TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Biura turystyczne

ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)

Data wysłania: 2009-10-23 13:29 Autor: Czytelnik IP 89.187.248.*

A co sądzicie o biurze www.ecotravel.pl ???

Patrząc na ich oferty jakie przedstawiają to oferują naprawdę same dobry imprezy. Przedstawiają loga organizatorów więc każdy wie z jaką ofertą/organizatorem mają do czynienia. Ciężko coś o nich w necie znaleźć ale wydaje się chyba ok.

Np. MAJA bardzo duzy katalog ofert:
oferty sylwestrowe i świąteczne itp bilety promowe jak i wczasy zimowe czy letnie chyba sprzedają wszystkie te lepsze biura tak można powiedzieć, pomału co obserwuje pojawiają się zimowiska.
A pytam bo planuje sie wybrać przez ich biuro gdzieś na wycieczkę i ciekawy jestem waszych opinii itd.

Czekam na informacje i z góry dziękuje.
Krzysztof.

    • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

      [2009-11-05 21:36 89.200.151.*]

      no spoko mają oferte...   odpowiedz »

    • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

      [2010-02-04 20:38 89.77.108.*]

      polecam!!!   odpowiedz »

      • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

        [2011-02-13 19:00 77.237.21.*]

        Bardzo przepraszam, że piszę nie odpowiadając na pana pytanie, ale też szukam czegoś na temat tego biura podróży (latem chciałam wysłać mojego syna na obóz) i nic nie mogę znaleźć na ich temat, a nie ukrywam, że nie bardzo się znam na tym szukaniu. Jeśli Pan dowiedziałby się czegoś, to proszę o informacje na konto meilowe helena00@o2.pl Dziękuje i przepraszam za kłopot :)   odpowiedz »

      • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

        [2011-04-06 17:35 87.207.231.*]

        proszę o jakąś opinię na temat ECOTRAVEL   odpowiedz »

        • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

          [2011-11-17 16:07 83.14.5.*]

          Kupowałem u nich wczasy zdrowotne - szybko znalazłem odpowiednią ofertę, z czego wnioskuję że mają szerokie kontakty. Profesjonalne i sympatyczne podejście do klienta, znają się na tym co robią :-) Ja jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam   odpowiedz »

    • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

      [2011-11-17 14:33 83.14.5.*]

      Mogę pozytywnie polecić - dobry kontakt, fachowa obsługa i troska o klienta :] /załatwiałem u nich wczasy i myślę że to bardzo profesjonalna firma/.   odpowiedz »

    • ECOTRAVEL opinie ?? (www.ecotravel.pl)  

      [2012-08-07 13:42 109.199.18.*]

      Akademia młodego pilota polecam dla młodzieży,obóz prowadzony w Dęblinie godny polecenia,prowadzony super,warunki socjalne super,opieka super,czas zorganizowany
      Był nasz syn i Jego trzech kolegów-wszyscy bardzo zadowoleni!!!
      Dorota Kochańska Wrocław   odpowiedz »

      • Akademia Młodego Pilota Lato 2015 Almatur -Lublin 

        [2015-03-09 11:12 212.182.96.*]

        Świętna propozycja dla dzieci i młodziezy   odpowiedz »

        • Akademia Młodego Pilota Lato 2015 Almatur -Lublin 

          [2015-03-09 11:13 212.182.96.*]

          Mój syn był w ubiegłym roku -był zachwycony -polecam Almatur -Lublin Akademia młodego pilota. Naprawde warto wysłać dzieci   odpowiedz »

 
     

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję