Subskrypcja
Subskrypcja

Szukaj
Szukaj





Jak zarządzać w gastronomii?

Dziś w Łodzi odbędzie się pierwsza w Polsce konferencja poświęcona zarządzaniu w branży gastronomicznej "Catering Business Management". Organizatorem jest koło naukowe "Innowatorzy" WSMiP.


Eksperci branży pokażą dobre i złe strony kulinarnego biznesu. Obecni i przyszli restauratorzy będą mogli zgłębić wiedzę na temat tajników gastronomii.

Na konferencji spotkają się specjaliści, m.in.: prof. Józef Sala, prof. UEK, autor książki "Marketing w gastronomii" - jedynej publikacji w języku polskim poświęconej wieloaspektowości marketingu w branży gastronomicznej , Barbara Sokołowska-Urbańczyk, organizatorka łódzkiego Festiwalu Dobrego Smaku. Przybędą także przedstawiciele Urzędu Miasta Łodzi, którzy powiedzą, jak założyć własną firmę gastronomiczną.

Konferencja odbędzie się o godz. 10 w Dużej Sali Rady Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych Uniwersytetu Łódzkiego (ul. Narutowicza 59a). Spotkanie potrwa do godziny 14.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:




Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij