
Zobacz także
Pierwszy przewoźnik rezygnuje z celu klimatycznego
Wstępne porozumienie w sprawie rozporządzeń dot. danych pasażerów linii lotniczych
UE podpisuje umowę z Kanadą w sprawie danych pasażerów
Nowe połączenie z Kraków Airport
Karta pokładowa może wystarczyć do wykazania potwierdzonej rezerwacji na lot
Paliwo dobija linie lotnicze
Według informacji Międzynarodowego Stowarzyszenia Przewoźników Lotniczych IATA w tym roku przewoźnicy zapłacą za paliwo lotnicze o 8 mld USD więcej niż w roku poprzednim. W 2004 r. linie lotnicze będą musiały wydać na paliwo ok. 67 mld USD.
IATA zrzesza 270 przewoźników. Planuje się, że w tym roku wykażą oni łączne zyski w wysokości 3,2 mld USD. W 2003 r. przewoźnicy wykazali w sumie stratę w wysokości 4 mld USD.
Komentarze
Tagi:
Dział dla turystów:
Dobry pierwszy kwartał na Lotnisku
Nowe połączenie z Kraków
Dział transport:
Dobry pierwszy kwartał na Lotnisku
Nowe połączenie z Kraków
Starsze aktualności:
McDonald`s przegrał przed Sądem
Czego boją się Polacy na
Jakich wakacji szukano w
Dofinansowania wycieczek dla szkół za 70 mln
Nowe kierunki w ofercie EXIM
Wenecja idzie dalej z
Prezes Polskiej Grupy Lotniczej
Grecja próbuje odzyskać marmury z
Duży touroperator
Światowe Forum Ekonomiczne o rozwoju sektora
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
Budapeszt: zarezerwuj 3 noclegi - czwarty dostaniesz gratis!
8 razy więcej za nocleg w Pekinie!
Wypowiedziano wojnę przewodnikom turystycznym!
Wielkopolskie: turystów mają przyciągnąć atrakcje kolejowe
Przejścia graniczne w Tatrach będą jeszcze zamknięte
Znów opóźni się budowa terminalu na łódzkim lotnisku
Pinie sprzedam! Dochodowy biznes gastronomiczny. Restauracja & catering.
przemyslenia zwiazane z branza i studiami z nia zwiazanymi
szykamy animatora czasu wolnego - Zielona Szkoła 25-29.04.16
Rabkoland - miejsce pełne atrakcji
Nowe przejścia graniczne ze Słowacją
W Łodzi odbędzie się kurs dla pielgrzymkowej służby ruchu
Warszawa: rejon ZOO najbardziej zagrożony
W grudniu 2007 spadła koniunktura w hotelarstwie i gastronomii