TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dam pracę

Rezydent

Data wstawienia: 2015-11-18 12:13
Data ważności: 2016-01-17
Województwo: -wszystkie-

Pracuj w świecie wakacji!
Na sezon letni 2016 Neckermann/Thomas Cook poszukuje Rezydentów biura podróży z j. polskim
oraz niemieckim lub węgierskim

Profil kandydatów:
• Min. średnie wykształcenie.
• Biegła znajomość j. polskiego i niemieckiego lub/oraz węgierskiego oraz dobra j. angielskiego w mowie i piśmie.
• Czynne prawo jazdy kat. B. Min. 2 lata praktyki.
• Dyspozycyjność w okresie od kwietnia do końca października 2016 i gotowość do pracy w dowolnym miejscu świata z naszej oferty.
• Wysoka kultura osobista.
• Otwartość na inne kultury i religie.
• Umiejętność samodzielnej pracy, punktualność i dyscyplina.
• Znajomość obsługi pakietu MS Office.

Oferujemy Ci:
• Profesjonalne, bezpłatne szkolenie za granicą
• Atrakcyjne wynagrodzenie i warunki współpracy
• Możliwość poznania obcych krajów i ich kultury
• Możliwość pracy również w zimie
• Możliwość dalszego rozwoju kariery zawodowej w międzynarodowym koncernie
Jeśli spełniasz powyższe wymogi i szukasz pracy swojego życia, aplikuj online:
http://careers. thomascook. com/working-abroad/destination-reps/pl/

Kontakt:


Ogłoszeniodawca

Firma: Neckermann Polska
Formularz: kliknij tutaj - zewnętrzny formularz kontaktowy/aplikacyjny



Zobacz inne ogłoszenia z tego województwa

Zobacz inne ogłoszenia z tego województwa

dodaj swoje ogłoszenie [+]


Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję