TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Baza turystyczna

Własna restauracja - czemu nie?

Data wysłania: 2013-03-06 08:44 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
Każdy, kto myśli o prowadzeniu własnej restauracji na Mazurach może spełnić swoje marzenie. W głównym budynku kompleksu portowego nad jeziorem Niegocin w Giżycku pojawiła się możliwość wynajęcia restauracji.

Powierzchnia, jaką można wydzierżawić to blisko 240 metrów kwadratowych. Sala restauracyjna ma 95 metrów kwadratowych, a zaplecze 45 m. W budynku znajduje także się sala konferencyjna na 120 osób. Restauracja jest wyposażona w instalacją wodno-kanalizacyjną, gazową tudzież telekomunikacyjną. Działalność będzie można także prowadzić pod gołym niebem, na przyległym trawniku, co daje dodatkową powierzchnię do zagospodarowania.

Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Giżycku liczy na oferty odpowiednie do żeglarskiego charakteru restauracji. Menu powinno zawierać dania kuchni polskiej.

Zainteresowani udziałem w przetargu mogą się kontaktować z kierownikiem portu, panem Dariuszem Klimaszewskim. Termin składania ofert upływa 15 marca 2012 r.

    • Restauracja na Mazurach pod wynajem 

      [2013-03-06 08:44 27.43.213.*]

      vfuzftvzbxdcgzryvbsvqbhzeoollr   odpowiedz »

    • Własna restauracja - czemu nie? 

      [2021-04-27 08:35 195.14.116.*]

      Myślę, że można spróbować. Przemysł spożywczy bardzo fajnie się teraz rozwija. Można na internecie poczytać, co jest potrzebne do założenie takiego biznesu, jak tutaj: https://polish-zone. pl/jak-dziala-masownica-do-miesa. Wydaje mi się, że jest to fajna opcja.   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję