Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Szukamy pilota na 05.12 Gniezno-Bydgoszcz
- Specjalista ds. turystyki
- PRODUCT MANAGER/ FRONT OFFICE REPRESENTATIVE
- Itaka Toruń- G. Copernicus - doradca ds....
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- pilotaż Kraków 10.12-12.12.2025
- Touroperator PRIMA HOLIDAY poszukuje pracownika
- Praktykant - obozy sportowe Hiszpania
- Specjalista ds. turystyki WAKACJE.PL Zduńska Wola
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2013-11-21
Województwo: Mazowieckie
Dla Naszego Klienta posiadającego kompleksowe obiekty wypoczynkowe,
z bogatym zapleczem SPA, zlokalizowane w okolicach Torunia,
gdzie w wyjątkowej atmosferze można odprężyć ciało i umysł,
do zespołu profesjonalistów, stawiających sobie wysoką poprzeczkę,
poszukujemy ambitnej osoby na stanowisko:
Szef Kuchni
Zastępca Szefa Kuchni
Nr Ref: WAK13SKZS
Zadania :
Zarządzanie kuchnią, w tym przygotowanie posiłków najwyższej jakości zgodnie z recepturami i standardami,
Zamawianie towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu,
Kontrola stanów magazynowych, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową,
Opracowanie menu, tworzenie ofert kulinarnych uwzględniających sezonowość i trendy kulinarne,
Opracowywanie nowych receptur,
Kontrola oraz analiza kosztów,
Zarządzenie, inspirowanie, szkolenie i motywowanie pracowników w celu zapewnienia najwyższej jakości i standardów,
Współpraca z działem sprzedaży przy organizacji bankietów, imprez i konferencji,
Realizacja procedur ustawowych i HACCP.
Wymagania :
Minimum 3 lata doświadczenia analogicznym stanowisku lub zastępcy szefa kuchni (mile widziane doświadczenie w hotelach 4 lub 5*),
Umiejętności w zakresie kuchni międzynarodowej, znajomości najnowszych trendów gastronomii,
Bardzo dobra organizacja pracy własnej,
Doskonałych umiejętność komunikacji, współpracy i zarządzania ludźmi,
Umiejętności optymalizacji kosztów produkcji,
Skuteczności w działaniu i zaangażowania,
Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Oferujemy:
Stabilne warunki zatrudnienia i wynagradzania w oparciu o umowę o pracę,
Możliwość zakwaterowania,
Pracę w prestiżowym hotelu, w profesjonalnym zespole,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie zawodowego resume
na adres mailowy: e-mail:
Z dopiskiem nr ref.: WAK13SKZS
Zainteresowane osoby prosimy o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883)";
Dział: Dam pracę
Szef Kuchni / Zastępca Szefa Kuchni
Data wstawienia: 2013-10-22 11:37Data ważności: 2013-11-21
Województwo: Mazowieckie
Dla Naszego Klienta posiadającego kompleksowe obiekty wypoczynkowe,
z bogatym zapleczem SPA, zlokalizowane w okolicach Torunia,
gdzie w wyjątkowej atmosferze można odprężyć ciało i umysł,
do zespołu profesjonalistów, stawiających sobie wysoką poprzeczkę,
poszukujemy ambitnej osoby na stanowisko:
Szef Kuchni
Zastępca Szefa Kuchni
Nr Ref: WAK13SKZS
Zadania :
Zarządzanie kuchnią, w tym przygotowanie posiłków najwyższej jakości zgodnie z recepturami i standardami,
Zamawianie towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu,
Kontrola stanów magazynowych, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową,
Opracowanie menu, tworzenie ofert kulinarnych uwzględniających sezonowość i trendy kulinarne,
Opracowywanie nowych receptur,
Kontrola oraz analiza kosztów,
Zarządzenie, inspirowanie, szkolenie i motywowanie pracowników w celu zapewnienia najwyższej jakości i standardów,
Współpraca z działem sprzedaży przy organizacji bankietów, imprez i konferencji,
Realizacja procedur ustawowych i HACCP.
Wymagania :
Minimum 3 lata doświadczenia analogicznym stanowisku lub zastępcy szefa kuchni (mile widziane doświadczenie w hotelach 4 lub 5*),
Umiejętności w zakresie kuchni międzynarodowej, znajomości najnowszych trendów gastronomii,
Bardzo dobra organizacja pracy własnej,
Doskonałych umiejętność komunikacji, współpracy i zarządzania ludźmi,
Umiejętności optymalizacji kosztów produkcji,
Skuteczności w działaniu i zaangażowania,
Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Oferujemy:
Stabilne warunki zatrudnienia i wynagradzania w oparciu o umowę o pracę,
Możliwość zakwaterowania,
Pracę w prestiżowym hotelu, w profesjonalnym zespole,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie zawodowego resume
na adres mailowy: e-mail:
Z dopiskiem nr ref.: WAK13SKZS
Zainteresowane osoby prosimy o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883)";
Ogłoszeniodawca
Firma: jobfinderZobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaTo będzie trudny rok dla kolei?
Katowice uruchomiły miejski portal internetowy, nie tylko dla turystów
Odbudowują fragment muru berlińskiego
Egypt Air wstrzymuje połączenia
Hiszpania: popularne sanktuarium odcięte od świata
Podwyżka cen biletów na tatrzańskie szlaki
Wizz Air będzie latał z Gdańska do Liverpoolu!
Rusza kampania reklamowa woj. zachodnio pomorskiego!
Karczma u Dargoscha dla smakoszy kuchni słowińskiej
