TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter




Forum grupa: Biura turystyczne

Opinie o Traveliada.pl?

Data wysłania: 2012-07-31 08:21 Autor: Czytelnik IP 78.9.153.*

Czy ktoś ma jakieś opinie o portalu Traveliada.pl?

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2013-01-04 15:57 212.67.134.*]

      Traveliada.pl jest najgorszym pośrednikiem z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia.Wlasnie wróciłam z Sylwestra w Rzymie,Panie konsultantki owszem przemiłe ale wprowadziły w błąd ponad 77 osób.Pokrótce napiszę tylko,że podróż miała trawć bezpośrednio z Poznania do Rzymu-po czym okazało się,że te miłe Panie przemilczały fakt,że autokar będzie krążył po całej Polsce aby zabierać po dwie,trzy osoby z poszczególnych miast-czyli podroż trwała-30 GODZIN!!!SKANDAL!Mało tego,po trzydziestogodzinnej podróży kierowcy musieli mieć pauzę(czas im się skończył) a 77 osób zmęczonych,zestresowanych i mówiąc krótko-wku...nych musiało 9 godzin urzędować po Rzymie bo autokar nie mógł już jechać ani minuty.Mało tego,ludzie z Krakowa musieli przyjechać do Poznania na zbiórkę(wg umowy,że wyjazd jest bezpośrednio z Poznania)po czym jakie było ich zszokowanie,gdy po kilku godzinach wjechaliśmy po inną parę do Katowic-ludzie po kilka godzin jechali do Poznania tylko po to aby sobie wycieczkę po Polsce autokarem za chwilę zrobic,spędzając w autokarze 30 godzin.Panie z Traveliady kłamią bezczelnie,tylko po to,żeby dana wycieczkę sprzedać-nie biorąc pod uwagę,że znajdują się na takowej i dzieci i osoby starsze.Ja już nigdy z ich ofert nie skorzystam.A zaznaczam,że zwidziłam już prawie cały świat i czegoś takiego jeszcze nie spotakałam.Zawsze korzystałam tylko z renomowanych biur typu TUI,mają drogo to fakt-ale na tekie cyrki nikt by sobie tam nie pozwolił.Teraz lecę na Malediwy właśnie z TUI i dziękuję Bogu,że nie skusiłam się na tą bożal się Boże Travelidę.Zeby było jasne-na wszystkie słowa które tu padły mam odpowiednie dokumenty.   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2013-04-03 20:31 78.8.248.*]

        Tui kupiło szeptaczy pisących na forach? Takich głupot już dawno nie czytałem!   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2013-04-07 20:09 90.156.37.*]

        biuro sprzedało jako agent jednorazowo wycieczkę dla 77osób? duuuuuużo jak na agenta i wręcz nieprawdopodobne. I wszyscy jechali w jednym autokarze? niemożliwe. Rozumiem jakby ktoś wprowadził w błąd 4-10 osób z tego biura bo tyle realne sprzedać z jednego biura a nie 77sztukasów. Widocznie w innych biurach też ktoś wprowadzał w błąd ludzi? że autokar zatrzymuje się po różnych miastach zawsze pisze na umowie, jak jechałem do Grecji do Pargi to to miałem zaznaczone to na umowie. A jechałem autokarem bo drogo było dla mnie na samolot i ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś jedzie autokarem po kosztach do Paryża, a za chwilę leci na Malediwy na drugi koniec świata i to na bardzo drogi kierunek jak się orientuję. Dla mnie Panie były w porządku, a w tym roku poczekam na jakiegoś lasta już samolotem.   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2013-04-07 22:27 212.67.134.*]

          A co w tym dziwnego?My do Rzymu jechaliśmy czteroosobową rodziną-dwoje dorosłych i dwoje nastolatków.Jak wiadomo koszta autokarem niewielkie-4tyś za 4 osoby plus drugie tyle w euro.Wyjazd sylwestrowy trwał od 28.12 do 02.01 a na Malediwy lecieliśmy już 06.01 więc logiczne jest,że na koszta się zwraca większą lub mniejszą uwagę.Co do umowy z traveliadą-to nie było na niej napisane,że pojedziemy 30 godzin tylko w trakcie rozmowy z konsultantką wyrażnie powiedziała,że 18 a to jest różnica!Gdybyśmy BYLI POINFORMOWANI,że zwiedzimy przy okazji pół Polski to na pewno byśmy wykupili opcję z przelotem ale ZOSTALIŚMY CELOWO WPROWADZENMI W BŁĄD.Zresztą cały autokar ludzi po dojechaniu na miejsce nie chciał się ruszyć z miejsca,ludzie zaczeli walizki wypakowywać i żądali powrotu do kraju-bo dokładnie wszystkie 77 osób zostało tak samo wprowadzonych w błąd.Co do warunków umowy,to faktycznie jak lecimy gdziekolwiek w dalekie kraje to zawsze ale to zawsze jest informacja o międzylądowaniach,TUI wyrażnie w umowie napisało jaki lot,międzylądowanie w Muskacie,przesiadka na Sri Lance,nie wiem co w tym dziwnego,że tak POWINNO BYĆ ZAWSZE.I,żeby było jasne-ja ani nie szeptam reklamy TUI ani innych biur.Bo tak samo powinnam się wyrazić jeśli chodzi o profesjonalizm o Necermanie bo tylko z takich biur latamy.No ale należy też zaznaczyć,że są to wakacje za 40 tyś za rodzinę i pewnie taka różnica w uczciwości danego biura.No powiem krótko-z traveliadą na drugi koniec świata to bym się nie poważyła jechać skoro w Europie zawiodła na całego.A i jeszcze jedno-na umowie-sprawdziłam przed chwilką wyrażnie jest napisane-w cenę wliczono-przejazd na trasie Poznań-Rzym...i tyle w temacie.Pozdrawiam.   odpowiedz »

          • Opinie o Traveliada.pl? 

            [2013-06-03 20:15 78.8.139.*]

            Tyle tylko, że Traveliada.pl jest agentem turystycznym, a nie organizatorem wyjazdu. Na organizację przejazdu po terenie Polski ma wpływ wiele czynników i klient musi liczyć się z tym, że autokar zabiera turystów z całej Polski. To nie ma nic wspólnego z uczciwością. A przy okazji to była najtańsza do Rzymu ;)   odpowiedz »

      • Travelida 

        [2013-07-09 16:23 78.8.9.*]

        To w Travelidzie kupowaś bo coś mi nie pasowało....   odpowiedz »

        • Travelida 

          [2013-07-09 19:37 212.67.134.*]

          Tak,w Traveliadzie.   odpowiedz »

    • Pozytywnie o Traveliada.pl? 

      [2013-08-08 12:24 78.8.9.*]

      Ja mam same pozytywne opinie. Jak jechałem na autokarówkę do Budapesztu to uprzedzono mnie, że nikt nie zna ostatecznej trasy przejazdu, bo to będzie zależało od tego jak ta konkretna wycieczka sprzeda się w poszczególnych miastach. Wiedziałem, że trasa będzie zbierała ludzi po całej Polsce i miałem wybor żeby samemu dojechać do Katowic skąd już był wyjazd bezpośredni prosto na Wegry.   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2013-08-18 21:29 31.175.226.*]

      Witam czytam tak wasze opinie i jestem troche zły ze mi nie wyszło z Traveliada własnie dzisiaj miałem miec wyjazd wraz z rodziną do Grecji gdzie mieliśmy wykupiony pobyt w hotelu kostis. Od 5.30 mielismy wyjezdzac z Gliwic, czekalismy na ten wyjazd z utesknieniem mijały kolejne minuty a autokaru brak sidzieliśmy tam jak durnie zmarznieci do godz 9 rano po godz 9 zadzwonilismy na infolinie Traveliady mimo ze wczesniej próbowalismy sie skontaktowac sie z nimi kilkanascie razy bez efektu po 9 rano odebrano wrescie telefon i co sie dowiedzielismy wyjazd odwołany co sie okazało biuro które współpracowała traveliada ogłosiło upodłosc. Mam tylko wielki zal do konsultantów Traveliady ze nie poinformowali nas o tym wczesniej nie siedzielismy by tak długo marznąc i paląc papierosa za papierosem!

      PS Mimo to pozdrawiam wszystkich tych którym sie udało i mieli ten wymazony urlop!   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2013-08-20 15:46 164.127.251.*]

        Ta cała Traveliada.pl to istny cyrk jak z polityką w tym kraju!!!
        zbierają wczasy nawet u tych którzy upadają przed twym wyjazdem i nie wieze ze nic o tym nie wiedzieli jestem jednym z nich którzy moga zapomniec o wczasach nie informowali nic ze wczasy sie nieodbeda z wzgledu na upadek biura które ta wycieczke proponowali odradzam wam ta firme tego agenta nie są w porządku jeśli chcecie zapłacic i dawac komus zarobic toprosze bardzo teraz Traveliada umywa ręce z bankructwa firmy OK Serwic Travel!!! jak dla mnie Traveliada to zwykli oszusci zarabiający na krzywdach innych ludzi!!   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2013-08-20 17:15 87.101.40.*]

          Witam, ja mam dokładnie taki sam problem jak Pani/Pan. bardzo proszę o kontakt na gg: 658 57 46, lub na maila dani_mody@onet.eu - może odzyskamy prowizję od traveliady. warto próbować ! tylko bardzo proszę o kontakt !!   odpowiedz »

          • Opinie o Traveliada.pl? 

            [2013-08-23 12:38 217.153.198.*]

            My tak samo jesteśmy oszukani i orosimy o kontakt. To moj nr tel.794514779   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2013-09-04 12:00 217.153.198.*]

          popieram złodzieje !!!!!!!!!! a nasze prawo nic z takimi nie robi!!!!!!!!!!! mnie oszukali 3000zł w plecy i nie wiadomo jak to odzyskać prawnik już się tym zajmuje ale słabo to widzę do więzienia z nimi!!!!!!!!!!   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2015-06-26 11:05 83.24.226.*]

          traveliada jako pośrednik nie ma wpływu na to jakie biuro z dnia na dzień ogłosi upadłość:)

          klientka warszawa   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2013-08-20 17:17 87.101.40.*]

        Witam, ja mam dokłądnie taki sam problem jak Pani/Pan. bardzo proszę o kontakt na gg: 658 57 46, lub na maila dani_mody@onet.eu - może odzyskamy prowizję od traveliady. warto próbować ! tylko bardzo proszę o kontakt !!   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2013-08-23 12:54 217.153.198.*]

        oszusci złodzieje oszukali nas!!!!! jakodzyskac pieniaszki?   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2014-06-20 16:39 109.231.49.*]

        Ja się wybieram z nimi na wycieczkę do Bułgarii. Jest naprawdę niedroga i nie wiem czy jest jakiś haczyk. Napisali mi, że o dokładnym terminie odlotu poinformuje rezydent na miejscu. Mam nadzieje ze nie bedę musiała tam koczować na dworcu..

        Dam znać jak poszło.   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2014-07-16 22:47 109.231.48.*]

          Wycieczka była bardzo udana. Świetny kontakt z biurem. Wyszukują bardzo fajne oferty last-minute. Spędziłam świetne wakacje.
          Jeszcze nieraz z nimi na pewno pojadę :)   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2012-08-02 21:21 83.27.239.*]

      czyżby padali ze tak spamują fora?   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2012-08-08 10:45 78.8.9.*]

        Agenci nie padają na szczęście...   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2013-07-25 16:16 79.186.229.*]

        Tak, padają, bo jak są opinie pozytywne, to od razu, że biuro (o ile dobrze zacytuję) kupiło spamerów itp. Natomiast, jak ktoś w postaci negatywnego komentarza wypisuje w nim bzdury (co jasno wytknęła pierwsza osoba odpowiadająca na ten komentarz) to oczywiście nie jest to w żżżżżaden sposób działanie z czarnym PR konkurencji tylko "jak najuczciwsza, rzetelna, oczywiście całkowicie bezstronna, napisana caaaałkowicie zgodnie ze stanem faktycznym opinia" No cóż dobrze że większość internautów ma jednak umiejętność prawidłowej oceny takich postów i nie łapie się na takie zagrania ze strony konkurencji. A co do Traveliady...(pewnie będzie, że zniżkę uzyskałem za pozytywny komentarz) byłem z nimi w Egipcie w zeszłym roku, jadę w tym i w przyszłym pewnie też   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2013-07-25 17:20 83.20.206.*]

          Z nimi to ty nigdzie nie pojedziesz :)   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2012-08-01 12:11 78.8.9.*]

      Jak dla mnie w porządku. Byłem z nimi na początku czerwca na Majorce. Dobry hotel, niewielka cena, obsługa w biurze na medal Krzysztof   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2012-08-02 09:19 87.204.108.*]

      Jak dla mnie również duży PLUS byłam z nimi z całym mnóstwem osób w Egipcie, Tunezji, Majorce na objazdówce po Włoszech, Dominikanie, Grecji, Kubie i wielu innych wycieczkach potrafią dobrać wycieczkę, hotel do potrzeb klienta rewelka POLECAM
      P.S.
      bardzo patrzą na to czy jakieś dzieci jadą wtedy hotel jest z mnóstwem atrakcji dla maluchów. profesjonalizm na każdym calu:)   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2014-07-12 19:29 93.181.136.*]

      Dość że pracowałam dla wyzyskiwaczy pół roku to jeszcze myślałam że mogę tam później pojechać na fajne wakacje ale co?....
      Beznadziejnie...zła organizacja, ciągłe załatwianie gdzie indziej żeby było dobrze....
      Bardzo mi się nie podobało jak to załatwiają...
      7,50 na godzinę i takie warunki?
      i nawet dla pracowników....
      nie jestem zadowolona...
      nie polecam.   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2014-09-22 09:22 94.42.199.*]

      Witam. Byliśmy w tym roku z Traveliadą w Grecji, pod koniec sierpnia. Wszystko było super. Na każde zadane pytanie mailem miałam odpowiedź w ciągu kilku minut. Bardzo pomocni i życzliwi pracownicy, wszystko przebiegło bezstresowo. Jeżeli o mnie chodzi - polecam !!! I na pewno za rok się do nich odezwę :)   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2014-09-25 16:17 178.235.198.*]

        trveliada brzmi jak triada   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2014-10-08 14:33 83.20.153.*]

          Triada to teraz NetTravel   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-03-31 10:18 217.153.117.*]

        Ja tez już raz jechałam na wakacje z tym biurem. Wtedy polecili mi je znajomi i nie żałuje, że skorzystałam z ich sugestii. Agnieszka   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2015-05-30 11:18 109.243.91.*]

          Zarezerwowałam wycieczkę, wysłałam pieniądze, a miła pani dzwoni następnego dnia i mówi, że nie doszedł jeszcze przelew rezerwacja spadła. Może mi zarezerwować ją ponownie, ale już hotel kosztuje więcej. Dzwonię do organizatora Alfa Star. Pani mówi, że rezerwacja spadła dosłownie przed chwilą, jeśli traveliada zadzwoni i wyjaśni sytuację to przywrócą rezerwację. Dzwonię więc do traveliady, a ta mi na to, żę "Jesteśmy zobligowani aby sprzedawać oferty według cen organizatora.W ramach tej samej ceny możemy zaproponować inny hotel.". Nic tylko iść do sądu, tyle, że wylot za parę dni.Polecam rozgarniętą p. Iwan z traveliady.   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2014-10-08 14:32 83.20.153.*]

      Polecam polecam polecam , bardzo fajne biuro i super właścicielka.Genialna oferta   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2014-11-17 00:46 31.61.136.*]

        Buahahahahah! To się uśmiałam! :))) Super żart!!   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-01-29 18:39 37.30.127.*]

        My byliśmy zadowoleni z obsługi. (pomijając fakt,że sprzedają oszustów itakę)
        Polecam,szybko,sprawnie i przyjemnie.
        Jolanta, nazwiska nie podaję,ale nie jestem z konkurencji;)   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2015-03-05 13:57 83.30.151.*]

          Jestem Bardzo zadowolona z ich usług, byłam już z nimi 3 razy w różnych miejscach w Egipcie i Turcji, i nigdy mnie nie zawiedli. Wycieczki zawsze najlepszej jakości. Polecam www.traveliada.pl z czystym sumieniem   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-03-31 10:16 217.153.117.*]

        Zgadzam się w 100%. Bardzo sympatyczne biuro.   odpowiedz »

    • Subskrypcja newsletterów TUR-INFO.PL 

      [2018-08-21 19:17 94.254.131.*]

      Swietne biuro. Pani Natalia bardzo kompetentnie , sprawnie i szybko pomogla mi w wyjazdach do Salzburga i na "3Stolice". Polecam kazdemu, kto poszukuje pomocy w wyjezdzie na wysokim europejskim poziomie za przyzwoita cene. Juz planuje nastepny wyjazd i tez poprosze P. Natalie o pomoc. Pozdrawiam. Maria KD   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2018-12-21 17:23 78.11.140.*]

      Rozumiem, że Traveliada nie jest organizatore wyjazdu ale przed zrobieniem rezerwacji i wpłaceniem zaliczki wypadałoby zapytać i potwierdzić u organizatora wyjazd. To oszczędziłoby wszystkim nerwów. I jeszcze to bezsensowne przetrzymywanie pieniędzy klienta na koncie Travelliada kiedy od półtora tygodnia wiadomo, że wyjazd nie dojdzie do skutku. Ani nie mogę zarezerwować wyjazdu gdzie indziej ani nie mogę się cieszyć z wycieczki na, którą zostały wpłacone pieniądze. Zmarnowany czas, dużo nerwów a przede wszystkim żal, że urlop przyjdzie mi spędzić niestety w domu!
      Nie chcę mieć z nimi więcej do czynienia   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2019-01-03 21:36 37.248.212.*]

      Właśnie wróciliśmy z pobytu z ośrodka który u Państwa na stronie zarezerwowaliśmy i muszę powiedzieć że jesteśmy zniesmaczeni tym co tam zastaliśmy.
      Oferta nie zgadza się z tym co na stronie jest na zdjęciach , a z tego co pamiętam wybierałam droższy pokój jako apartament a dostaliśmy tak ciasną klitkę ,że brak słów. Nie omieszkam napisać opinii na temat tej oferty.
      Byliśmy w okresie sylwestrowym 2018 .Na plus bardzo sympatyczni właściciele, i to wszystko , bardzo się starali , ale za dużo osób naraz na takie warunki.Reszta bardzo kiepska , pokój -wczesny Gierek telewizor kineskopowy z lat 80-tych zawieszony nad głową pod sufitem (bardzo niebezpiecznie )ściany tak cienkie , ze szept i chrapanie sąsiadów nie dawały spać, zapach pochodzący z kanalizy nie należał do przyjemnych. Posiłki na stołówce na 3 z minusem , pozatym na obiady trzeba było dojść ok 600 m od kwatery.Zdjęcia na stronie nie oddają rzeczywistego wyglądu pokoju. zimna woda w łazience , pościel , która była nieświeża , do tego prześcieradła dużo za krótkie , po prostu szok jak można takie warunki opisywać jako super.
      Sylwester , cóż miało być w karczmie przy muzyce góralskiej , kameralnie , a tak przynajmniej na stronie Traweliady było kolorowo opisane a w rzeczywistości było zorganizowane na 150 osób ( trzy osoby podające posiłki )co całkowicie przerosło organizatorów .Kapela 3 młodych mężczyzn , niewiele miało wspólnego z muzyką góralską , grali na dole a większość towarzystwa siedziała przy stołach u góry. Miejsca do tańców było niewiele ale przy tej muzyce raczej bawić się nie dało.Byliśmy na tym sylwestrze zorganizowanym przez biuro podróży , ale czuliśmy się tam traktowani po macoszemu. Pokój był zarezerwowany jako apartament,raczej ktoś nie zna znaczenia tego słowa.Ogólnie nie polecamy tego ośrodka .
      Jestem zawiedziona całym wyjazdem. Napisałam maila do organizatorów i jestem ciekawa czy coś z tym zrobią. Jak można tak wprowadzać ludzi w błąd. Nigdy więcej takich wyjazdów   odpowiedz »

    • Subskrypcja newsletterów TUR-INFO.PL 

      [2019-09-07 14:20 37.47.6.*]

      Proszę unikać jak ognia a szczególnie nic nie powierzać pani Adrianna Rudaniecka.
      To istny dramat . Mnie polecenie tego biura kosztowało mnóstwo nerwów i pieniędzy . Powierzylem Pani Rudanieckiej swoich znajomych żeby ich wysłała
      do Kenii . Poza mną namówiła ich na Sal na wyspach zielonego przylądka . Teraz mam problemy . To brak lojalności , profesjonalizmu i kieruje się ta Pani prawdopodobnie zyskiem z byle jakich kierunków . W tej cenie można lecieć do Tajlandii czy Sri Lanki a nawet na Dominikanę . Teraz na każdym forum będę ludzi ostrzegał przed tym biurem .   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-06-24 10:57 62.61.45.*]

      Fantastyczne biuro i atrakcyjne ceny. Bez żadnych problemów spędziliśmy z mężem wakacje w Grecji. Bezstresowy wypoczynek. Polecam.   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-06-26 11:06 83.24.226.*]

        super biuro!właśnie wórciłam z Maroka dzięki ich pomocy !! ceny niskie !   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-07-23 08:06 109.196.51.*]

      miła obsługa :) a to ważne :)
      Znaleźli mi super ofertę LAST MINUTE - pozdrawiam ich gorąco, bo w sobotę jadę na lotnisko! :)   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-07-29 14:04 109.196.51.*]

        Już nie mogę się doczekać :) jeszcze 3 dni i lecimy na wakacje na sierpień 2015 z traveliadą! :)   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-07-31 08:55 88.199.162.*]

        Rzetelne biuro podróży. Wszędzie gdzie jeździłam z traveliada.pl wakacje były bardzo udane. Z czystym sumieniem mogę polecić.   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-07-20 15:46 78.8.9.*]

      Ja byłem w Wielki Tydzień w Maladze i wrócilem zauroczony. Wszystko bylo dograne. Hotel, wynajęty na lotnisku samochód. przelot. Jednym slowem super to była oferta własnej organizacji biura Traveliada.pl Na jesieni wybieram się na Maltę. Ludwik Wiśniewski   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-07-21 17:10 83.4.64.*]

        a co to za organizacja? Jak chcesz lecieć na Malte to kup sobie bilet na na stronie ryanair-a, zarezerwuj hotel na bookingu i wynajmij auto np na rentalcars.com.
        Po co ci biuro, jak oni robią to samo i nawet rezydenta na miejscu nie maja?
        Podróżnik   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-07-31 08:50 88.199.162.*]

      Wg mnie bardzo konkretne biuro podróży. Wszystkie wycieczki na jakie z nimi jeździłam okazywały się strzałem w 10. Mogę polecić.   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2015-09-11 13:58 217.153.117.*]

        A gdzie jeździłaś? Ja wykupiłam sobie wycieczkę Last Minute do Hiszpanii. Mieli bardzo ciekawą ofertę więc się skusiłam, a zawsze marzyłam by tam pojechać:)   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? wycieczka do hiszpanii 

        [2015-09-11 13:59 217.153.117.*]

        A gdzie jeździłaś? Ja wykupiłam sobie wycieczkę Last Minute do Hiszpanii. Mieli bardzo ciekawą ofertę więc się skusiłam, a zawsze marzyłam by tam pojechać:)   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2016-08-17 12:47 109.241.28.*]

        Wczasy w Grand Hotel Dei Cesari , Anzio, Włochy polecam w 100%, ale
        niestety biuro TRAVELIADA stanowczo nie, po wpłacie kasy totalne olewatorstwo,
        każdą informację musiałem wręcz wyrywać, a i tak do końca nie byłem pewny
        godziny i miejsca wyjazdu. Już mija tydzień od przyjazdu i dalej nie mam zwrotu kasy za inny środek transportu, jak dla nich to kasa musiała wpłynąć natychmiast, ale od nich to nie wiadomo kiedy, stanowczo nie polecam biura.   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-09-22 13:18 217.153.117.*]

      Już drugi raz byłam z traveliada.pl na wycieczce. Żadnych problemów. Wszystko świetnie przygotowane. I zagranicą i w kraju. Wycieczki bardzo udane.   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-10-30 11:52 83.16.132.*]

      Witam,
      wybierała sie w tym roku do Gambii do okreslonego hotelu, ale Pani, która robiła rezerwacje pomyliła hotel...i bardzo atrakcyjna oferta przepadła...urlop załatwiony....szkoda się denerwować...zdecydowanie odradzam!!!!   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2015-12-06 11:40 94.78.147.*]

      Świetne oferty, atrakcyjne ceny. Naprawdę cudownie wspominam wakacje, a wyjechałam na nie właśnie przez Traveliadę. W przyszłym roku również się z nimi zabiorę!   odpowiedz »

    • Opinie o Traveliada.pl? 

      [2016-06-03 09:56 95.160.157.*]

      Witam,
      do czasu zarezerwowania wczasów Pani z biura bardzo miła, pomocna, zainteresowana... potem zero odzewu... o potwierdzenie wpłaty trzeba było się prosić... o podstawowe informacje też... wylot za dwa dni a zero informacji z ich strony :/ nie polecam   odpowiedz »

      • Opinie o Traveliada.pl? 

        [2016-08-17 12:33 109.241.28.*]

        W pełni się zgadzam, kompletne olewatorstwo po wpłacie kasy,
        brak zainteresowania klientem. Co do pobytu we Włoszech to polecam
        , ale z innego biura.   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2017-01-21 18:56 178.19.104.*]

          Dlatego nie polecam takich biur jak Traveliada, lepiej rozmawiać bezpośrednio np. z Matimpex   odpowiedz »

        • Opinie o Traveliada.pl? 

          [2017-01-21 18:57 82.160.108.*]

          Dlatego nie polecam takich biur jak Traveliada, lepiej rozmawiać bezpośrednio np. z Matimpex   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję