży gastronomicznej lub hotelarskiej wraz z wykonywanymi zadaniami
- mile widziane portfolio oraz referencje
- CV prosimy przesłać na adres hotel@holbern.pl wpisując w tytule: Kucharz/03/2013

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję