Ogłoszenia
Ogłoszenia
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
- OFERTA PRACY - Doradca / Konsultant ds. Turystyki
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- Meble do biura podróży, wyposażenie salonu TUI na...
- SPECJALISTA DS. TURYSTYKI
Kontakt
|
Łukasz Odziewa l.odziewa@tur-info.pl
|
Korespondencję prosimy kierować na adres:
Grupa STBI Sp. z o.o.
30-619 Kraków
ul. Gołaśka 5/20
tel. +48 513 439 432
Rachunek bankowy (PLN):
mBank SA 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK IBAN: PL 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
Chcą Państwo przekazać informacje o swojej firmie?
Zapraszamy do naszego Centrum Informacji Prasowych 
Przetwarzanie danych osobowych
Administratorem Danych Osobowych jest Grupa STBI Sp. z o.o., ul. Gołaśka 5/20, 30-619 Kraków - kontakt elektroniczny administrator@tur-info.pl.
Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i przetwarzania danych osobowych 
Orbis z zyskiem w pierwszym kwartale
Po przylocie spoza Schengen będzie można zrobić test na polskim lotnisku?
GUS: liczba turystów w Polsce wzrosła
Gdańsk stworzy Park&Ride na czas Jarmarku św. Dominika
Marriott zapłaci karę za wyciek wrażliwych danych gości?
Które miasta cieszą się największą popularnością wśród turystów?
Sfinks przejmie popularną markę gastronomiczną
Na lotnisku w Balicach powstanie stacja ładowania samochodów elektrycznych
Rzecznik MŚP: Bon turystyczny powinien być dla wszystkich płacących podatki
Czterech inwestorów chce uratować włoskiego przewoźnika
Mocna końcówka sezonu w biurach podróży
Sopot zaprezentował nowy spot promocyjny
W Gdańsku znów działa ILS II kategorii
Wracają umiarkowane wzrosty cen wyjazdów turystycznych
Przewoźnik składa wniosek o ochronę przed roszczeniami wierzycieli
Skytrax wybrał najlepsze linie lotnicze na świecie
POT pomoże przedsiębiorcom w negocjacjach?
CIEKAWOSTKA KULINARNA ROKU 2011