TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Gastronomia

Pomoc przy otwarciu, projektowaniu i wyposażeniu lokalu gastronomicznego.

Data wysłania: 2012-07-24 13:24 Autor: Czytelnik IP 83.144.79.*

Ostatnio często trafiam na informacje dotyczące problemów z przygotowaniem lokalu gastronomicznego. Wiem co to znaczy bo sam przez to przechodziłem. Postanowiłem napisać tego posta, bo jestem otwarty na współprace w tej dziedzinie. Oprócz tego, że posiadam doświadczenie jako szef kuchni, prowadziłem również swój lokal gastronomiczny oraz ukończyłem studia na kierunku Technologia Żywności. Jestem więc w stanie przygotować lokal pod gastronomię (ocenić czy miejsce się nadaje, przygotować projekt wyposażenia, okreslić rozmieszczenie sprzętu, przygotować dokumentację (czyli całe wsparcie do momentu odbioru przez SANEPID) oraz pomóc w rozkręceniu biznesu i wyszkoleniu pracowników. Chętnie nawiąże współprace w osobami prywatnymi i firmami. Służę też wsparciem i mogę doradzić w przypadku ewentualnych kłopotów.

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję