Subskrypcja

Szukaj



Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars?
Autor: Czytelnik IP .*
Data wysłania: 2005-12-14 13:45
Temat: Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars?
Treść: bo zamierzam organizować wyjazd integracyjny dla firmy i zbieram opinie

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2010-04-28 18:41 80.55.154.*]
byliśmy na wycieczce z Chicago do Niagara faals.Było cacy odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2010-02-04 20:38 89.77.108.*]
polecam!!! odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2010-02-23 10:13 80.54.82.*]
... byłem z 5Stars na wyspie Bali i Portugalii (ale było jeszcze kilka Kuba Wenezuela te sobie teraz przypominam)opiekunem był Mikołaj nie wiem co teraz robią w tym biurze ale jak bym miał ochotę wybierać sprawdzone biuro to innego bym nie wybrał tylko te .
Mikołaj pozdrawiam cię serdecznie Adam Wacholski z wycieczek Panasonic Polska .
odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2009-11-19 14:49 89.77.112.*]
Byłam z tym biurem na objazdówce po Stanach wiele lat temu.Byłam bardzo zadowolona z wyjazdu, ale teraz zmienił się charakter imprez jakie organizują i nie powiem nic aktualnego.-Jeanka odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2009-11-12 16:05 79.191.33.*]
najfajniej jest jak samo biuro wychwala się na tym forum , troszkę wysiłku , czytelnicy naprawdę potafią czytać kiedy opinia została dodana i troche głupio jak wypisujecie o sobie pochlebne opinie a posumowując, niesolidna firma odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2008-04-14 22:21 89.78.15.*]
Ja nie mam zadych zastrzezen jezeli chodzi o to biuro. Bylam na imprezie zorganizowanej przez to biuro w londynie i naprawde nie ma czego sie przyczepic. Obsluga bardzo mila. Na wycieczce bylismy z panem grzegorzem. Polecam odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2006-11-09 10:48 80.53.4.*]
bylam z nimi w Meksyku na odjeździe, bardzo udana impreza profesjonalnie zorganizowana ,warunki bardzo dobre.Bylo to pare lat temu , może od tego czasu coś sie zmieniło na gorsze. odpowiedz »

totalna pomyłka [2006-02-05 14:30 .*]
mają niezłą stronę internetową ale to jest największą zmyłką, bo samo biuro jest pomyłką odpowiedz »

to amatorzy [2006-01-09 03:44 .*]
jest to biuro amatorskie i prowizoryczne, odradzam wyjazd z nim, ja żałuję odpowiedz »

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? [2010-04-28 18:41 80.55.154.*]
byliśmy na wycieczce z Chicago do Niagara faals.Było cacy odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij