TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Biura turystyczne

Nietypowa oferta noworoczna: Sylwester po eskimosku

Data wysłania: 2005-12-30 13:22 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
Jedno z francuskich biur turystycznych zaoferowało swoim klientom możliwość przywitania Nowego Roku w niezwykle nietypowy sposób - w arktycznej atmosferze.

Sylwester po eskimosku zaczyna się 4-godzinną lekką górską wspinaczką z plecakami. Potem 8-osobowa grupa będzie zajmowała się budowaniem lodowego domu. Dla osób niewprawionych w budowie domu z lodu biuro podróży zapewnia krótki kurs konstruowania igloo, który przeprowadzą doświadczeni przewodnicy na miejscu.

Ukoronowaniem Nocy Sylwestrowej będzie kolacja i szampan w pięknej alpejskiej scenerii.

Chętnych na tak nietypowego sylwestra przed zimnem będą chronić ciepłe śpiwory i koce. A by dobrze się rozgrzać, wystarczy butelka dobrego wina - powiedziała przedstawicielka organizatora imprezy.

    • A ile za to płacą? 

      [2005-12-30 13:22 999.999.999.*]

      Jesten bardzo ciekawa ile organizator płaci uczestnikom zeby dobrowolnie zgodzili sie marznąć i budowac igloo. To oczywiście żart, ale osobiscie nie znam nikogo kto wybrałby sie w taką podróż
      Pozdrawiam   odpowiedz »

      • Ja wrecz odwrotnie. 

        [2006-01-03 17:36 999.999.999.*]

        To bardzo dziwne, bo ja wrecz przeciwnie, znam wiele takich osob i obawiam sie ze tak jak Ci sie wydaje ze powinni im doplacac to raczej turysci zaplaca dosc slono za taki wyjazd. Jest wielu turystow biznesowych, ktorzy za taki wyjazd duzo by dali.   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję