Ogłoszenia
Ogłoszenia
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- SPECJALISTA DS ORGANIZACJI imprez turystycznych
- JUNIOR PRODUCT MANAGER Kraków, hybrydowo, zdalnie
- ORIENT TRAVEL - PRACOWNIK DZIAŁU AGENCYJNEGO
- Kierownik biura agencyjnego, Warszawa Bemowo
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista / tka ds. organizacji imprez...
- Specjalista ds. Turystyki - Pruszcz Gdański/Gdańsk
- BP ITAKA - ŁÓDŹ - Specjalista ds....
- Biuro Misja Travel szuka pilotów
![](/plk/dodaj_ogloszenie_yellow.gif)
![Restauracja Fusion, menu kulinarno - kwiatowe, warszawa, hotel Westin Warsaw, Janusz Korzyński, promocja, kwiatowa, sashimi, diabeł morski, sałatka kwiatowo - owocowa](https://turinfo.pl/pliki/turinfo/image_s/11/aktualnosci_img.jpg)
Menu kulinarno - kwiatowe w restauracji Fusion
Restauracja Fusion przez dwa tygodnie będzie serwować gościom coś całkiem innego - dania kulinarno - kwiatowe. Oryginalne połączenie kuchni fusion z kwiatami jadalnymi to nowa propozycja szefa kuchni hotelu Westin - Janusza Korzyńskiego.
Już od 16 września każdy warszawiak i goście hotelu The Westin Warsaw będą mogli spróbować niecodziennego menu. Karta dań ma zaskoczyć smakoszy nie tylko doznaniami smakowymi, ale przede wszystkim estetyką.
Menu kwiatowe trwać będzie do 27 września, a w karcie dań będzie można znaleźć między innymi:
- sashimi z marynowanego w sake i lawendzie tuńczyka, foie gras z sosem z owoców carica i róży, małże św. Jakuba z sosem z cebuli Macó - 59 pln;
- diabeł morski w potrójnym wydaniu: wędzony podany z grzybkami enoki i sałatką z kwiatów, pieczony z sosem ponzu, terina z marynowanymi kwiatami fasoli i z sosem musztardowym z dodatkiem miso 55 pln;
- zupa z mleka kokosowego i dyni z cynamonem, tofu i świeżą orchideą 29 pln;
- marynowana pierś perliczki podana na cieście morelowo - tymiankowym, galaretka z kwiatów, sos z pieczonych jabłek i galangalu 75 pln;
- argentyńska polędwica wołowa podana z ciecierzycą, świeżymi kwiatami i szparagami, sos pieczeniowy z cielęciny i hibiskusa 149 pln;
- krem z białej czekolady i rumianku na czekoladowym biszkopcie, sorbet różany i gorące powidła pomidorowo - malinowe 22 pln;
- sałatka kwiatowo - owocowa z pikantnym sosem czekoladowym 29 pln.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Renesans gastronomii na Pomorzu
Kraków powołał nocnego
Rosną przychody greckich firm
Dział hotele, pensjonaty:
Bydgoski hotel wchodzi pod skrzydła Qubus
Marek Andryszak wraca do
Starsze aktualności:
POT ponownie chce nagrodzić najlepsze
Grupa eSky liderem w Grecji i na
Coraz więcej rezerwacji dokonywanych za pośrednictwem
Wracają kontrole na granicy ze
Enter Air - wzrost przychodów i
Trybunał Sprawiedliwości rozpatrzył skargę
JW Construction patrzy z optymizmem na rynek
USA: 6 osób zginęło podczas próby lądowania
Małopolscy kolejarze pod lupą NIK-u!
Forum Turystyki Biznesowej BTF 2004
Biuro zapłaci turystom tylko 9200 pln odszkodowania!
Sygnały z rynku - aparthotele zastąpią hotele
Z Gdańska do Irlandii - nowe połączenia lotnicze z zieloną wyspą
Ryanair planuje zakup 400 samolotów
Po co Brytyjczykowi znajomość języków obcych?
Kielce w nowym świetle ... strategii
Holiday Inn Kraków City Center nagrodzony za jakość obsługi klienta