Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
Swiss ulepsza klasę ekonomiczną
Od 1 października przewoźnik częstuje swoich gości w klasie ekonomicznej na rejsach europejskich, świeżo zrobionymi kanapkami. Oferta kulinarna podczas rejsów międzykontynetalnych również uległa zmianom. Zmienił się zarówno posiłek, jak i jego opakowanie.
Pasażerowie klasy ekonomicznej zostaną poczęstowani na pokładach samolotów świeżo zrobionymi kanapkami. Bułki będą wypiekane w nocy, w tradycyjnej szwajcarskiej piekarni, a następnie, wypełnione świeżymi szwajcarskimi produktami, natychmiast przewożone na pokład samolotu. Kanapki otrzymają również nowe opakowanie. Pojawią się na pokładzie niespotykane dotąd gatunki pieczywa (takie jak orzechowe czy ciabatta), podczas gdy w środku kanapki znajdziemy szwajcarski ser lub wędliny wysokiej jakości.
Na pokładach rejsów międzykontynetalnych Swiss również pojawią się szwajcarskie nowości. Dzięki współpracy z krajowym "Käseunion szwajcarskie sery takie jak: Appenzell, Gruyere i Emmental zostaną wprowadzone do posiłków w klasie ekonomicznej.
Dalsze zmiany w serwisie na rejsach międzykontynentalnych przewidują nowy, ciekawy, inspirowany nowym produktem śniadaniowym, projekt opakowań. Oferta kulinarna na rejsach do Azji zostanie do końca tego roku wzbogacona jeszcze jednym gorącym posiłkiem.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Zmiany w klasie ekonomicznej Swiss
[2010-10-04 21:48 201.92.183.*]
Te nowosci to tylko kanapki? Jaka to nowosc? odpowiedz »
Dział dla turystów:
Gdzie Polacy polecą sami na Święta i Nowy
FlixBus: Polacy chcą podróżować na
Jak sprzedają się przyszłoroczne oferty w
Turystyka potrzebuje od państwa wsparcia, a nie przejmowania roli
Dział transport:
Choroby przenoszone przez komary coraz
Na ferie prowadzi Egipt, ale egzotyka także
Starsze aktualności:
Raport o podróżach Polaków w
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
Wybuch w meksykańskim hotelu. Zginęło 5 turystów
Śnieżyce w Rzymie: zamknięto lotnisko Ciampino
American Airlines zamknęły pierwszy kwartał startą 328 mln dolarów
Ukraińcy turyści zrezygnowali z wypoczynku w Bieszczadach
Żałoba po katastrofie prezydenckiego samolotu
Wystartowała druga edycja programu "Hotel Fair Play"
Zagrożenie pożarowe w Tatrach!
Otwarcie restauracji Polka w Żelazowej Woli już w lutym 2010 roku
Kraków: jesienią rusza budowa nowego zespołu hotelowego
Koniec niemieckiej marki lotniczej DBA
PPL: budowę Terminalu 2 na Okęciu dokończy firma Siemens
