Og³oszenia
Og³oszenia
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeñ 03-05.2024r.
- pilota¿ Wiedeñ - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
Dzia³: Sprzedam
Restauracja, ma³y pensjonat.
Data wstawienia: 2007-07-10 11:50Data wa¿no¶ci: 2007-08-09
Województwo: Wielkopolskie
Polecam nowy dom przy trasie Buk - Opalenica, w miejscowo¶ci Wojnowice (4 km od Buku).
Powierzchnia domu 270 m2, powierzchnia dzia³ki 433 m2. Dom by³ wybudowany w roku 2001 z siporeksu, ocieplony
(wymaga jeszcze po³o¿enia tynku szlachetnego), dach kryty dachówk±.
Parter to cze¶æ u¿ytkowa (funkcjonowa³a tam restauracja), mo¿na powróciæ do funkcji mieszkalnej (trzy pokoje, 3 x WC).
Na pod³odze kafle, ¶ciany gipsowane, malowane.
Druga kondygnacja w stanie surowym. cztery pokoje i ³azienka, obecnie wej¶cie niezale¿ne od strony ogrodu.
Kot³ownia z dodatkowym wej¶ciem z ogrodu, piec wêglowy.
Okna bia³e PCV, z zewnatrz okleina (z³oty d±b). Parking przed posesj± (kostka).
Uzbrojenie: pr±d, woda, gaz na dzia³ce, szambo, kanalizacja ma byæ w tym roku)
Cena 350 000 PLN (do negocjacji).
Og³oszeniodawca
Firma: Marcom Nieruchomo¶ciTelefon: 509950803
E-mail: b.plaskowska@marcom.poznan.pl
Zobacz inne og³oszenia z tego dzia³u
Zobacz inne og³oszenia z tego dzia³uWyjazdy do Egiptu dro¿sze ni¿ przed rokiem
Portugalia znosi testy dla zaszczepionych
Ryanair kupuje inn± liniê lotnicz±
Unijne certyfikaty COVID ju¿ dostêpne w aplikacji mObywatel
Linie flydubai uruchomi± specjalne po³±czenia dla kibiców pi³karskich
Travelist: Wzrasta liczba rezerwacji na rodzinne pobyty wypoczynkowe
UNWTO: tylko dziêki zdecydowanym dzia³aniom politycznym bêdzie mo¿na otworzyæ turystykê w lecie
Ceny wrze¶niowych wyjazdów rosn±
RegioJet rozszerza ofertê po³±czeñ
Hotelarze i kwaterodawcy z nowymi obowi±zkami
Rzecznik M¦P apeluje o zmiany podatkowe w Polskim £adzie
Pyszne.pl sprawdza jak przez dekadê zmieni³y siê trendy w gastronomii