TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dam pracę

PRACA NA STATKU WYCIECZKOWYM

Data wstawienia: 2013-05-16 15:14
Data ważności: 2013-06-30
Województwo: --poza-Polską--

oceania cruises and regent seven seas (the apollo group: www.oceaniacruises.com / www.rssc.com) are looking for great candidates for the positions below for skype interview:

provision master (similar cruise ship exp.) - contract length 6 months / 2 months holidays, salary approx. $2500-3500 per month.

assistant f&b manager (similar cruise ship exp.) - contract length 5 months / 2 months holidays, salary approx. $4000-5000 per month.

head bartender (similar cruise ship exp.) - contract length 6 months / 2 months holidays, salary approx. $3000 per month.

pastry chef (similar cruise ship exp.) - contract length 4 months / 2 months holidays, salary approx. $4500-5000 per month.

requirements:
 excellent work experience
 hospitable and motivated personality
 fluent english
 shipboard experience

if you are interested in our offer, please send your english cv.
for more information about the process of working and living conditions on board, please contact us via skype (ismira-poland1) or by phone at +48 223 895 238 (poland) or +37 064 595 899 (lithuania).
our work hours are from 8 to 16 (polish time).
more information can also be found at: http://www.ismira.pl/


Ogłoszeniodawca

Firma: ISMIRA



Zobacz inne ogłoszenia z tego województwa

Zobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję