TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Gastronomia

Konkurs kulinarny "Profesjonalista Roku" w październiku

Data wysłania: 2010-09-24 23:27 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
16 października o godz. 10 we wrocławskim hotelu HP Park Plaza odbędzie się 10 edycja konkursu o tytuł "Profesjonalisty Roku 2010".

W tym roku tematyką konkursu jest przygotowanie sześciu przekąsek gorących z dowolnego elementu warchlaka z dowolną polską marynatą z grzybów lub warzyw lub owoców. Do dania głównego - filet z łososia oraz filet ze śledzia w oleju a także jabłko.

W konkursie mogą brać udział kucharze zatrudnieni w hotelach należących do programu marketingowego Polish Prestige Hotels & Resorts oraz innych hoteli nie należących do w/w programu marketingowego i restauracji z całej Polski. Uczestnicy konkursu muszą pracować zgodnie ze swoimi kwalifikacjami w zakładach gastronomicznych, które dokonały zgłoszenia, aż do momentu rozstrzygnięcia konkursu. Uczestniczą ekipy 2-osobowe.

Walczyć będzie 12 ekip kulinarnych. Nagrodą za zajęcie pierwszego miejsca jest nominacja do wystąpienia w Kulinarnym Pucharze Polski 2011, a czołowi zwycięzcy otrzymają nagrody pieniężne w wysokości: 6 tys. zł, 4 tys. zł i 2 tys. zł.

Organizatorem konkursu Polish Prestige Hotels & Resorts jest Komisja Gastronomiczna PPH&R. Zgłoszenia są przyjmowane do 28 września.

    • Konkurs dla ekip kulinarnych 

      [2010-09-24 23:27 83.14.116.*]

      Niestety owy konkurs został odwołany pozdrawiam. Bartek
      http://papaja. pl/?section=info&subsection=niebawem&id= 3733   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję