TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Biura turystyczne

uwaga na MAMAJO

Data wysłania: 2007-10-01 13:56 Autor: Czytelnik IP 212.244.35.*

Byłam na wczasach z biurem MAMAJO i nie polecam tego biura, obsługa fatalna (w czasach głębokiej komuny nawet pewnie aż tak chamsko i buńczucznie nie byli ludzie traktowani), zmiany w programie bez poinformowania uczestników oczywiście na gorsze, kieruje jeden kierowca na długich trasach, piotka (trochę mało pilotowata), oferowane wyżywienie urąga wszelkim dzisiejszym normom. Proszę o sugestie w sprawie złożenia reklamacji. Moim zdaniem biura podróży są dla klientów a nie odwrotnie i promowanie takowych co się nie trzymają tej zasady jest z góry nieuczciwe. Ewa Tkacz

    • uwaga na MAMAJO 

      [2007-10-02 12:51 83.29.148.*]

      niby racja ale czasem ci klienci są po prostu do odstrzału, kultura obowiązuje nie tylko biuro ale i burakowatych klientów.
      To że wykupili impreze nie znaczy ży wykupili cały świat, a często tak im się wydaje.   odpowiedz »

      • uwaga na MAMAJO 

        [2008-09-25 10:44 213.158.196.*]

        Kompletna bzdura. W pełni zgadzam się z Panią Ewą.
        Sam doświadczyłem wątpliwej jakości usługi zwanej przez Mamajo wycieczką oraz buńczucznej i chamskiej postawy właściciela biura.
        Nie polecam, wręcz przestrzegam przed usługami Mamajo.   odpowiedz »

        • uwaga na MAMAJO 

          [2008-10-19 21:20 77.115.158.*]

          ja tez byłem z mamajo w chorwacji i uwazam ze za takie pieniadze impreza była udana ,jesli ktos jest obrzarciuchem to i piec posiłków mało,pokoje schludne czysciutko posciel swierza reczniki zmieniane ludzie przyjazni do morza blisko woda lazur ciepła ,słonce gwarantowane ,spokój idealne warunki na odpoczynek z pełna odpowiedzialnoscia polecam ta firme jako partnera do organizacji wypoczynku ZAZNACZAM WYPOCZYNKU Zbigniew Lipicki   odpowiedz »

          • uwaga na MAMAJO 

            [2009-05-17 20:03 93.105.85.*]

            A tak naprawdę..??? Może mniej opluwania...a więcej konkretów...w tym sezonie mam miec przyjemność??? być klientem tego Biura....opierając się na opiniach...zawsze mogę zrezygnować....tylko komu mam to zawdzięczać..????   odpowiedz »

            • uwaga na MAMAJO 

              [2009-05-22 20:13 83.26.163.*]

                odpowiedz »

            • uwaga na MAMAJO 

              [2009-09-22 21:49 78.8.41.*]

              Wiekszość opinii prawdziwa.Byliśmy na wczasach z tym biurem w lipcu 2009r.Autokar nie posiada klimatyzacji,w dzień nie do wytrzymania w autobusie.Właściciel nie zezwala na otwieranie szyberdachu.W rezultacie niektóre dzieci wymiotowały,mimo tego autokar jechał dalej.Wyżywienie bardzo nieciekawe,ciągle ten rosół gotowany z kostek.Kiedy kucharzowi coś się nie podoba,to bądżcie pewni ,że posiłek jak w banku przesolony.
              Miejsce samo to dziura.Dwa sklepy,poczta i piekarnia.Plaża czysta,woda błękitna.Autokar,to w pewnym sensie zabytek.ciągle naprawiany.Zdarzało się,że psuł się na trasie,a ludzie wracali innym.nie polecamy zdecydowanie tego biura podróży.   odpowiedz »

            • P O L E C A M MAMAJO 

              [2010-02-16 12:19 83.8.163.*]

              opinia na temat biura i wykonywanych usług nie polega na "opluwaniu" i ubliżaniu, tylko na sprawiedliwym i rzeczowym opisie zaistniałych sytuacji. jesteśmy klientami biura od 15 lat i nasza opinia jest jak najbardziej pozytywana. awarie się zdarzają, tak jak kucharzowi zdarza się przesolić obiad :)   odpowiedz »

              • P O L E C A M MAMAJO 

                [2012-08-19 08:50 31.175.85.*]

                pozdrowienia dla biura mamajo od scinawian bylo i jest milo sympatycznie i za rozsadne pieniadze i to ze jezdzimy kolejne razy z tym wlasnie biurem o czyms swiadczy.(trudno dzisiaj o takie solidne i uczciwe biuro) i ci opluwacze niech maja to na uwadze!   odpowiedz »

                • P O L E C A M MAMAJO 

                  [2012-08-31 21:16 79.186.119.*]

                  Zgadzam się z pozytywną opinią, biuro wozi do najpiękniejszego regionu Chorwacji, o warunkach i pensjonacie uczciwa informacja przy zakupie oferty. Świetna atmosfera, udany urlop za bardzo przystępną cenę. Rzetelna, doświadczona firma. Niestety zawsze znajdują się turyści, którzy płacąc za pensjonat klasy turystycznej wymagają 5-cio gwiazdkowego hotelu i będą niezadowoleni z każdej oferty. Życzę pracownikom firmy wszystkiego dobrego dziękując za udane wczasy.   odpowiedz »

                  • P O L E C A M MAMAJO 

                    [2012-09-13 09:45 80.50.228.*]

                    Pomimo drobnych potknięć (np. słaba klima w autobusie) wszystkim polecam to biuro. Dobry autobus, super kierowcy, nie było problemów z wygospodarowaniem dodatkowego miejsca dla dziecka aby mogło spać podczas drogi. Kierowcy zmieniali się co 4 godziny. Byliśmy z tym biurem już drugi raz, to chyba o czymś świadczy. Właściciel-kierowca to bardzo sympatyczny facet. Podaca to przepiękne miejsce, pogoda super, krystalicznie czysta woda, przyjazna atmosfera, ceny takie jak u nas nad Bałtykiem. Posiłki duże, choć czasem dość specyficzne (chyba regionalne), nam smakowało, córa marudziła. Na wycieczkach Pan Bogdan nie robił show ale to co trzeba wiedzieć najważniejszego powiedział (nawet informacje nieoficjalne, które ułatwiały pobyt). Pokoje czyste z łazienkami, szału nie było ale zostaliśmy o tym uprzedzeni przed podpisaniem umowy. Cena jak na te warunki rewelacyjna! Można oczywiście zapłacić 6.000 zł gdzie indziej, tylko po co? Przecież na udane wakacje główny wpływ ma miejsce, pogoda i fajni ludzie. To wszystko było i za niewielkie pieniądze.
                    W przyszłym roku planujemy z tym biurem wyjazd do Czarnogóry.
                    Janek Kotapka   odpowiedz »

                    • P O L E C A M MAMAJO 

                      [2013-06-21 15:17 83.5.229.*]

                        odpowiedz »

                      • P O L E C A M MAMAJO 

                        [2013-09-25 16:41 83.30.137.*]

                        Super biuro byłam już dwa razy wszyscy zadowoleni nawet brat z bratową byli zachwyceni na drugi rok jedziemy z MaMaJo. Dziękujemy za wszystko było superrrrrrrr. Wczasowicze ze Ścinawy i Srody Śl.   odpowiedz »

            • obiektywna opinia 

              [2010-02-17 11:07 83.8.6.*]

              Znam to biuro od lat i korzystam z ich propozycji, byłem też w Podacy i Privlace. Jka czytam niektóre opinie to zastanawiam się nad tym czy ludziom, którzy narzekają zależy bardziej na zniszczeniu biura czy zemście bo z opinią na temat działalności biura i ich ofertą nie ma nic wspólnego. Zainteresowanych ofertą biura informuje że miejscowość Podaca jest przepięknie położona na Riwierze Makarskiej. Jak wcześniej zauważył jeden z piszących uczestników widoki ze starej Podacy na adriatyk, wyspy i okolice jest bajkowy (szczególnie przy zachodzie słońca). Plaże są kamyczkowe, na brzegu rosną pinie i palmy co daje dużo cienia. Woda jest przejżysta jak w całej Chorwacji i jest to idealne miejsce do nurkowania. Obowiązkowo trzebaz zabrać maski do nurkowania i ochronne butyprzed jeżowcami. Jeżeli chodzi o pensjonat to rzeczywiście nie jest t rewelacja ale też nie jest tragicznie. Jadąc do Podacy, wbiurze mamajo byłem informowany o standardzie pensjonatu i myślę, że pozostali uczestnicy też wiedzieli gdzie jadą. Kuchnia jest typowo Chorwacka, nie jestem zbyt wybredny i jeżeli chodzi o mnie i całą moją rodzinę to od stołu odchodziliśmy zawsze nasyceni i zadowoleni. Po kolacji polecamy spacery do sąsiednich miejscowości. Radzimy też skorzystać z wycieczek do Dubrownika, Mostaru, Medugorie bo Split jest grais w drdze powrotnej (tak było na naszym turnusie). Właściciel pensjonatu Pan Barisa i jego syn Dragan z żoną Aną są bardzo grzeczni i sympatyczni, polecamy.   odpowiedz »

            • obiektywna opinia 

              [2010-02-17 11:14 83.8.6.*]

              Znam to biuro od lat i korzystam z ich propozycji, byłem też w Podacy i Privlace. Jak czytam niektóre opinie to zastanawiam się nad tym czy ludziom, którzy narzekają zależy bardziej na zniszczeniu biura czy zemście bo z opinią na temat działalności biura i ich ofertą nie ma nic wspólnego. Zainteresowanych ofertą biura informuje że miejscowość Podaca jest przepięknie położona na Riwierze Makarskiej. Jadąc do Podacy, w biurze mamajo byłem informowany o standardzie pensjonatu i myślę, że pozostali uczestnicy też wiedzieli gdzie jadą. Kuchnia jest typowo Chorwacka, nie jestem zbyt wybredny i jeżeli chodzi o mnie i całą moją rodzinę to od stołu odchodziliśmy zawsze nasyceni i zadowoleni. Radzimy też skorzystać z wycieczek do Dubrownika, Mostaru, Medugorie bo Split jest grais w drdze powrotnej (tak było na naszym turnusie). Właściciel pensjonatu Pan Barisa i jego syn Dragan z żoną Aną są bardzo grzeczni i sympatyczni, polecamy.   odpowiedz »

            • uwaga na MAMAJO 

              [2012-11-12 19:17 78.8.79.*]

              Wprawdzie raz byliśmy z tym biurem ale z nami byli wczasowicze którzy wielokrotnie jeżdzili z tym biurem byli bardzo zadowoleni z organizacji i zabezpieczenia kwatermistrzowskiego. My podpisujemy się pod tym i w przyszłym roku też jedziemy z Firmą Pana Bogdana "MAMAJO" .Za takie pieniądze nie liczyłem na nic więcej . Autokar dosyć dobry i klima działała. Jedzenie przypominało regionalną kuchnię, smaczne i wystarczające ilościowo. W pokojach czysto, klimy nie ma (o tym wiedziliśmy) ale kto by siedział w pokoju ,nie po tam to jechaliśmy. Póżną nocą można szybko spać by rano iść na piękne plaże choć kamieniste . Trzeba pamiętać o karimatach. Temperatura powietrza ponad 40 stopni a wody podobna.Wycieczki były do Mostaru,Dubrownika,Medugorie, na wyspę Sucuraj m.Hvar, nad rzekę Krawicę obejżeć wodospody. Wycieczki odbyły się przy prawie 100% fekwencji uczestników wczasów. Wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci a już zapisaliśmy się na przyszły rok 2013 też do Podacy. Pozdrawiamy Pana Bogdana. GTP Strzegom   odpowiedz »

              • uwaga na MAMAJO 

                [2012-12-23 18:48 78.8.168.*]

                jedziemy w przyszłym roku w tym samym terminie, już nie możemy się doczekać Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku żałodze MAMAJO i współuczestnikom wczasów Grażyn i Tadeusz Pokaluk   odpowiedz »

          • uwaga na MAMAJO 

            [2012-09-13 09:42 80.50.228.*]

            Pomimo drobnych potknięć (np. słaba klima w autobusie) wszystkim polecam to biuro. Dobry autobus, super kierowcy, nie było problemów z wygospodarowaniem dodatkowego miejsca dla dziecka aby mogło spać podczas drogi. Kierowcy zmieniali się co 4 godziny. Byliśmy z tym biurem już drugi raz, to chyba o czymś świadczy. Właściciel-kierowca to bardzo sympatyczny facet. Podaca to przepiękne miejsce, pogoda super, krystalicznie czysta woda, przyjazna atmosfera, ceny takie jak u nas nad Bałtykiem. Posiłki duże, choć czasem dość specyficzne (chyba regionalne), nam smakowało, córa marudziła. Na wycieczkach Pan Bogdan nie robił show ale to co trzeba wiedzieć najważniejszego powiedział (nawet informacje nieoficjalne, które ułatwiały pobyt). Pokoje czyste z łazienkami, szału nie było ale zostaliśmy o tym uprzedzeni przed podpisaniem umowy. Cena jak na te warunki rewelacyjna! Można oczywiście zapłacić 6.000 zł gdzie indziej, tylko po co? Przecież na udane wakacje główny wpływ ma miejsce, pogoda i fajni ludzie. To wszystko było i za niewielkie pieniądze.
            W przyszłym roku planujemy z tym biurem wyjazd do Czarnogóry.
            Janek Kotapka   odpowiedz »

        • uwaga na pseudoturystów 

          [2010-02-16 14:01 87.17.121.*]

          zawsze sie znajda czarne owce na wycieczce,jezdze z biurem MAMAJO od 10 lat i zawsze jest tak ze komus przeszkadzaja nawet majki w kroku,a szef biura i tak ma stalowe nerwy,to co wyprawiaja klienci na wycieczkach to az wstyd pisac.Trafiaja sie brudasy i złodzieje.
          Ja z biurem bylam w wielu pieknych miejscach i mam co wspominac.   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2010-06-08 21:42 83.4.111.*]

      zgadzam sie!!!tez zostalismy oszukani przez pseudo biuro mamajo!na szczescie sa inni!a jak bylo z rachunkiem/mamajo go nie wystawia.   odpowiedz »

    • MAMAJO 

      [2010-06-19 16:17 83.27.147.*]

      byłam na wycieczce w tym roku w Wilnie z mamajo i wszytko było super. Gorąco polecam, pełen profesjonalizm! O Privlace słyszałam tylko od znajomych, którzy byli w zeszłym roku, że miejscowośc ładna i spokojna, że koniecznie trzeba się wybrac do Nin i że pensjonat ładny i czysty jeżeli chodzi o jedzenie to im smakowało i chodzili najedzeni. Ogólnie polecają. W tym roku jadę do Privlaki z biurem mamajo i zabieram rodzinę.   odpowiedz »

      • MAMAJO SUPER BIURO 

        [2010-06-27 19:50 213.238.81.*]

        POLECAM BIURO MAMAJO każdemu.Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, nadzwyczajna opieka od wyjazdu do przyjazdu.Każdy czuje że jest otoczony troską.Byłam kolejny raz z tym biurem i dalej planuję tylko z nimi wyjazdy .Dopiero co wróciłam z Chorwacjii a napewno pojadę z nimi wszędzie i zawsze jak tylko będę mogła.Praga ,Lwów, Grecja, Hiszpania itd. Tylko z tym biurem można zobaczyć to co jest w ofercie i jeszcze ponad program ,nie mówiąc już o kosztach-są bardzo małe.Miejsca noclegowe wybierane przez to biuro są czyste dopasowane do wymoagań wypoczywających ,jedzenie świeże i w dużych ilościach. Bardzo im dziękuję za tegoroczny urlop . ZK.   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2010-07-11 21:17 95.40.194.*]

      Kilka dni temu wróciłam z wczasów w Privlace i nie potwierdzam zarzutów p. Ewy. Pokoje były czyste, pościel i ręczniki też. Jedynie posiłki mało urozmaicone, ale głodni nie chodziliśmy. Pani Magda troszczyła się o wszystkich wczasowiczów i nie była "mało pilotowata". Atmosfera była serdeczna, a dla kibiców piłki nożnej zainstalowano dekoder POLSATU. Program wycieczek był atrakcyjny, ale trzeba umieć zachwycać się tym co się ogląda. Serdecznie pozdrawiam wczasowiczów turnusu 25.06 - 6.07.2010. Anna Porębska   odpowiedz »

    • Mamajo 

      [2010-07-22 22:11 77.253.171.*]

      Właśnie wróciliśmy całą rodziną z Privlaki - Sabunike , gdzie spędziliśmy 10-cio dniowe wakacje z Mamajo. Biuro profesjonalne pod każdym względem , autokar z klimatyzacją. Wszelka pomoc córki właściciela p. Magdaleny we wszystkich sprawach - nawet przepalonej żarówki w łazience. Byłem z teściami. Są w podeszłym wieku i na wycieczkach mieli niesamowitą pomoc pod każdym względem - łącznie z odprowadzeniem na ławeczkę w cieniu aby mogli odpocząć , a grupa nie straciła zwiedzania z przewodnikiem.
      Ponadto autokar był cały czas i w formie taxi - 12 osób zostało zawiezionych na mszę w niedzielę np. tych oczywiście którzy byli zainteresowani.
      jedzenie - typowa kuchnia chorwacka - byliśmy najedzeni po prostu.
      Chciałbym podziękować za wspaniałe wakacje Mamajo pomimo ze p. Magdalena Chorwatki mi nie załatwiła :))))))))) p. Magdalena wie o co chodzi .
      Dziękujemy raz jeszcze i na pewno jeszcze się spotkamy
      Paweł Tłuściak   odpowiedz »

    • MAMAJO SUPER BIURO 

      [2010-08-10 12:56 79.186.10.*]

      Jak najbardziej polecam.Biuro profesjonalnie podchodzi do każdego.Rodzinna atmosfera, miło i sympatycznie a co najważniejsze autokar do dyspozycji w miejscu wypoczynku.Kiedy była brzydka pogoda Pani Magda organizowała nam darmowe wycieczki.Inne biura z jakich jeździłam nigdy nie interesowały sie wczasowiczami.Zazwyczaj tak jest,że znajda się osoby niezadowolone jak Pani Ewa tylko chyba ta Pani zapomniała ile zapłaciła za te wczasy:)Jeżeli chciała Pani exstra traktowania trzebabyło odrazy powiedzieć właścicielowi biura albo jechać na wczasy za 6000zł wtedy byłaby Pani napewno zadowolona chociaż wątpię bo kolor wody w basenie albo kolor ściany w pokoju mógłby pani niepasować:))).Ja jestem zadowolona z wyjazdu i w przyszłym roku napewno z tym biurem spędzę urlop.Dziękujemy MAMAJO:)Pozdrawiamy ziomków z turnusu 28.07-08.08 2010r   odpowiedz »

      • uwaga na mama-jo 

        [2011-03-01 21:05 78.8.231.*]

        Aby mieć skalę porownawczą proponuję chociaż jeden raz skorzystać z biura PANA GORNICKIEGO z Jedliny Zdroju.Wtedy to będzie podstawa do porwnania obsługi klienta ,jego zakwaterowania, posiłków, wycieczek, czynnej klimatyzacji w autobusie .Korzystałem z obu biur.,Biuro mama-jo ma jeszcze daleką droge aby osiągnąć standarty p.Górnickiego.   odpowiedz »

        • uwaga na mama-jo 

          [2011-04-04 17:06 79.162.135.*]

          myślę, że nie można porównywać ofert tych biur. byłam na wczasach zarówno z jednym jak i z drugim. zależy czego oczekujemy. najpiękniejszą naturę znajdziemy w podacy-mamajo. smaczne jedzenie w trogirze-górnicki. dobre warunki mieszkaniowe-privlaka. tańsze wycieczki fakultatywne-mamajo. lepszy autokar-górnicki...itd. jeśli ktoś chce mieć to wszystko, to polecam wczasy za 3000, a nie 1500złotych   odpowiedz »

        • uwaga na mama-jo 

          [2013-09-24 13:02 62.65.148.*]

          opowiesci z cyklu plebs jedzie na wakacje   odpowiedz »

          • uwaga na mama-jo 

            [2013-09-26 20:16 83.10.230.*]

            Plebs myśli,że wiezie plebs na wakacje   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2008-09-25 19:00 83.29.170.*]

      Pani Ewo - proponuję od razu iść i się p...lnąć o sosenkę :) Po cholerę pisac takie bzdury ? Aż szkoda odpowiadac "jeden kierowca na długich trasach...co znaczy "długich" jedzenie nie odpowiada dzisiejszym normom.....HAHAHAHAHAHAHAHAHA Następny perfekcyjny klient z głową w chmurach...   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2008-10-24 13:45 83.29.156.*]

      ciekawe że opluwa się tylko biura - kiedy powstanie lista dla buraków-klientów -naciągaczy ?   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2008-10-29 13:44 83.29.133.*]

      popieram   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2011-06-25 16:08 62.87.167.*]

      Mamajo wielkie przeżycia za niewielkie pieniądze. Żal mi takich ludzi jak Pani Ewa, nie potrafią zachwyć się światem.
      Byliśmy z tym biurem drugi raz. Nie zawiedliśmy się. Program wycieczki realizowany był planowo. Właściciel biura zadbał o uczestników którzy z racji wieku i stanu zdrowia wymagali pomocy :) Miło na własne oczy przekonać się , że postulat o równe szanse, (tutaj w dziedzinie poznawania świata i wypoczynku) nie jest pustym hasłem. Autobus był do dyspozycji wycieczkowiczów. Kierowcy zapewnili nam dowóz do plaży i to było bardzo miłe. We wszystkich miejscach mieliśmy zapewnionych bardzo dobrych pilotów. Polecamy podróże z Mamajo.
      Pozdrawiamy wycieczkowiczów z wyjazdu do Czarnogóry:) Uczestnicy wycieczki z Nadleśnictwa Kamienna Góra   odpowiedz »

      • uwaga na MAMAJO 

        [2011-07-23 18:19 78.88.211.*]

        Ja również jestem zachwycona wyjazdem z biurem Mamajo do Czarnogóry. Świetna organizacja, wspaniali ludzie. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług, już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu. Zachęcam wszystkich bardzo gorąco:)

        H.B.   odpowiedz »

    • Z Mamajo jest super! 

      [2013-10-16 23:51 83.26.46.*]

      Z usług Mamajo korzystaliśmy trzykrotnie- Podaca,Czarnogóra i Albania oraz Lwów. Zawsze byliśmy rzetelnie informowani o tym, co zastaniemy na miejscu. Z każdej eskapady wracaliśmy bardzo zadowoleni.W przyszłym roku również planujemy wyjazd z Mamajo.Niestety,malkontentów w naszym kraju nie brakuje...Jeżeli ktoś chce jechać z Mamajo na zakupy , to radzę zmienić biuro.Oni zapewniają klientom odpoczynek i poznawanie ciekawych miejsc.
      Serdecznie pozdrawiam pana Bogdana i Jego Córkę.Do zobaczenia na następnym wyjeździe- może Sankt Petersburg?
      Grażyna Ł.   odpowiedz »

    • uwaga na MAMAJO 

      [2012-07-23 12:06 89.73.91.*]

      Rany! Co za ludzie! Ja w tym roku byłem z tym biurem w Podacy razem z żoną i dwójką synów. Rewelka! Autobus spoko - nieprawda, że klima nie działa, 2 kierowców - w tym szef biura - bardzo fajny pan. Z czym by się nie zwrócić - jeśli tylko może to załatwi. Podpowie w sprawie wycieczek co warto a co nie, bo ma dobre rozeznanie. Płacąc za wycieczki skasował nas tylko za nas dwoje, nie liczył dzieci (11 i 13 lat! - nie dwulatki). Warunki zgodne z opisem. W pokojach brak klimy, ale o tym wiedzieliśmy. Jedzenie może nie rewelacyjne, ale sporo - głodni nie chodziliśmy i nie dokupowaliśmy. Raz było kiepskie śniadanie - reakcja szefa była natychmiastowa. Potem było tylko lepiej. Ogólnie - za te pieniądze - 5 z plusem. Gorąco polecam to biuro, bo warto. My za rok mamy w planie jechać z MAMAJO do Czarnogóry. Piotr Bodaj. Lubin   odpowiedz »

      • MAMAJO OK! 

        [2012-09-13 09:38 80.50.228.*]

        Pomimo drobnych potknięć (np. słaba klima w autobusie) wszystkim polecam to biuro. Dobry autobus, super kierowcy, nie było problemów z wygospodarowaniem dodatkowego miejsca dla dziecka aby mogło spać podczas drogi. Kierowcy zmieniali się co 4 godziny. Byliśmy z tym biurem już drugi raz, to chyba o czymś świadczy. Właściciel-kierowca to bardzo sympatyczny facet. Podaca to przepiękne miejsce, pogoda super, krystalicznie czysta woda, przyjazna atmosfera, ceny takie jak u nas nad Bałtykiem. Posiłki duże, choć czasem dość specyficzne (chyba regionalne), nam smakowało, córa marudziła. Na wycieczkach Pan Bogdan nie robił show ale to co trzeba widzieć najważniejszego powiedział (nawet informacje nieoficjalne, które ułatwiały pobyt). Pokoje czyste z łazienkami, szału nie było ale zostaliśmy o tym uprzedzeni przed podpisaniem umowy. Cena jak na te warunki rewelacyjna! Można oczywiście zapłacić 6.000 zł gdzie indziej, tylko po co? Przecież na udane wakacje główny wpływ ma miejsce, pogoda i fajni ludzie.
        W przyszłym roku planujemy z tym biurem wyjazd do Czarnogóry.
        Janek Kotapka   odpowiedz »

      • uwaga na MAMAJO 

        [2013-09-16 18:52 83.10.110.*]

        Z MAMAJO JUŻ NIGDY,ZE STRONY CHORWACKIEJ WSZYSTKO NA PLUS- pogoda rewelacja wyżywienie u Barsii świetne,informacja od córki osoby, która podobno szefuje firmie, bardzo rzetelna i konkretna .Ale póżniej zaczęły się same przyjemności z Osobą Szefa-Buraka,który sądził,że na "tani"urlop wiezie worki z ziemniakami albo ludzi po podstawówce i kursie na prawo jazdy jak Szef-Burak.Brak informacji jak się poruszać po miejscowości,gdzie kantor,gdzie sklep ,,jak dojechać do najbliższej miejscowości komunikacją podmiejską, jak dojść na plażę,o której skończy się wycieczka do Medjugorie ,o której godzinie dojedziemy na miejsce,gdzie będą postoje-te pytania były kwitowane milczeniem.TV reklamowane w ofercie,mimo próśb wczasowiczów ani razu nie było uruchomione.Puszczono nam tylko 5 piosenek chorwackich,a potem kolędy K.Krawczyka ,nawet dzieci pytały czy będą prezenty bo są kolędy-to Pan-Burak też potrafił przemilczeć.Żadnej wiedzy nie potrafił przekazać o miejscach,w których się znajdowaliśmy,chyba ,że przeczytać ze starego przewodnika.Żałuję,że byłam   odpowiedz »

 
     

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję