Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
- OFERTA PRACY - Doradca / Konsultant ds. Turystyki
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- Meble do biura podróży, wyposażenie salonu TUI na...
Dni Polskiej Gastronomii w Pradze
Polski Instytut oraz Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Pradze po raz kolejny zorganizowały Dni Polskiej Gastronomii, które odbyły się w dniach 11 - 18 listopada.
Na spotkaniu zaprezentowano m.in.: ekologiczne produkty z Dolnego Śląska, piwo z browaru z Gdańska oraz kulinarne show w wykonaniu Wiesława Bobera.
Odbyło się także kulinarne szkolenie dla 60 osób. Przeprowadzili je: Wiesław Bober, Łukasz Grabowski, Kamil Adamczyk oraz Mariusz Roch. Uczestnicy kursu pod czujnym okiem polskich kucharzy gotowali tradycyjne polskie dania - pierogi i żurek. Zawodnicy otrzymali Certyfikaty oraz pamiątkowe Dyplomy. Kulinarne show cieszyło się zainteresowaniem zarówno wśród uczestników jak i mediów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Starsze aktualności:
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
MSiT chce 10 strategii dla
UN Tourism: Turystyka odbudowała się po
Wizz Air rezygnuje z płatnej
Województwo pomorskie ogłosiło konkurs ofert na rozwój turystyki i
Emirates wprowadzają nowe uniformy dla obsługi pasażerów premium i
Milion złotych kary dla PKP PLK
Poznaj najlepsze spa w Europie
Itaka: styczeń okazał się rekordowy
Włochy: turyści nie zapłacą kartą
Vienna International nabywa kolejny hotel
Turyści doczekali się restauracji Dworcowej
Kto nie zapłaci podatku za usługi noclegowe?
SAS: częściej z Wrocławia do Kopenhagi
Subway: polski rynek wyznacznikiem trendów
Z Wrocławia na narty do Turcji
Agresywna ekspansja Qatar Airways
