Subskrypcja



Szukaj

Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia
Autor: Czytelnik IP 89.74.132.*
Data wysłania: 2010-03-30 11:27
Temat: opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia
Treść: Czy ktoś może powiedzieć czy warto jechać z biurem podrózy horyzont właścicielka p.Szczypek?

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2015-08-20 16:23 46.170.127.*]
W CRZ p. Szczypek ma zakaz prowadzenia działalności organizatora turystyki orzeczony w 2013 r po słynnym oszustwie z wyjazdem do Ziemi Świętej. Jeszcze ktoś się daje nabierać na jej oferty ??? No to się nie dziwię, że potem niektórzy płaczą. Że jest oszustką to wiadomo już od dawien dawna. Anita odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2016-02-13 22:12 94.254.162.*]
warto zaufać tej firmie, polecam, nawet na gowork ta firma zagościła, myslę że warto się tam udać i poczytać nieco więcej opinii w razie czego :-) odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2016-05-22 11:02 109.199.3.*]
A ja jednak mam nieco odmienną opinię na tema biura. Owszem program wycieczek przygotowują bardzo ciekawie i zachęcająco, natomiast sama realizacja planów pozostawia wiele do życzenia. Z biurem podróży Horyzont z Wrocławia realizowałam wycieczkę do Niemiec. Na wycieczkę została wysłana pani pilot, która niestety nie znała miejsc, po których miała nas oprowadzać. Podobna sytuacja przytrafiła się podczas wycieczki do Warszawy, gdzie pan pilot również wykazał się brakiem kompetencji (nie znał obiektów, podawał błędne informacje o zabytkach i stolicy, był kompletnie nie przygotowany). Szkoda... odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2014-02-03 09:33 213.199.253.*]
polecam odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z Gorzowa Wlkp [2014-12-02 14:32 83.25.200.*]
Ostatnio organizowałam wycieczkę dla uczniów do Berlina. BT Horyzont Gorzowa Wlkp. z to fachowa i rzetelna firma. posiada wygodny autokar, porządnego kierowcę i świetnego pilota.polecam odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z Gorzowa Wlkp [2015-08-19 07:54 185.80.162.*]
Tylko, że BT Horyzont z Gorzowa to zupełnie inna firma, nie mająca nic wspólnego z biurem, o którym tutaj mowa! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z Gorzowa Wlkp [2015-08-19 07:52 185.80.162.*]
Tylko BT Horyzont z Gorzowa Wielkopolskiego, to zupełnie inna firma, nie jest to biuro, o którym tutaj mowa! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2014-02-05 21:58 31.1.188.*]
to pewnie p. irena to pisała. nie kupujcie w tym biurze nic, żadnej wycieczki , bo dacie się naciągnąć. ta pani to oszustka przez duże o. biuro ma nadal czynne , bo takie mamy prawo w polsce co chroni złodziei, a nie poszkodowanych klientów. odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2014-01-19 08:33 46.169.64.*]
Witam, jestem poszkodowaną przez to biuro, sprawa jest już w sądzie, właścicielka przyznała się do oszustwa i pewnie dostanie zawiasy. komornik guzik ściągnie bo ona niczego nie ma na siebie. Oszukała kilkadziesiąt osób na kwotę ponad 500 tyś zł i sprawa pewnie się rozmyje. LUDZIE OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TO BIURO. Biuro nadal działa legalnie-paranoja
poszkodowana
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-11 20:20 31.0.151.*]
Wszystkich byłych/oszukanych i nowych/naiwnych klientów Horyzont B.P. Irena Szczypek, zapraszam do korespondencji - udzielę wyczerpujących informacji, na temat działalności mojej siostry.
Zbigniew Szczypek - bechter@poczta.onet.pl
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-12 18:30 87.206.76.*]
co za typ z pana panie .... prać brudy rodzinne na forum turystycznym???? panie idź pan sie lecz albo zabierz się za swoją działalnośc jak idzie biznesik?????/ a kim pan jest???? odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-11-22 23:41 93.181.165.*]
Proszę Państwa, jeśli na wycieczkę została zawarta umowa i posiadają Państwo dokumenty, że nie odbyła się ona, a zwrotu pieniążków też nie otrzymaliście, proponuję złożyć pozew w e-sądzie. Z opornymi, którzy nie chcą płacić tak się właśnie postępuje. Ta Pani prowadząc działalność gospodarczą (mimo otrzymania zakazu prowadzenia na 3 lata od Marszałka Województwa organizuje imprezy i wcale się z tym nie kryje, patrz strona internetowa) odpowiada całym swoim majątkiem za zobowiązania swojej firmy. Sama przetestowałam ścieżkę z e-sądem w stosunku do kogoś podobnie opornego ze zwrotem długu w działalności turystycznej. Obecnie mam nakaz zapłaty i tylko i jeśli nadal pieniążków nie będzie, komornik je odzyska, bo płacić mają czego.
Polecam e-sąd, bo nie można popuszczać dłużnikom, gdyż cały czas czują się bezkarni.
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-14 22:38 37.109.68.*]
Na pewno nie tobą Irena, czy też Pani Danusiu lub inna osobo wspierająca ten bezsens.
Zbyszek Szczypek
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-12 14:33 195.200.89.*]
Prosimy o te rewelacyjne informacje!!!!! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-16 12:16 37.109.20.*]
Prosząc mnie o "rewelacyjne wiadomości" wypadałoby się przedstawić, a nie ukrywać się, jako anonim. Rozmawiam tylko z osobami poszkodowanymi, posiadającymi imię i nazwisko, nr tel. oraz adres mailowy.
Pozdrawiam Zbyszek Szczypek bechter@poczta.onet.pl
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-05-13 10:16 83.6.157.*]
Dlaczego Administrator usunął jedną stronę opinii o B.T. Horyzont Ireny Szczypek, która SZCZYPIE kasę z pielgrzymów? Administratorze " za pieniądze ksiądz się modli, a świat podli". Ostrzeżenie przed OSZUSTKĄ. odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-16 13:20 93.181.165.*]
Sprawdźcie sami, strona biura Horyzont znów zaczęła działać, po przerwie "technicznej". Jak sama o sobie pisze wielce szanowana Pani Irena na głównej stronie portalu "Pragniemy zaprosić Państwa do wspólnego podróżowania po najpiękniejszych miejscach i zakątkach w kraju i na świecie. Gwarantujemy miłą i profesjonalną obsługę w atmosferze szczerości i uczciwości". Sądzę, że tę uczciwość i szczerość należałoby tutaj najbardziej podkreślić, bo to przecież najważniejsze. A więc już można nawiązać współpracę, pędzić po zakup miejsca na pielgrzymkę, czy po last minute! To właśnie teraz przez takie osoby, jak szanowna Pani Irena i jej podobne będziemy płacić zaporowe kwoty ubezpieczycielom za gwarancje ubezpieczeniowe, składki na Fundusz Gwarancyjny i nie wiadomo co jeszcze! odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-16 18:52 84.10.135.*]
Lepiej zobacz ile komentarzy moderatorzy usunęli. Babsko ma niezłe wtyki odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-18 15:08 93.181.165.*]
Niestety, Tur-info również zeszło na psy! Cenzura działa i posty, które odkrywają na światło dzienne prawdę, zostają usuwane! Sprawdźcie sami, że biuro nadal działa, zobaczcie ich nową stronę internetową. Przejdę się w przyszłym tygodniu sprawdzić, czy faktycznie jest otwarte i czy nadal sprzedaje oferty. odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-19 23:24 83.26.205.*]
Trzeba śledzić na bieżąco, bo na każdym forum usuwają wypowiedzi! Dziś nikt za Ciebie sądził się nie będzie. Podpisz się i podaj swój adres zameldowania, a wtedy admin forum może wypowiedzi nie usunąć, tylko skierować odpowiedzialność za zniesławienie na Ciebie jako podpisaną osobę. A dopóki opinia jest anonimowa to każdy zniesławiany ją łatwo usunie powołując się na anonimowość wypowiedzi. Ja też anonimowo, bo pewnie byś chciał skąd mam doświadczenie w usuwaniu opinii :> odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-21 10:56 83.6.161.*]
Janosik oszukiwał bogatych, a dawał biednym. Właścicielka B.T. Horyzont okradała głównie emerytów, by spłacić wcześniejszych oszukanych. Ponadto zdobywała zaufanie w kościołach, by zrobić skok na kasę. To klasyczna piramida finansowa, analogicznie jak Amber Bank-parabank. Wstyd dla miasta, że pozwolił na takie oszustwa. W państwie prawa to niedopuszczalne takie przekręty finansowe. Wstydż się pani Ireno Szczypek - świadome oszustwoto niegodne postępowanie katolika. odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-21 11:08 83.6.161.*]
Panie Administratorze ! Proszę nie usuwać ostatnich negatywnych opinii o B.T. Horyzint pani Ireny Szczypek. Pozwala Pan oszukiwać następnych turystów, włącznie z młodzieżą szkolną. Proszę usuwać wcześniejsze wpisy opinii, a nie ostatnie.Proszę wczuć się jak może czuć się osoba poszkodowane, która wpłaciła kilka swoich emerytur i została okradziona przez osobę, która zbierała pieniądze po totylko, by ewentualnie pokryć stare swoje długi. Negatywne opinie są ostrzeżeniem dla innych, by omijali to biuro z daleka, bo zwrotu pieniędzy nie będzie.Usuwać stare opinie- ostatnie chronić. odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-22 13:11 83.30.115.*]
B.T.Horyzont to piramida finansowa, piramida oszustwa. Od jednych ludzi zbiera pieniądze, by wcześniejszym dłużnikom oddać.
Powtórka z Amber Gold. Wstyd dla miasta Wrocławia, Urzędu Marszłkowskiego, że taki podmiot gospodarczy ma prawo działać i oszukiwać ludzi. Panie Marszałku jak długo jeszcze ma trwać taka pogoda dla oszustów ?
odpowiedz »

oszustwo [2013-05-25 23:58 83.21.243.*]
Nie prawdą jest fakt że pani Irena Skrzypek zbiera pieniądze od ludzi aby pospłacać wcześniejsze oszustwa Ja do tej pory nie odzyskłlam pieniędzy za odwołaną wycieczkę z dnia 26,07,2012 r.Nie wiadomo co robi z tymi pieniędzmi!!!! odpowiedz »

działa i ma się dobrze! [2013-05-19 18:14 83.10.177.*]
Biuro Podróży Horyzont to Piramida finansowa, analogiczna jak pan Marcin P. z AMBER GOLD. Ta sama metoda oszustwa. Od zainteresowanych imprezą pobiera forsę, w przeddzień wyjazdu odwołuje , forsy nie zwraca, bo biedaczka nie ma . Kto stoi za tym oszustwem? Jest wyjątkowa pogoda dla oszustów teraz. Szkoda dzieci , młodzieży ,i dorosłych ,których znów oszuka, żeby kapnąć komuś z wcześniej poszkodowanych, a resztę zgarnąć sobie.
Zostałam oszukana, dlatego przestrzegam innych przed wpłatą jakąkolwiek. Proszę sprawdzać komu płacicie, bo B.T. Horyzont powinno skończyć działalność i dawno być zamknięte dla wspólnego dobra Eliminujmy oszustów!!!
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-25 20:03 37.109.210.*]
witam, jestem poszkodowana przez biuro podróży horyzont, moj wcześniejszy post ktoś usunął . Więc piszę ponownie. Pani jest oszustką jak i jej biuro, zagarnęła 120 tys zł od ludzi za pielgrzymkę do Ziemi Świętej i wycieczka się nie odbyła, a pieniędzy nie ma. Oddała 8 osobom kase, a dla reszty już nie ma. Czyli zostaje 22 osoby x4500=99000 zł. Ładna kasa. odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-24 09:07 87.105.15.*]
witam: informuje,ze również należę do osób poszkodowanych i wykorzystanych przez właścicielkę biura Panią I.Szczyp przestrzegam aby nie korzystać z usług tej pani która wykorzystuje i wyłudza pieniądze od katolików. Niedopuszczalny jest również ,że proboszcz kościoła zachęca i promuje to biuro odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-26 00:09 83.5.246.*]
Ja także należę do grupy 24 osób oszukanych przez panią Szczypek. W dniu 21.04.2013, na 10 godzin przed planowanym wylotem, pani Szczypek oznajmiła, że wyjazd do Turcji odwołany. Obiecała wszystkim zwrócić szybko pieniądze, ale do dziś /25.04.2013/tych pieniędzy nie oddała i oświadczyła że ich nie ma. Na żądania zwrotu pieniędzy składa bardzo enigmatyczne obietnice, których prawdopodobnie nie ma zamiaru dotrzymać.
Piszę to ku przestrodze innych osób, aby unikały tego biura podróży, a raczej biura oszustwa.
odpowiedz »

Idźcie do sądu [2013-11-22 23:43 93.181.165.*]
Proszę Państwa, jeśli na wycieczkę została zawarta umowa i posiadają Państwo dokumenty, że nie odbyła się ona, a zwrotu pieniążków też nie otrzymaliście, proponuję złożyć pozew w e-sądzie. Z opornymi, którzy nie chcą płacić tak się właśnie postępuje. Ta Pani prowadząc działalność gospodarczą (mimo otrzymania zakazu prowadzenia na 3 lata od Marszałka Województwa organizuje imprezy i wcale się z tym nie kryje, patrz strona internetowa) odpowiada całym swoim majątkiem za zobowiązania swojej firmy. Sama przetestowałam ścieżkę z e-sądem w stosunku do kogoś podobnie opornego ze zwrotem długu w działalności turystycznej. Obecnie mam nakaz zapłaty i tylko i jeśli nadal pieniążków nie będzie, komornik je odzyska, bo płacić mają czego.
Polecam e-sąd, bo nie można popuszczać dłużnikom, gdyż cały czas czują się bezkarni.
odpowiedz »

Idźcie do sądu [2013-11-27 15:04 87.206.76.*]
a gdzie podziewa się teraz p.Szczypek??? a co z jej biurem???? czy komuś oddaje pieniądze? odpowiedz »

Idźcie do sądu [2013-11-27 16:45 5.174.35.*]
witam, nie oddaje pieniedzy, sprawa jest na policji i w prokuraturze, a z skrzypczakową nie ma kontaktu odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-23 22:16 77.254.29.*]
Właścicielka biura spotkała się z klientami ? Chce oddać pieniądze ? Ludzie, toż to niesłychane ! Przywraca wiarę w człowieka .Nam prezes aquamarisu ukradła pieniądze , a zaraz potem poleciała zarejestrować nowe bp . Myślę ,że należy docenić postawę właścicielki bp Horyzont - w polskich warunkach jest to rzadko spotykane . odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-05-08 23:28 178.235.26.*]
tu nie ma czego doceniać bo kobieta w żywe oczy kłamie, to tylko gadka-szmatka i mydlenie oczu !!! ludzie nie bądźcie tak naiwni !!! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-05-09 08:13 84.10.135.*]
Oho! Cenzura jak za PRLu. Tyle poleciało wpisów, że hej !DNO! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-05-08 13:24 78.8.143.*]
..chce "zciemniać" nadal...bo zależy jej za dalszym mamieniu ludzi w Kościołach..Najgorsze jest to,ze proboszczowie nic nie wiedząc organizują koljne wyjazdy z nią które potem są odwoływane.."pani"zbiera kase i znowu obiecuje ze odda i znowu zbiera od innych aby coś tak kapnąć poprzednim..i tak w kołko!!!!! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-08 21:25 93.105.10.*]
i kolejna wycieczka się nie obędzie, kolejne problemy finansowe tego biura podróży dobrze, że ludzie przynajmniej z kraju nie wylecą jutro bo nie wiadomo czy by wrócili....kobieta nawet nie ma kasy żeby oddać....masakra co się dzieje, mam tylko nadzieje że nie ogłosi upadłości na dniach bo wszyscy się pożeganają ze swoją kasą.... odpowiedz »

negatywna opinia o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-21 13:05 78.10.86.*]
ta "pani" szczypek -..... odwołała pielgrzymkę w ostatniej chwili - w przeddzien wylotu!!!!!
mielismy leciec - jutro - rano do turcji a dzisiaj zadzwoniła że wyjazd nie dojdzie do skutku!!!! nie wiem jak to możliwe ze taka oszustka !!! chodzi spokojnie po świecie , to urąga dobrej opinii nie tylko biur podroży ale i wrocławia!!! cała grupa ludzi (ok.20 os) znowu została wystawiona do wiatru!! bożena morawska
odpowiedz »

[usunięto] [2013-02-16 19:24 89.68.56.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2013-04-23 20:49 78.9.1.*]
..zastanawiające dlaczego tak dużo usuniętych wypowiedzi, nie sądzicie?? odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-01-13 13:02 89.161.29.*]
Witam, jestem jedną z kontrahentek p. Ireny na dalekich kierunkach. Moge tylko napisać, że p. Irena bardz dba o szczegóły na wyjazdach i z tego co wiem grupy wracają zadowolone. Wiem również , że zawsze wlczy do kńca o kazdy wyjazd i czasami pomimo zmniejszenia grupy wyjazdy i tak dochodza do skutku. Myślę, ze czasy sa jakie są. "Lepsze" biura juz pozamykały działalność w 2012, a te którym to grozi, rozpoczęły kampanię reklamową typu first minute, zeby zapłacić bieżące zobowiązania. Myslę, że uczciwy do końca pozostaje ten, w branży turystycznej, który chce i oddaje pieniądze, a nie ogłasza upadłość mając grupy daleko od Polski. Pani Ireno mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty i razem zorganizujemy jeszcze niejeden wyjazd. Pozdrawiam Magda odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-23 20:55 78.9.1.*]
http://wroclaw. gosc. pl/doc/1529874. Dwie-pielgrzymki-nie-doszly-do-skutku odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-21 17:49 78.10.86.*]
oddaje pieniądze??? a komu i kiedy!!! to bzdura co pani pisze odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-23 20:57 78.9.1.*]
..oddaje pieniądze pod warunkiem..że usunie się negatywne komentarze na tej stronie..:)) odpowiedz »

[usunięto] [2012-10-16 13:58 92.245.151.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2012-07-09 13:41 193.59.4.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2012-07-26 11:59 195.200.89.*]
Ludzie, jak komus się raz lekko noga powinie- to od razu wielkie larum!!!!Czy wy nigdy nie mieliście kłopotów finansowych? Właścicielka nikomu nie powiedziała,że nie odda pieniędzy-wręcz przeciwnie już organizuje wyjazd za tamten nieodbyty w miesiącu wrześniu a pozostałym osobom oddaje pieniądze-powoli ale oddaje. Nie uciekła, ie poddała się- pracuje na to,żeby odbudowac wizerunek nadszarpnięty jednym nieudanym wyjazdem.Biuro działa od 2002 roku prosze nie zapominac w jednej chwili o tysiacach wycieczek, które sie odbyły i było wszystko w porządku.Ludzie troche wyrozumiałości w trudnych czasach !!!!! Jestem klientka biura od lat 7 i chętnie będe korzystała z wyjazdów z p.Irena nadal odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-02-19 16:26 79.191.24.*]
Od 2002? Ciekawe. Sprawdźmy w centralnym rejestrze zezwoleń od kiedy to p. Szczypek ma zezwolenie na działalność. odpowiedz »

[usunięto] [2012-07-01 21:22 176.97.81.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2012-07-01 12:40 176.97.81.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2012-07-01 19:45 83.7.87.*]
Bez przesady , musiała być jakaś przyczyna odwołania wyjazdu , po pierwsze osób było znacznie mniej niż piszesz a po drugie p. Irena właścicielka na spotkaniu z ludźmi podpisała ugodę o zwrocie pieniędzy i każdy to przyjął , po trzecie jedna grupa przesunęła termin na sierpień. Również miałam jechać ale trudno zdarzyło się , p. Irena jest osobą słowną i na pewno dotrzyma terminów które uzgodniła co do zwrotów. Korzystam z jej biura od kilku ładnych lat i nigdy nic złego się nie wydarzyło i jestem zadowolona z usług tego biura . odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-07-17 23:56 188.221.218.*]
Pani Irena łupie ludzi i totalnie robi w balona kolejne osoby.moja mama tez została oszukana przez to biuro podróży i wciąż liczba oszukanych rośnie.Zdecydowanie nie polecam tego biura a wręcz odradzam! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-11 20:22 31.0.151.*]
Coś o tym wiem - jestem bratem Ireny
Zbigniew Szczypek - bechter@poczta.onet.pl
odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-12 14:55 195.200.89.*]
co Pan wie????? pan jest rzeczywiście bratem?? czy to ktos sie podszywa?? i szuka kolejnej sensacji????? a jak tak to: "rodzina,rodzina rodzina nie cieszy jak jest a kiedy jej nie ma SAMOTNYŚ JAK PIES" cha cha cha cha odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-08-14 22:33 37.109.68.*]
Ja nie wstydzę się tego, kim jestem. Podpisałem się imieniem i nazwiskiem, w przeciwieństwie do niektórych na forum - prawdziwych i tych, którzy tylko udają klientów Ireny.
Zbyszek Szczypek
odpowiedz »

[usunięto] [2012-07-02 08:09 93.154.170.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2013-01-09 11:44 83.19.67.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2012-07-01 21:18 176.97.81.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2010-04-23 09:37 83.29.60.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2012-07-01 21:25 176.97.81.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

[usunięto] [2011-08-19 17:20 83.8.255.*]
[wypowiedź została usunięta] odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2011-09-17 17:15 31.175.187.*]
Chyba lekka przesada !Właśnie wróciliśmy z mężem z włoch.Świetna opieka.Pani szczypek zadbała o właściwie wszystko.Moim zdaniem jak się samemu nie wie co chce to często póżniej nieodpowiada nam wszystko co oferują i kręcimy nosem.A także inna rzecz ,że nie bierzemy pod uwagę że takie biuro jest często tylko pośrednikiem i nie koniecznie to ich powinniśmy obarczać za wszystkie niedogodności.Lepiej byłoby dokładniej przeanalizować ofertę wyjazdu,bo jak widać są różne opinie.... ja nie mogę nic złego powiedzieć a od reszty grupy też nie słyszałam niarzekań.Pozdro..!! odpowiedz »

opinie o biurze podrózy horyzont z wrocławia [2013-04-24 09:10 87.105.15.*]
niech Pani przeczyta artykółł Gościa Niedzielnego w niedzielę i posłucha radia rodziny odpowiedz »

   
               

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij