TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter




Forum grupa: Biura turystyczne

Biuro Relax w Jaworznie-opinie

Data wysłania: 2015-12-16 19:05 Autor: Czytelnik IP 95.41.77.*

Mam pytanie,

orientuje się ktoś z Was o Biurze Relax w Jaworznie, może ktoś pracował?i może coś więcej powiedzieć?

Byłam na rozmowie i pobyłam tam trochę i dziwna ta szefowa , taka z lat komunistycznych, widziałam kamery w biurze , na rozmowie nic nie informuje do wszsytkiego się wtrąca i każdego klienta obgaduje, do tej dziewczyny się wtrąca żeby droższą ofertę sprzedać i to zrób to powiedz tamto , slyszałam jak meile sprawdza to jest mobbing chyba?

Najniższa krajowa i ciągle pod obstrzałem to chyba nic dobrego z tej pracy nie będzie i ciągle się tam osoby zmieniają. Chyba trzeba się wytstrzegać tego biura z daleka.

dajcie znać co jak, proszę bo nie chcę w coś wdepnąć

    • Biuro Relax w Jaworznie-opinie 

      [2016-01-05 21:47 46.77.124.*]

      Pracowal ktos w Relaxie w Jaworznie?   odpowiedz »

      • Biuro Relax w Jaworznie-opinie 

        [2016-02-03 16:06 83.29.51.*]

        No ja też byłam na rozmowie ale nie wyszło nic i nie żałuje niczego, bo to tragizm jakiś. Szefostwo nie sympatyczne , nie sympatyczna atmosfera niestety.   odpowiedz »

      • Biuro Relax w Jaworznie-opinie 

        [2016-02-15 15:59 83.22.121.*]

        pracowałem trochę i to był niewypał, atmosfera, big brader działa non stop, nieporozumienie wielkie!!!   odpowiedz »

    • Biuro Relax w Jaworznie-opinie 

      [2016-04-01 11:33 77.253.167.*]

      Niektórzy młodzi chcieli by zarabiać Bóg wie ile i nic nie robić więc jak ktoś nie prowadził własnej działalności lepiej niech nie wypowiada się na temat pracy w biurze...   odpowiedz »

      • Biuro Relax w Jaworznie-opinie 

        [2017-08-26 08:19 37.47.244.*]

        Arogancja, buta, cwaniactwo. Serdecznie odradzam.   odpowiedz »

      • Biuro Relax w Jaworznie-opinie 

        [2016-05-01 16:49 95.40.146.*]

        tu nie chodzi o ludzi tylko młodych, ale z doświadczenie. Jeśli Pani nie zmieni KOMUNISTYCZNEGO podejścia będzie totalna klapa, a mobbing, sprawdzanie poczty meilowej oraz wścipskość i kamery w biurze nic nie pomogą!!!!!   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję