TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Biura turystyczne

SUMMERELSE OPINIE O BIURZE

Data wysłania: 2011-04-05 15:24 Autor: Czytelnik IP 95.49.116.*

Proszę o opinie na temat biura. Piszcie gdzie byliście kiedy i w jakim hotelu. Planujemy wybrać się z nimi do Hiszpanii we wrześniu.

    • SUMMERELSE OPINIE O BIURZE 

      [2011-04-13 09:23 198.155.189.*]

      nie ma żadnych opinii, nikt juz z nimi nie jezdzi?...   odpowiedz »

      • SUMMERELSE OPINIE O BIURZE 

        [2011-06-12 20:07 178.37.145.*]

        ja byłam w hrg w beach albartros i jestem zadowolona. bez problemów z lotem, rezydentka nie bardzo ale hotel dośc ekskluzywny. i bogate all i mają wyloty z Katowic . ogólnie są najtańsi i można ich polecić   odpowiedz »

    • SUMMERELSE OPINIE O BIURZE 

      [2011-06-20 16:42 31.174.0.*]

      Byłam z nimi na Rodos. Wszystko ok, tak jak z każdymi innym touroperatorem. Mają dobre ceny, więc warto jechać z nimi. A fakt że jest to nowe biuro działa na korzyść , bo bardzo się starają.   odpowiedz »

      • SUMMERELSE OPINIE O BIURZE 

        [2011-06-26 20:03 178.218.225.*]

        A w jakim hotelu była Pani z nimi na Rodos? Ja wybieram się do Forum Beach i zastanawiam się jakie mają tam pokoje.   odpowiedz »

        • rodos hotel forum beach 

          [2011-07-04 15:27 31.174.81.*]

          właśnie wróciliśmy z forum i z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel.pokoje czyste codziennie sprzątane,ręczniki wymieniane klimatyzacja sterowana indywidualnie w pokoju nie ma żadnych karaluchów i tym podobnych żyjątek ,jedynie dokuczają komary (ja wiozłam z Polski raid w spraju i płytki do prądu).Obsługa hotelu bardzo młoda średnia wieku ok.20 lat sympatyczni,grzeczni,uśmiechnięci.Woda w basenach czyściutka codziennie czyszczone baseny jedynie są kłopoty z leżakami trzeba rano zarezerwować (rozłożyć ręcznik).Posiłki urozmaicone dużo warzyw,sałatek.Na śniadanie-miód dżem nutella płatki z mlekiem jajecznica jajka na twardo jajka sadzone świeżo pieczone naleśniki ser w plastrach no i wędlina( pomidory ogórki.Obiady mnie nie smakowała)Obiady też bogate w menu nigdy nie brakowało talerzy ani innej zastawy stołowej.Animacje dla dzieci prowadzone przez Polki(super babki).okolica spokojna cicha plażą żwirkowo-kamienista polecam zabrać obuwie do wody.Hotel zasługuje na 5!!!!!   odpowiedz »

      • SUMMERELSE OPINIE O BIURZE 

        [2011-07-08 15:03 46.113.152.*]

        Byliśmy na Rodos z Summerelse,rezydentka pani Magda czekała na lotnisku ,po przyjeżdzie do hotelu była cały czas obecna przy zakwaterowaniu i wszystko tłumaczyła.W dniu wylotu znowu była z nami na lotnisku podprowadziła pod właściwą bramkę wytłumaczyła jak przebiega odprawa bagażowa(trochę inaczej jak u nas) pokazała dokąd iść do odprawy paszportowej.Rezydentka i biuro zasługują na 5.myślę że cała grupa która leciała z Katowic ma podobne zdanie bo nie słyszałam żadnych skarg.Jeżeli chodzi o hotel to dużym plusem było to że chociaż doba hotelowa skończyła się o 12 to do godziny wyjazdu z hotelu(godz21) korzystaliśmy wszyscy z opcji all.   odpowiedz »

    • SUMMERELSE OPINIE O BIURZE 

      [2011-07-06 11:55 198.155.189.*]

      Byłam z nimi w czerwcu w Egipcie. Wszystko bardzo w porządku. Jestem zadowolona i planuje z nimi kolejny urlop.   odpowiedz »

 
     

Powrót do wątkówOdśwież

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję