Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Szukamy pilota na 05.12 Gniezno-Bydgoszcz
- Specjalista ds. turystyki
- PRODUCT MANAGER/ FRONT OFFICE REPRESENTATIVE
- Itaka Toruń- G. Copernicus - doradca ds....
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- pilotaż Kraków 10.12-12.12.2025
- Touroperator PRIMA HOLIDAY poszukuje pracownika
- Praktykant - obozy sportowe Hiszpania
- Specjalista ds. turystyki WAKACJE.PL Zduńska Wola
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
Da Grasso - franczyzobiorca sam zdecyduje o menu
Da Grasso Sp. z o.o., sieć pizzerii przygotowała specjalną promocję dla nowych Franczyzobiorców. Od 1 sierpnia została zniesiona opłata za przystąpienie do Sieci. Promocja potrwa do 1 listopada 2012 r.
Standardowo opłata wstępna (za przystąpienie do Sieci) wynosi 12 000 zł. Promocja związana jest z wprowadzeniem nowej, elastycznej oferty franczyzowej. Całe menu dostępne dla Franczyzobiorców (ponad 200 pozycji) zostało podzielone na pakiety stąd nazwa Oferta Pakietowa. Każdy z prowadzących lokal będzie mógł sam zdecydować, jakie potrawy chce włączyć do swojego menu. Podstawą jest oczywiście 75 rodzajów pizzy, z której słynie Da Grasso, ale decyzja o serwowaniu np. śniadań, deserów czy dań mięsnych leży po stronie Franczyzobiorców.
Oferta Pakietowa to wyjście naprzeciw potrzebom Franczyzobiorców. Pozwala na dostosowanie menu do potrzeb poszczególnych placówek, specyfiki rynków lokalnych, oferty konkurencji. Co równie ważne daje Franczyzobiorcom realny wpływ na wysokość comiesięcznych opłat franczyzowych. W pakiecie podstawowym (75 rodzajów pizzy, sałatki, przekąski, napoje) opłata miesięczna wyniesie jedynie 1100 zł a w pakiecie maksymalnym - 1900 zł.
Aby zostać Franczyzobiorcą Da Grasso należy dysponować lokalem o powierzchni min 100m2. Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, choć z pewnością pomocne (w szczególności w zakresie zarządzania zespołem pracowników). Przedsiębiorca powinien dysponować kwotą 150 - 350 tys. złotych (w zależności od powierzchni i stanu technicznego przyszłej pizzerii) na przystosowanie lokalu do wymogów i standardów Da Grasso.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Cel: Innowacje, Technologie i Zrównoważony Rozwój w
Dział centra informacji i promocji:
Które miasta powinny się
Poznań rusza z promocją na jesień i
Andaluzja chce więcej
Starsze aktualności:
Śmierć trójki Polaków na
Accor pokazuje trendy w rezerwacjach na
Ecco Travel rozpoczyna WIELKĄ
Na ferie wyjedzie więcej
ECTAA ogłosiła Preferowany Kierunek Podroży na rok
POT: Ponad połowa Polaków wyjedzie gdzieś w
Kraków wśród wybranych przez
Które paszporty są
TSUE: Tożsamość płciowa klienta nie należy do danych niezbędnych do zakupu
Warszawa: majowa konferencja hotelarzy
Oprogramowanie iAlbatrosa na rynku hotelarskim
Lotnisko zapłaci odszkodowanie?
Hoteli przybyło, ubędzie klientów
Gwałtowny spadek liczby przyjazdów do Egiptu
Czarna lista portali turystycznych z bazą noclegową
Nowy dyrektor finansowy Small Planet
Oblodzenie trakcji w Czechach utrudnia kursowanie pociągów
Dokąd latają pasażerowie z wrocławskiego lotniska?
Alternatywa dla zatłoczonych kurortów turystycznych?
Paraliż konsulatu RP we Lwowie
