Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki, Albatros Travel...
- Sprzedam agencję turystyczną w Kielcach
- KIEROWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- ZAKOPANE Specjalista ds. Obsługi Klienta
- Specjalista ds. Turystyki
- Organizator imprez / Specjalista d.s. turystyki...
- Praca na Wyspach Kanaryjskich
- Specjalista ds. turystyki
- SZUKAM PILOTA WŁOCHY
- Aparthotel, pensjonat w Korbielowie do wynajecia
Forum grupa: Gastronomia
Nowe rozwiązanie fasfoodowe MAKRO Cash&Carry: GastrobusData wysłania: 2011-03-25 17:13 Autor: Czytelnik IP 87.205.199.*MAKRO Cash&Carry Polska zaprezentowało podczas targów EuroGastro nowe rozwiązanie fastfoodowe: Gastrobus. Jest to mobilny punkt gastronomiczny przeznaczony do serwowania szybkich dań, takich jak hamburgery, hot-dogi, kebab itp. Gastrobus to gotowa, kompletna koncepcja na własny biznes: dostępny jest w 3 rozmiarach, oferowany wraz z usługami takimi jak szkolenia i doradztwo, a nawet dopasowanie karty dań do upodobań konsumentów.
|
Forum gorące tematy
Forum gorące tematyPremier zapowiada Tarczę PFR 2.0
Izrael złagodzi restrykcje wjazdowe
Turystyka w Chinach powoli wraca do życia
Słowacja wprowadza stan wyjątkowy
Amadeus i Booking.com podpisali umowę
Będzie nowa wylotówka z Warszawy
Tunezja 14-28.06.2012 ojciec z synem szuka dubla do wspólnego pokoju
Ruszyła zbiórka crowdfundingowa na restaurację
Emirates przywracają wszystkie połączenia do USA
Jakie wyzwania czekają na hotelarzy w nowym roku?
Trwają przygotowania do Targów WorldHotel i EuroGastro
Indonezja będzie mieć nową stolicę?
Touroperatorzy nie chcą wojny cenowej
Polska z nagrodą The Best MICE Destination 2019
Tunezja 14-28.06.2012 ojciec z synem szuka dubla do wspólnego pokoju
Polacy ewakuowani z tatrzańskich szlaków
W jakich hotelach ceny noclegów spadają?
PIPT postuluje dofinansowanie udziału w targach dla MŚP
Jakie szkolenia odbędą się na Targach WorldHotel i EuroGastro?
Dłuższy urlop - szansa czy zagrożenie dla biur podróży?
W Krakowie odbędzie się III edycja kongresu turystyki religijnej
Szukam osoby chcącej pokierowac remontem a następnie poprowadzic restauracje