TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Swiss ulepsza klasę ekonomiczną

Od 1 października przewoźnik częstuje swoich gości w klasie ekonomicznej na rejsach europejskich, świeżo zrobionymi kanapkami. Oferta kulinarna podczas rejsów międzykontynetalnych również uległa zmianom. Zmienił się zarówno posiłek, jak i jego opakowanie.


Pasażerowie klasy ekonomicznej zostaną poczęstowani na pokładach samolotów świeżo zrobionymi kanapkami. Bułki będą wypiekane w nocy, w tradycyjnej szwajcarskiej piekarni, a następnie, wypełnione świeżymi szwajcarskimi produktami, natychmiast przewożone na pokład samolotu. Kanapki otrzymają również nowe opakowanie. Pojawią się na pokładzie niespotykane dotąd gatunki pieczywa (takie jak orzechowe czy ciabatta), podczas gdy w środku kanapki znajdziemy szwajcarski ser lub wędliny wysokiej jakości.

Na pokładach rejsów międzykontynetalnych Swiss również pojawią się szwajcarskie nowości. Dzięki współpracy z krajowym "Käseunion szwajcarskie sery takie jak: Appenzell, Gruyere i Emmental zostaną wprowadzone do posiłków w klasie ekonomicznej.

Dalsze zmiany w serwisie na rejsach międzykontynentalnych przewidują nowy, ciekawy, inspirowany nowym produktem śniadaniowym, projekt opakowań. Oferta kulinarna na rejsach do Azji zostanie do końca tego roku wzbogacona jeszcze jednym gorącym posiłkiem.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Swiss klasa ekonomiczna klasę ekonomiczną kanapki jedzenie posiłki opakowanie bułki


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję