TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Wyszukiwarka

Obecnie jest zindeksowane 55904 aktualności


Wskazówka: * zastępuje dowolny fragment tekstu!


Archwium aktualności
2005-10-03 do 2005-10-07
(rok 2005, tydzień 40)

Zmień tydzień   Zmień rok

Lista aktualności:


::: 2005-10-03 :::


Zamachy na Bali
Wypadek polskiego autokaru pod Cottbus
Rośnie popularność Warszawy wśród Amerykanów
Strajki na Korsyce spowodują utrudnienia transportowe
Milion przekroczony!
Wystartował kolejny kosmiczny turysta
Powstało call center Konsorcjum Alians
Nowy system rezerwacyjny dla biur podróży!
Bilety lotnicze w Merlinie X

::: 2005-10-04 :::


Zasady uzyskania dofinansowania z Departamentu Turystyki
Nowy hotel sieci Diament
Ciszewski dla Ryanair
Listopadowe Forum Turystyki Biznesowej
Francja sparaliżowana
Jakie uprawnienia przejmuje marszałek?
Opłata za reklamę czy "haracz"?

::: 2005-10-05 :::


Nowość w Unii Europejskiej - elektroniczne paszporty
Zielone światło dla Parku Hewelian
Komunikat w sprawie dofinansowania imprez targowych MICE

::: 2005-10-06 :::


Trzy lokale zamknięte przez sanepid
Zamek królewski sprzedany
Solaris S.A. notuje wzrost
Hotel sprzedany, ale pieniędzy nie ma
Najlepsze na Podkarpaciu: gastronomia, hotele, atrakcje
Więcej gości w czeskich uzdrowiskach

::: 2005-10-07 :::


Spadła liczba turystów odwiedzających Rosję
Ruszyła przebudowa Modlina
Finał konfliktu w sprawie hotelu na Wyspie Młyńskiej
Restauracja w gorzowskich lochach
Pięć gwiazdek odstraszy klientów?
Kampania promocyjna Polski pod znakiem serca
Na agroturystykę warto postawić
Kamień Śląski chce mieć lotnisko
W sprawie umowy agencyjnej z TSS Polska



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję