TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Forum grupa: Turystyka krajowa

Burn in Hel 2011 - windsurfing/kitesurfing, Jastarnia

Data wysłania: 2011-05-19 10:14 Autor: Czytelnik IP 194.29.132.*

JASTARNIA ‐ niegdyś wioska rybacka, teraz turystyczna mekka Półwyspu Helskiego. Od dłuższego czasu staje się bardzo atrakcyjnym miejscem do uprawiania windsurfingu i kitesurfingu. Jastarnia posiada również wiele zabytków i muzeów. Po aktywnym dniu na wodzie aktywnie można tu spędzić czas również w licznych surferskich klubach i pubach, zaś po wodno ‐ klubowych wrażeniach można wypocząć na malowniczej plaży Bałtyku lub oddać się kameralnemu chillout’owi się nad zatoką.

TERMINY
- 02-10.07.2011
- 09-17.07.2011
- 16‐24.07.2011
- 23-31.07.2011
- 30.07-07.08.2011
- 06-14.08.2011
- 13-21.08.2011
- 20-28.08.2011
- 27.08-04.09.2011
- 03-11.09.2011

CENA WYJAZDU DLA 1os. to:
Od 340 zł

W CENIE
- imprezy rekreacyjno‐sportowe, animacje i imprezki tematyczne
- zakwaterowanie (7 noclegów)
- przejazd tam i z powrotem komfortowym autokarem/busem
- wyjazdowy gadżet‐niespodzianka
- opieka rezydenta i organizatorów
- prawdziwy surferski klimat

DODATKOWO PŁATNE
- ubezpieczenie (NNW) w wysokości 25 zł (opłata obowiązkowa; płatne wraz z wpłatą końcową)
- opłata klimatyczna w wysokości 15 zł (płata obowiązkowa; płatne w autokarze w drodze do Jastarni)
- kaucja zwrotna w wysokości 200 zł za cały pokój (kwota dzielona równomiernie na liczbę osób w danym pokoju; zwracana w dniu wyjazdu, po zdaniu pokoju; płatne w autokarze w drodze do Jastarni)

WIĘCEJ INFO
http://www.latostudenta.pl

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję