TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Szkolenia

Jak więcej sprzedawać i jak zarabiać więcej tip-ów?

Data wstawienia: 2012-10-08 12:37
Data ważności: 2012-12-07
Województwo: -wszystkie-

Firma H&R System realizuje autorski projekt szkoleniowy pt. "Jak więcej sprzedawać i jak zarabiać więcej tip-ów ?"
Celem jest doskonalenie kompetencji kelnerskich w zakresie umiejętności sprzedażowych, radzenie sobie "podczas tabaki" oraz dopasowanie obsługi do różnych typów Gości i spełnianie ich oczekiwań.
Szkolenie ukierunkowane jest na rozwój umiejętności praktycznych.
Podczas szkolenia uczymy się wykorzystywania show w procesie obsługi, skupiania uwagi Gości i zdobywania ich zaufania, a co za tym idzie - pokazuje "jak zarabiać więcej tip\'ów?".

W ramach tego przedsięwzięcia odbędą się szkolenia w następujących miastach:
Warszawa 15 października 2012
Katowice 19 października 2012
Wrocław 26 października 2012

Podczas szkolenia:
1. Jak "robić" stoły kiedy na sali jest "tabaka" ?
2. Jak "robić Gości" żeby się "nie odbijali" ?
3. Jak "zrobić pojedynka, parkę, biznes" i innych żeby zostawili tipy ?
4. Jak zmienić "pustaki" na Gości tipujących ?
5. Co robić "kiedy kuchnia stoi w korku" ?
6. Co robić kiedy Goście się "topią" ?
7. Jak sprzedawać kiedy jest "echo w szklance" ?
8. Co zrobić kiedy stół jest "spalony" ?
9. Jak sprzedawać aperitify, digestive, wino ?
10. Jak przygotować dekantację szokową i więcej sprzedawać ?
11.DigestiveShow przy stole
12. Ogień na stole
- kawy flambirowane IrishCoffee, RussianCoffee, FrenchCoffee
- scyzor

Cena: 350 zł brutto od osoby. Cena obejmuje skrypt szkoleniowy, wyżywienie, przerwy kawowe, prezent niespodzianka oraz certyfikat.
Gwarancja H&R System: osobom niezadowolonym z warsztatów zwracana jest cała kwota za szkolenie !

Trener H&R System Rafał Pasenik
Absolwent Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie oraz Zespołu Szkół
Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Od 19 lat związany z branżą HoReCa.
Wieloletni trener o bogatej praktyce zawodowej w branży hotelarsko - gastronomicznej. Podczas
pracy w hotelach i restauracjach w Warszawie na stanowiskach kierowniczych zdobył
doświadczenie związane z zarządzaniem personelem, szkoleniem pracowników, kontrolingiem
i rozliczaniem usług gastronomicznych. Prowadzi między innymi szkolenia z zakresu
profesjonalnej sztuki kelnerskiej, obsługi różnego rodzaju przyjęć w restauracji, sugestywnej
sprzedaży oraz szkolenia menedżerskie.
Wybrani Klienci: Hotele SPA Dr Irena Eris, AmRest sp. z o.o., Hotel Pałac Staniszów, DGA S.A., Izba Gospodarcza "Śląsk", sieć hoteli Orbis, sieć hoteli Novotel, sieć hoteli Mercure, Holiday Inn, WARS S.A., Restauracja Borpince, Restauracja Banja Luka, Hotel Młyn Klekotki, Restauracja Retro, Mościcki Resort & Spa Hotel, F5 Konsulting.


Ogłoszeniodawca

Firma: H&R system
Telefon: 501586482
E-mail: biuro@hr-system.pl



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję