Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRACA W POLSKIM BIURZE PODRÓŻY W TURCJI
- Praca dla Pilota w terminie 12 - 14.06.2024r.
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- OBSŁUGA KLIENTA - OLIWIARNIA - KRETA GRECJA
- PRACA dla organizatora wycieczek
- Wychowawcy kolonijni poszukiwani - Lato 2024
- Pilot na wyjazd studyjny/ 21-23 maj
- Pilot wycieczek
- Pracownik biura podróży - Brzesko
- Company Representative in Tunisia 2024
Kontakt
Łukasz Odziewa l.odziewa@tur-info.pl |
Korespondencję prosimy kierować na adres:
Grupa STBI Sp. z o.o.
30-619 Kraków
ul. Gołaśka 5/20
tel. +48 513 439 432
Rachunek bankowy (PLN):
mBank SA 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK IBAN: PL 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
Chcą Państwo przekazać informacje o swojej firmie?
Zapraszamy do naszego Centrum Informacji Prasowych
Przetwarzanie danych osobowych
Administratorem Danych Osobowych jest Grupa STBI Sp. z o.o., ul. Gołaśka 5/20, 30-619 Kraków - kontakt elektroniczny administrator@tur-info.pl.
Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i przetwarzania danych osobowych
Ryanair zapowiada dalsze redukcje lotów
Dokąd na wakacje z dzieckiem nad morze?
Wypadek autokaru z Polakami w Egipcie
Rosyjskie linie lotnicze na unijnej czarnej liście
Lotnisko Chopina z planami rozbudowy
TUI uśmiecha się do klientów Thomasa Cooka
Novotel udostępni gościom gry w rozszerzonej rzeczywistości
Nowy partner Olimpiady Umiejętności Hotelarskich
Czesi chętniej przyjeżdżają do Polski
Grecki premier potwierdza, że Grecja otworzy się dla turystów
Miliony spotów firm turystycznych w internecie
Na Teneryfie zarządzono ewakuacje z budynków
TSUE: Swoboda świadczenia usług nie koliduje z obowiązkiem informacyjnym
PTTK organizuje konferencję poświęconą turystyce rowerowej
Itaka nagrodzona za swój budynek
Słaba sprzedaż sezonu letniego - nowy kłopot organizatorów
Henley: Polski paszport mocniejszy od amerykańskiego
Trump chce zrewolucjonizować amerykański system kontroli lotów
Konkurs barmański na Targach EuroGastro
Wyjazdy do Grecji jak świeże bułeczki?