TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Meksykański wrzesień w Radisson Blu Hotel

Krakowski Radisson Blu Hotel we wrześniu zaprasza na kulinarną wycieczkę do samego Meksyku.


Specjały kuchni meksykańskiej zostaną przygotowane przez szefów kuchni, w tym Meksykanów którzy na co dzień zasilają szeregi działu gastronomii hotelu - Damiana Trejo oraz Ivana Gilberto Garcia.

Hotel zaoferuje meksykański bufet Surf&Turf - w każdy czwartek, piątek i sobotę 18:00 - 23:00, a także specjalne menu a la carte - serwowane codziennie w restauracji Milk&Co oraz barze Salt&Co.

Przykłady z menu:
Smażone tacos z kurczakiem i guacamole - 25.00 zł;
Domowe Nachos z Salsą i Guacamole - 20.00 zł;
Tortilla z serem i salsą - 23.00 zł;
Czekoladowy Tamal z miętowym sosem - 25.00 zł.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Radisson Blu Hotelm Kraków meksykański wrzesień meksykańskie menu potrawy jedzenie Meksyku Damiana Trejo Ivana Gilberto Garcia bufet Surf&Turf Milk&Co bar Salt&Co




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję