Subskrypcja
Subskrypcja



Szukaj
Szukaj





Forum grupa: Biura turystyczne

Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars?

Data wysłania: 2005-12-14 13:45 Autor: Czytelnik IP

bo zamierzam organizować wyjazd integracyjny dla firmy i zbieram opinie

    • to amatorzy 

      [2006-01-09 03:44 ]

      jest to biuro amatorskie i prowizoryczne, odradzam wyjazd z nim, ja żałuję   odpowiedz »

    • totalna pomyłka 

      [2006-02-05 14:30 ]

      mają niezłą stronę internetową ale to jest największą zmyłką, bo samo biuro jest pomyłką   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2006-09-19 06:06 71.143.238.*]

      totalna pomylka, bylam na kilku imprezach, niestety nie z wyboru - nie bede wdawac sie w szczegoly, powiem ogolnie - sluzbowo.
      Pelna prowizorka, wlasciciel, pan muszynski, mowiac delikatnie uzalezniony od alkoholu, i to dosc mocno.
      W biurze dosc czesto mozna spotkac przesiadujacych lysych - to koledzy wlasciciela.
      Imprezy tragicznie i chaotycznie przygotowane.
      Kadra bardzo nisko oplacana a wiec i jakosc opieki ponizej zera.
      Kiedys podobno zalatwiali na boku wizy do usa, ale mieli jaks sprawe z policja i chyba dali sobie spokoj.
      Ogolnie - trzymajcie sie zdala od tych ludzi.   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2006-11-09 10:48 80.53.4.*]

      bylam z nimi w Meksyku na odjeździe, bardzo udana impreza profesjonalnie zorganizowana ,warunki bardzo dobre.Bylo to pare lat temu , może od tego czasu coś sie zmieniło na gorsze.   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2010-04-28 18:41 80.55.154.*]

      byliśmy na wycieczce z Chicago do Niagara faals.Było cacy   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2008-04-14 22:21 89.78.15.*]

      Ja nie mam zadych zastrzezen jezeli chodzi o to biuro. Bylam na imprezie zorganizowanej przez to biuro w londynie i naprawde nie ma czego sie przyczepic. Obsluga bardzo mila. Na wycieczce bylismy z panem grzegorzem. Polecam   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2009-11-12 16:05 79.191.33.*]

      najfajniej jest jak samo biuro wychwala się na tym forum , troszkę wysiłku , czytelnicy naprawdę potafią czytać kiedy opinia została dodana i troche głupio jak wypisujecie o sobie pochlebne opinie a posumowując, niesolidna firma   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2009-11-19 14:49 89.77.112.*]

      Byłam z tym biurem na objazdówce po Stanach wiele lat temu.Byłam bardzo zadowolona z wyjazdu, ale teraz zmienił się charakter imprez jakie organizują i nie powiem nic aktualnego.-Jeanka   odpowiedz »

    • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

      [2010-02-04 20:38 89.77.108.*]

      polecam!!!   odpowiedz »

      • Jaką macie opinię o biurze podróży 5 stars? 

        [2010-02-23 10:13 80.54.82.*]

        ... byłem z 5Stars na wyspie Bali i Portugalii (ale było jeszcze kilka Kuba Wenezuela te sobie teraz przypominam)opiekunem był Mikołaj nie wiem co teraz robią w tym biurze ale jak bym miał ochotę wybierać sprawdzone biuro to innego bym nie wybrał tylko te .
        Mikołaj pozdrawiam cię serdecznie Adam Wacholski z wycieczek Panasonic Polska .   odpowiedz »

 
     

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij