Subskrypcja
Subskrypcja



Szukaj
Szukaj





Forum grupa: Biura turystyczne

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie!

Data wysłania: 2008-05-21 12:51 Autor: Czytelnik IP 83.19.97.*

Jadę z rodziną w sierpniu i nie korzystalem jeszcze z takiej formy rezerwacji.Chciałbym posłuchać rad mądrzejszych!

    • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

      [2010-07-03 16:47 78.8.73.*]

      Witam.
      Byłam w tym roku , super firma gorąco polecam :)   odpowiedz »

    • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

      [2008-09-12 11:13 82.197.35.*]

      Nie polecam firmy Novasol.Pieniadze z gory,standard niezgodny ze zdjeciami,przede wszytskim nie bylo klimatyzacji jak to bylo w ofercie.Klimatyzacja byla tylko w jednym z czetrech pokojow.Odpwiedz na reklamacje z firmy NOVASOL:nie pytal pan czy klimatyzacja jest we wszytkich pokojach a my nie musimy panu tego mowic.Kpiny nie polecam.   odpowiedz »

      • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

        [2010-06-21 12:41 82.177.172.*]

        A ja w odróżniewniu do swoich poprzedników, bardzo polecam ta firmę!   odpowiedz »

      • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

        [2010-06-21 12:55 82.177.172.*]

        A ja w odróżnieniu do mioch poprzedników, bardzo polecam!
        Właśnie wróciłam z urlopu organizowanego przez Novasol w Chorwacji -Ciovo-Okrug Donji, było Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper!
        Wszystkie dokumenty, dostałam wcześniej m-eilem, potem pocztą.
        Kwatera była cudna, gospodyni ciepła miła osoba, czuliśmy sie rewelacyjnie...polecam i dziekuję.   odpowiedz »

        • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

          [2011-08-16 20:53 31.63.149.*]

          ja własnie mam jechac za miesiac i obawiam sie tylko tego ze calosc kwoty trzeba placic z gory + kaucje. Wszystko na pewno jest ok?   odpowiedz »

      • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

        [2009-04-07 19:39 89.75.53.*]

        Byliśmy z NOVASOL na Węgrzech i Czechach. Tutaj wszystko było w porządeczku. Może opis drogi dojazdu trochę pogmatwany, ale jechaliśmy z innej strony. Ogólnie wszystko się zgadzało, właściciele kwater OK. W sumie polecam   odpowiedz »

        • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

          [2010-07-21 13:40 77.45.18.*]

          Byliśmy w tym roku w Szwecji,jesteśmy bardzo zadowoleni.Domek zgodny z opisem,opis dojazdu wspaniały a właścicieli widzieliśmy tylko przy odbiorze i zdawaniu kluczy.Było fantastycznie....   odpowiedz »

        • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

          [2011-05-27 23:23 89.77.184.*]

          Nie polecam firmy Novasol[/b]. Przy rezerwacji płacisz kaucje "zwrotną" a raczej niby zwrotną bo zawsze znajda cos aby Ci jej nie oddac i maja dodatkowy zarobek. Warto wziac to pod uwage bo doliczywszy do kosztów wyjazdu kaucje koszty wzrastaja dość znacznie. Na reklamacje nie odpowiadają. Oddział w Polsce tłumaczy, że monituje ale bez skutku i na tym koniec. Nie polecam wg mnie to oszustwo. Wyposazenie domku tez nie takie jak na zdjęciach, domek po przyjeżdzie musiałam wysprzatac cały domek bo raczkujace dziecko wygladało jakby wyszło z kopalni. Novasolu nie polecam szkoda nerwów.   odpowiedz »

          • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

            [2012-02-15 12:29 83.5.227.*]

            myślę,że nie zawsze jest tak źle z tymi kaucjami.Ja pojechałem na urlop do szwecji i tam musiałem zapłacic wysoką kaucję ale przy odjeździe została mi ona zwrócona.Warunki pobytu też były zgodne z tymi ,które novasol przedstawił o ofercie.Nie mam powodów żeby narzekac.Moi znajomi,którzy jeździli do szwecji wynajmując domki przez novasol też nie mieli problemów ze zwrotem kaucji.Ale to jak widac nie reguła.   odpowiedz »

      • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

        [2009-10-20 12:35 62.21.83.*]

        Ja rowniez nie polecam tego biura. Przed przyjazdem do Chorwacji informowalam, ze przyjada ze mna dwa DUZE psy. Na miejscu zastalam beztrosko lezacego na lezaku na tarasie kota wlascicieli. Sasiedzi codziennie obserwowali mnie i moja rodzine, czulam sie skrepowana opalajac sie czy korzystajac z basenu. Wlasciciel codziennie wieczorem przyjezdzal podlewac ogrod, nawet gdy padal deszcz. Na moja pisemna reklamacje w sprawie przeciekajacego prysznica , zawilgoconego odkurzacza oraz popsutej zmywarki, NOVASOL odpowiedzialo, ze wszystko bylo w porzadku i widocznie moglam ja popsuc, co spowodowalo zlosc wlasciciela. Dla biura NOVASOL licza sie tylko grube pieniadze, ktore placimy za luksus. Pytanie - co zastajemy? Zdecydowanie odradzam   odpowiedz »

        • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

          [2009-10-26 18:50 213.134.160.*]

          byliśmy w norwegii wszystko było oky co do sąsiadów to myślę że tylko na bezludnej wyspie nie podglądają   odpowiedz »

        • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

          [2012-08-30 10:19 89.228.131.*]

          Ja również odradzam. Standard niezgodny z ofertą, klima była owszem ale tylko w dwóch pokojach na cztery. Właściciel zażyczył sobie dopłaty za uzywanie klimy bo wg niego za duzo używaliśmy tzn potracił z kaucji. Również wifi było owszem ale jak sobie kupiliśmy dodatkowo. ( a w ofercie było). Pralka tylko w ofercie bo na miejscu nie było. W ogóle oferta na Vis w Chorwacji dotycząca domu CDK107 odradzam zdecydowanie gdyż właściciel to jakiś pojeb!!!!!   odpowiedz »

        • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

          [2012-06-17 21:49 188.123.196.*]

          Musowo, z turyści warszawki   odpowiedz »

      • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

        [2011-10-05 16:17 188.180.113.*]

        A mi tam sie podobało z tym biurem, bylem w Dubrowniku, chatka przytulna, wszystko jak w ofercie, to biuro ma w ogóle tysiące domów w swietnych miejscach:) i przede wszystkim tanio :))) obsługa nadzwychaj miła, polecam, bede korzystał w kolejnym roku :)   odpowiedz »

    • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

      [2017-10-20 11:00 93.137.27.*]

      witam

      Mam piękne apartamenty w Bibinje koło Zadaru, zaledwie 100 metrów od morza
      apartamenty są w pełni wyposażone i posiadają klimatyzację tv satelitarną internet balkon prywatny parking.every
      jeśli jesteś zainteresowany, możesz wysłać mi e-mail, a ja wyślę Ci ofertę z obrazkami.e mail; marija.simunic1@zd.t-com.hr
      srdacan pozdrav   odpowiedz »

    • Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! 

      [2017-06-20 12:32 84.27.237.*]

      Witam Właśnie wróciłam z mężem z wakacji w Chorwacji . Nie polecam korzystania z firmy Novasolponieważ firma nie interesuje się problemami klientów, nie odbiera telefonów a na wiadomość e- mail o problemach jakie nas spotkały i napisaniu skargi na obiekt i właściciela , z przesłaniem przesłaniem zdjęć oraz dokładnej opisem sprawy i prośbą o pomoc w zaistniałej sytuacji , otrzymałam wiadomość że ktoś się z nami skontaktuje i wyjaśnicsprawę . Wróciliśmy już z wakacji nikt z nami się nie skontaktował dobrej pory , więc niestety nie można liczyć na firmę Novasol byliśmy ich klientem już wcześniej ale do tej pory nie byłobrzadnych problemów więc uważaliśmy że jest to porządna firma , tego roku gdy pojawiły się problemy pokazsła nam jak można na nią liczyć . Wróciliśmy z wakacji nie zadowoleni ivrozczearowani. Z całą pewnością nigdy więcej nie skorzystamy z usług Novasolu , stracili klientów a konkurencja na rynku jest dziś duża więc radzę szukać gdzie indziej, firma tylko dba o swoją kasę a nie zadowolenie klientów . Sprawy nie pozostawię nie załatwionej będę szukała pomocy prawnej i jeszcze raz złożę zażalenie na obsługę oraz nie zgodność oferty . Pozdrawiam i życzę przyjemniejszego urlopu niż my mieliśmy z firmą NOVASOL !!!!   odpowiedz »

 
     

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij