Subskrypcja

Szukaj





Forum grupa: Baza turystyczna

Wątek: Jakich dodatkowych usług oczekują hotelowi goście?
Autor: Czytelnik IP 176.111.24.*
Data wysłania: 2017-04-20 19:17
Temat: Czego chcą hotelowi goście?
Treść: Ciekawe są zainteresowania Gości hotelowych i hotelarz niemal wszystko jest wstanie zrobić dla Gościa. Tylko nie zawsze Gość chce za to zapłacić. Instytucja COCIERGE istnieje w każdym hotelu wysoko skategoryzowanym, jest tylko jedno zastrzeżenie, trzeba płacić i to słono. Nie wyobrażam sobie, żeby hotelarz wysłał CONCIERGE-a z Gościem na zakupy i żeby za Nim nosił torby ze szmatkami w ramach zapłaconego noclegu. No może jeżeli Gość zapłaci 1500 USD za nocleg. Serwis Holiday Check tymi badaniami niczego nie wnosi, Klienci hoteli chcieliby i wezmą wszystko co Im da hotelarz, gorzej jak trzeba za to zapłacić. Goście potrafią wypić piwo Żywiec z minibarku w pokoju i zakupić w sklepie za 2,57 zł i wstawić jako, że nie wypili. Wszystko jest zawarte w cenie, mogę zrobić bufet warzywno-owocowy wystawiony do powszechnego użytku ale wliczę to w cenę. Natomiast wprowadzenie Gościa od kuchni??? Niech tylko, podczas takiej wycieczki, wpadnie sanepid, kucharz nie wybroni się żadnym wytłumaczeniem. Nie mówię już o wspólnym gotowaniu. To jest możliwe u Gaździny na Podhalu. Osobiście mnie ta sonda nic nie dała, nie pomogła w przygotowaniu oferty hotelowej.
H3*

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

   
           

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij