Subskrypcja



Szukaj



Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie!
Autor: Czytelnik IP 82.197.35.*
Data wysłania: 2008-09-12 11:13
Temat: Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie!
Treść: Nie polecam firmy Novasol.Pieniadze z gory,standard niezgodny ze zdjeciami,przede wszytskim nie bylo klimatyzacji jak to bylo w ofercie.Klimatyzacja byla tylko w jednym z czetrech pokojow.Odpwiedz na reklamacje z firmy NOVASOL:nie pytal pan czy klimatyzacja jest we wszytkich pokojach a my nie musimy panu tego mowic.Kpiny nie polecam.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2011-10-05 16:17 188.180.113.*]
A mi tam sie podobało z tym biurem, bylem w Dubrowniku, chatka przytulna, wszystko jak w ofercie, to biuro ma w ogóle tysiące domów w swietnych miejscach:) i przede wszystkim tanio :))) obsługa nadzwychaj miła, polecam, bede korzystał w kolejnym roku :) odpowiedz »

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2009-10-20 12:35 62.21.83.*]
Ja rowniez nie polecam tego biura. Przed przyjazdem do Chorwacji informowalam, ze przyjada ze mna dwa DUZE psy. Na miejscu zastalam beztrosko lezacego na lezaku na tarasie kota wlascicieli. Sasiedzi codziennie obserwowali mnie i moja rodzine, czulam sie skrepowana opalajac sie czy korzystajac z basenu. Wlasciciel codziennie wieczorem przyjezdzal podlewac ogrod, nawet gdy padal deszcz. Na moja pisemna reklamacje w sprawie przeciekajacego prysznica , zawilgoconego odkurzacza oraz popsutej zmywarki, NOVASOL odpowiedzialo, ze wszystko bylo w porzadku i widocznie moglam ja popsuc, co spowodowalo zlosc wlasciciela. Dla biura NOVASOL licza sie tylko grube pieniadze, ktore placimy za luksus. Pytanie - co zastajemy? Zdecydowanie odradzam odpowiedz »

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2012-08-30 10:19 89.228.131.*]
Ja również odradzam. Standard niezgodny z ofertą, klima była owszem ale tylko w dwóch pokojach na cztery. Właściciel zażyczył sobie dopłaty za uzywanie klimy bo wg niego za duzo używaliśmy tzn potracił z kaucji. Również wifi było owszem ale jak sobie kupiliśmy dodatkowo. ( a w ofercie było). Pralka tylko w ofercie bo na miejscu nie było. W ogóle oferta na Vis w Chorwacji dotycząca domu CDK107 odradzam zdecydowanie gdyż właściciel to jakiś pojeb!!!!! odpowiedz »

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2012-06-17 21:49 188.123.196.*]
Musowo, z turyści warszawki odpowiedz »

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2009-10-26 18:50 213.134.160.*]
byliśmy w norwegii wszystko było oky co do sąsiadów to myślę że tylko na bezludnej wyspie nie podglądają odpowiedz »

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2009-04-07 19:39 89.75.53.*]
Byliśmy z NOVASOL na Węgrzech i Czechach. Tutaj wszystko było w porządeczku. Może opis drogi dojazdu trochę pogmatwany, ale jechaliśmy z innej strony. Ogólnie wszystko się zgadzało, właściciele kwater OK. W sumie polecam odpowiedz »

Novasol-rezerwacje w Chorwacji-opinie! [2010-07-21 13:40 77.45.18.*]
Byliśmy w tym roku w Szwecji,jesteśmy bardzo zadowoleni.Domek zgodny z opisem,opis dojazdu wspaniały a właścicieli widzieliśmy tylko przy odbiorze i zdawaniu kluczy.Było fantastycznie.... odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież

Archiwum 2014/18   Archiwum 2009/13   Archiwum 2004/39  

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij