Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2010-02-01
Województwo: Mazowieckie
Terminy: 1 lutego 2010 w Warszawie, 8 marca 2010 w Katowicach
Szkolenie otwarte - główne punkty programu:
1. Organizacja zakładów gastronomicznych:
2. Technika pracy w zakładach gastronomicznych:
3. Techniki obsługi konsumenta przy stole:
4. Ogólne wiadomości o potrawach i napojach:
Program jest uzupełniany o:
-improstyl -nowoczesny standard nakrycia stołu
-film - standardy obsługi kelnerskiej
-film - "zaklęte rewiry"-kultowy film przedstawiający pracę kelnerów
-film - savoir vivre - sztuka zachowania się przy stole
-testy-/kelnerski/savoir vivre/kelner od win/umiejętność wykonywania poleceń
Ćwiczenia:
-układanie dekoracyjne bankietówek, nakrycie obrusa-prostokąt , kwadrat.
-praktyka z tacą(noszenie szkła, serwowanie napojów)
-zasada fińska, rodzaje nakryć, świeczka, serwowanie jednego talerza
-noszenie talerzy zasadniczych, zbieranie brudnej zastawy stołowej
-serwis niemiecki- kopuły, serwis francuski-plater , sztućce, serwowanie wina.
-pomysł na restaurację(nazwa Restauracji, nazwa dania, reklama ,hasło, nazwa napoju)
Telefon: 22 674 12 55
E-mail: ceib@ceib.com.pl
Dział: Szkolenia
Obsługa gościa w restauracji- sztuka usługiwania
Data wstawienia: 2009-12-15 21:20Data ważności: 2010-02-01
Województwo: Mazowieckie
Terminy: 1 lutego 2010 w Warszawie, 8 marca 2010 w Katowicach
Szkolenie otwarte - główne punkty programu:
1. Organizacja zakładów gastronomicznych:
2. Technika pracy w zakładach gastronomicznych:
3. Techniki obsługi konsumenta przy stole:
4. Ogólne wiadomości o potrawach i napojach:
Program jest uzupełniany o:
-improstyl -nowoczesny standard nakrycia stołu
-film - standardy obsługi kelnerskiej
-film - "zaklęte rewiry"-kultowy film przedstawiający pracę kelnerów
-film - savoir vivre - sztuka zachowania się przy stole
-testy-/kelnerski/savoir vivre/kelner od win/umiejętność wykonywania poleceń
Ćwiczenia:
-układanie dekoracyjne bankietówek, nakrycie obrusa-prostokąt , kwadrat.
-praktyka z tacą(noszenie szkła, serwowanie napojów)
-zasada fińska, rodzaje nakryć, świeczka, serwowanie jednego talerza
-noszenie talerzy zasadniczych, zbieranie brudnej zastawy stołowej
-serwis niemiecki- kopuły, serwis francuski-plater , sztućce, serwowanie wina.
-pomysł na restaurację(nazwa Restauracji, nazwa dania, reklama ,hasło, nazwa napoju)
Ogłoszeniodawca
Firma: Centrum Edukacji i BiznesuTelefon: 22 674 12 55
E-mail: ceib@ceib.com.pl
Coral Travel Wezyr Holidays z nową gwarancją
Hotel Diament Plaza Gliwice po remoncie
Udane wakacje na wrocławskim lotnisku
Ryanair rezygnuje z jednego z połączeń z Olsztyna
Nekera rozpoczyna sprzedaż oferty Lato 2023
Wizz Air zawiesza loty do północnych Włoch
Jak wypadają długie weekendy w 2023?
15 nowych tras z krakowskiego lotniska
Otwarto pierwszy hotel ibis w Bukareszcie
Corendon Airlines pozwoli zapłacić za podróż w dowolnym momencie
FlixBus z pierwszą, zieloną linią na Ukrainie