Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2013-07-17
Województwo: -wszystkie-
Kierownik działu gastronomicznego
Charakterystyka pracy:
- zarządzanie gastronomią zgodnie z obowiązującymi przepisami w gastronomii oraz procedurami wewnętrznymi
- reprezentowanie firmy wobec Klientów oraz instytucji zewnętrznych współpracujących z firmą
- zapewnienie uprzejmej i fachowej obsługi Klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w gastronomii
- organizowanie pracy personelu i współpraca z właścicielem
Wymagania:
- co najmniej średnie wykształcenie
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym 5 lat
- doświadczenie w zarządzaniu personelem
- znajomość obsługi komputera i zasad rozliczenia finansowego w gastronomii
- gotowość pracy w systemie zmianowym
- umiejętność pracy pod presją czasu
- dokładność i umiejętność organizacji pracy
- znajomość kalkulacji kosztów w gastronomii
- prawo jazdy
Oferujemy:
- odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę w rozwijającym się dziale firmy
- realne możliwości rozwoju zawodowego
- szkolenia
Dział: Dam pracę
Kierownik działu gastronomicznego
Data wstawienia: 2013-06-17 13:59Data ważności: 2013-07-17
Województwo: -wszystkie-
Kierownik działu gastronomicznego
Charakterystyka pracy:
- zarządzanie gastronomią zgodnie z obowiązującymi przepisami w gastronomii oraz procedurami wewnętrznymi
- reprezentowanie firmy wobec Klientów oraz instytucji zewnętrznych współpracujących z firmą
- zapewnienie uprzejmej i fachowej obsługi Klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w gastronomii
- organizowanie pracy personelu i współpraca z właścicielem
Wymagania:
- co najmniej średnie wykształcenie
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym 5 lat
- doświadczenie w zarządzaniu personelem
- znajomość obsługi komputera i zasad rozliczenia finansowego w gastronomii
- gotowość pracy w systemie zmianowym
- umiejętność pracy pod presją czasu
- dokładność i umiejętność organizacji pracy
- znajomość kalkulacji kosztów w gastronomii
- prawo jazdy
Oferujemy:
- odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę w rozwijającym się dziale firmy
- realne możliwości rozwoju zawodowego
- szkolenia
Ogłoszeniodawca
Firma: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "PABICH" Dariusz PabichZobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaPierwsze efekty remontu Courtyard by Marriott Warsaw Airport
Zakaz lotów do mniejszej liczby krajów
Więcej pasażerów na bydgoskim lotnisku
Nowe lotnicze połączenie z Szczecina
Zimowy rozkład lotów z Katowic
CEO Grupy TUI przedłuża kontrakt
HanseMerkur wzmacnia dział sprzedaży
