TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Biura turystyczne

ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPINIE???

Data wysłania: 2008-01-04 15:51 Autor: Czytelnik IP 83.238.233.*

Czy ktoś był tam z biurem podróży ITAKA? Wiem, że to biuro ma dużo negatywnych opinii ale szukam kogoś kto był z tym biurem i w tym właśnie hotelu.Maja niewiarygodnie niskie ceny i to mnie zastanawia.Będę wdzięczna za informacje

    • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPINIE??? 

      [2010-06-28 14:44 87.204.0.*]

      Lanzarote polecam bo tam niedawno byłam, wyspa jest bardzo ciekawa, a klimat wyjątkowo przyjazny :) Hotel Barcelo la Galea również polecam. Nie ma super standardu ale mi odpowiadał, a byłam tam z rocznym dzieckiem :)
      Jeśli chodzi o Itakę ...no właśnie ... wszystko byłoby ok gdyby nie pare spraw:
      na koniec wyjazdu w ostatniej chwili okazało się że wylot został przesunięty o 10 godzin (z godz. 12 na 22.). Uczestnicy wycieczki zostali bez pokoi, wyżywienia ...
      Pewnie gdybym była sama to potraktowałabym to jako przygodę z Itaką, ale w związku z tym że byłam z rocznym dzieckiem to trochę mnie to wkurzyło.
      - Rezydentka (p. Monika. K.) zamiast nas osobiście poinformować o zaistniałej zmianie, zostawiła karteczkę w książce hotelowej Itaki i schowała się jak mysz pod miotłę ... gdyby nie przypadek pewnie dopiero siedząc na walizkach i czekając na autokar na lotnisko dowiedziałabym się o zaistniałej zmianie - a jeszcze przed śniadaniem poprzedniego dnia sprawdzałam na wszelki wypadek godziny wylotu i były bez zmian.
      Pani Moniki K. nie było ani w tym momencie z nami, ani w momencie naszego przyjazdu do hotelu. Nie interesowało ją czy nie będzie problemów z zakwaterowaniem uczestników . Pomimo tego, że przyjechaliśmy o czasie, okazało się , że nie ma dla niektórych pokoi. Tylko dzięki uprzejmości uczestników pierwsze pokoje dostały rodziny z maluszkami. A pani Monika po prostu nas olała, pojawiła się dopiero na spotkaniu organizacyjnym ale chyba tylko po to aby zareklamować nam najdroższe wypożyczalnie samochodów w mieście oraz wycieczki droższe o 40 euro niż te które można wykupić w lokalnych biurach podróży…

      jest to dla mnie pewnego rodzaju nauczka: że nigdy więcej nie planować wakacji z "Itaką"

      Itaka sraka i owaka ;)   odpowiedz »

    • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPINIE??? 

      [2010-06-30 09:51 77.113.101.*]

      Fajne oferty do Mansion Nazaret z Itaki widziałam na lipiec. Hotel można rezerwować od około 1 869 złotych. W cenie jest również wyżywienie, w tym dwa posiłki, atrakcji również sporo jest przewidzianych. Chyba zacznę namawiać męża na urlop na Lanzarote póki jeszcze wolne terminy są.   odpowiedz »

    • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPIN 

      [2008-02-19 13:06 88.31.155.*]

      ja bylem, w zeszlym roku w sierpniu.
      hotel jest fajny, w starym stylu kanaryjskim, apartamenty czyste, ladne, no moze tylko wentylacja troche slaba i jedzenie takie sobie, srednie, zadna rewelacja
      ale za to obsluga bardzo przyjemna, do plazy 5 minut, praktycznie tylko przejsc przez ulice, a lanzarote jest piekna i godna polecenia, warto wykupic wycieczki oferowane na miejscu
      wrocilismy zadowoleni i w tym roku znowu polecimy z Itaka, tym razem albo na fuerteventure, albo na teneryfe   odpowiedz »

      • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPIN 

        [2008-02-20 14:51 83.238.236.*]

        Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie odnośnie samego przelotu, czy mieli Państwo jakieś problemy, przesunięcia termin lotu, opóźnienia itp. Czy byli Państwo w pokoju, czy w studio z kuchnią i czy wygladało to tak jak na wcześniejszym folderze, zdjęciu? Pytam dla tego , bo chcę lecieć tam z 2letnim dzieckiem.

        Z góry dziękuję za odpowiedź, Iza   odpowiedz »

        • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPIN 

          [2008-03-05 13:26 62.111.230.*]

          Byłem w tym hotelu w składzie - troje dorosłych, dzieci lat 15,9,7 oraz maluch 2 lata. Mieszkaliśmy w 3 studiach na parterze. Uważam że miejsce jest rewelacyjne (poprzednio byłem tam tylko z żoną). Podróż bez większych problemów - ale 5 godzin jednak dzieciom się trochę dłuży.
          Polecam wycieczki - Timanfaya oraz Północ wyspy. Stanowczo odradzam wycieczkę na Fuertenventurę - bardzo długie przejazdy autokarem i poza krótką wizytą w Betancurii raczej nic ciekawego (chyba że ktos umiera z ochoty obejrzenia fabryki aloesu). Wprawdzie nie byłem ale słyszem wiele negatywnych opinii na temat wyjazdu "dwie wyspy" - podobno bardzo złe jedzenie, źle zorganizowany transport zwłaszcza w drodze powrotnej (noszenie bagaży do autokaru, z autokaru na prom, z promu do autokaru, z autokaru na lotnisko ufff).
          Poza tym mam zamiar na stare lata osiedlić się na Lanzarote.
          Pozdrawiam   odpowiedz »

          • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPIN 

            [2010-08-27 22:32 88.23.232.*]

            Wycieczka po Lanzarote bardzo fajna, ale uwazajcie na to z kim. Mam male dziecko wiec ja pojechalam w jednym tygodniu z opisywana wszedzie pania Ewa (wszystkie bardzo pozytywny opinie sie sprawdzily), a maz za tydzien trafil na jakas dziunie i wrocil bardzo rozczarowany. Jednak fachowy przewodnik odgrywa wazna role.   odpowiedz »

    • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPINIE??? 

      [2010-08-30 15:53 89.73.142.*]

      Hm :) Zobaczymy jakie to lanzarote jest ;) (wybieram się za 2 tygodnie) :)))   odpowiedz »

    • ITAKA WYSPY KANARYJSKIE-LANZAROTE HOTEL MENSION NAZARET OPINIE??? 

      [2008-07-30 20:41 83.175.191.*]

      Wybieramy sie do Lanzarote w listopadzie. Czy byliscie Państwo w tym roku (2008) w hotelu Mansion Nazaret. Czy nic sie nie zmieniło od zeszlego sierpnia. Czy bylo tak samo przyjemnie i beproblemowo?   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję