Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot Anglia Szkocja
- PILNIE, PILOT na 21.05.2024 POSZUKIWANY
- Przewodnik po Podobozach Auschwitz (Kraków,...
- Specjalista ds. turystyki Poznań
- Poszukuję autokaru 10-14.06
- Specjalista ds. turystyki
- Pilotaż 27 maj/ z Łodzi do Suntago
- Specjalista ds. turystyki
- Specjalista ds. turystyki Warszawa
- Specjalista ds. turystyki Wrocław
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2013-07-17
Województwo: -wszystkie-
Kierownik działu gastronomicznego
Charakterystyka pracy:
- zarządzanie gastronomią zgodnie z obowiązującymi przepisami w gastronomii oraz procedurami wewnętrznymi
- reprezentowanie firmy wobec Klientów oraz instytucji zewnętrznych współpracujących z firmą
- zapewnienie uprzejmej i fachowej obsługi Klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w gastronomii
- organizowanie pracy personelu i współpraca z właścicielem
Wymagania:
- co najmniej średnie wykształcenie
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym 5 lat
- doświadczenie w zarządzaniu personelem
- znajomość obsługi komputera i zasad rozliczenia finansowego w gastronomii
- gotowość pracy w systemie zmianowym
- umiejętność pracy pod presją czasu
- dokładność i umiejętność organizacji pracy
- znajomość kalkulacji kosztów w gastronomii
- prawo jazdy
Oferujemy:
- odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę w rozwijającym się dziale firmy
- realne możliwości rozwoju zawodowego
- szkolenia
Dział: Dam pracę
Kierownik działu gastronomicznego
Data wstawienia: 2013-06-17 13:59Data ważności: 2013-07-17
Województwo: -wszystkie-
Kierownik działu gastronomicznego
Charakterystyka pracy:
- zarządzanie gastronomią zgodnie z obowiązującymi przepisami w gastronomii oraz procedurami wewnętrznymi
- reprezentowanie firmy wobec Klientów oraz instytucji zewnętrznych współpracujących z firmą
- zapewnienie uprzejmej i fachowej obsługi Klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w gastronomii
- organizowanie pracy personelu i współpraca z właścicielem
Wymagania:
- co najmniej średnie wykształcenie
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym 5 lat
- doświadczenie w zarządzaniu personelem
- znajomość obsługi komputera i zasad rozliczenia finansowego w gastronomii
- gotowość pracy w systemie zmianowym
- umiejętność pracy pod presją czasu
- dokładność i umiejętność organizacji pracy
- znajomość kalkulacji kosztów w gastronomii
- prawo jazdy
Oferujemy:
- odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę w rozwijającym się dziale firmy
- realne możliwości rozwoju zawodowego
- szkolenia
Ogłoszeniodawca
Firma: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "PABICH" Dariusz PabichZobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaPierwsze efekty remontu Courtyard by Marriott Warsaw Airport
Zakaz lotów do mniejszej liczby krajów
Więcej pasażerów na bydgoskim lotnisku
Nowe lotnicze połączenie z Szczecina
Zimowy rozkład lotów z Katowic
CEO Grupy TUI przedłuża kontrakt
HanseMerkur wzmacnia dział sprzedaży
Przyznano nagrody polskim hotelom
Niezły wynik lotniska w Radomiu
Nowe weekendowe połączenie Ryanair